aracın o değişik maddeyle kaplanmasının nedeni gemiyle gelirken iklim değişikliklerinden etkilenmemesi diye biliyorum.bursada fabrikada bu madde temizlenip daha sonra illere gönderiliyormuş
aracın o değişik maddeyle kaplanmasının nedeni gemiyle gelirken iklim değişikliklerinden etkilenmemesi diye biliyorum.bursada fabrikada bu madde temizlenip daha sonra illere gönderiliyormuş
Arkadaşlar bende 21 mart da fire dynamıc 1.4 77 Bg siyah renk için sipariş verdim ve bana nisan sonu teslim edeceğiz inşallah diyorlar kesin bir cevap veremiyorlar kredi başvurusu yaptık onaylandı ama motor saşe nosu olmadığı için hesaplarına da aktaramadılar bu arada bende arabamı sattım işyerim yakın olduğundan bisikletle gidiyorum valla arabasızlık çok zormuş 7 yıldır heryere arabayla giden birisi olarak şimdi kaldık nisan sonunu bekliyoruz büyük bir umutla bayide ben size harhangi bir gelişme olduğunda haber veririm diyor onuda arayamıyorum hakketten arabamı erken sattığıma üzülüyorum. Birde burda arkadaşları okudukça mayıs haziran derken umutsuzluğa kapılmıyorda değilim.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri