valla beyler bu iş yalan oldu :) bende 1 hafta önce sipariş verdim gelmedi gerçi hiç aramadım ama ne arayan var ne soran :D:D
Printable View
valla beyler bu iş yalan oldu :) bende 1 hafta önce sipariş verdim gelmedi gerçi hiç aramadım ama ne arayan var ne soran :D:D
korkut bey biz 43 gündür bekliyoruz daha da haber yok sizin şafağınız çok daha!gerçi fire'lar biraz daha erken gelebiliyor bazı bayilerin elinde oluyorda sipariş veren bayiye aktarıyorlar aracı.
biz 19 martta bayi ile anlaştık 26 martta teslim ederiz denildi ama araç bulunamamış..araç teslimi anca nisan sonu mayıs başı gibi olur denildi fiyatı sabitlemek için ödemenin tamamını yapmamız istendi biz de ödemeyi 26 martta yaptık 24 nisanda araç teslim edildi çok şükür...
Az önce bayideki satış temsilcisi arkadaşla görüştüm. Emotion'ın satılmayacağını; daha araba elimize geçmeden üreretimden kalktığını söyledim. Araç daha üretilmediği için Bravo almak istedimi söyleyince bana arabanın üretildiğini ve yola çıkacak olan araçlarla birlikte geleceğini söyledi. Bilmiyorum ne derece doğrudur. Şu an kendisi bayide olmadığı için yarın arayıp motor şase numarasını bildirecekmiş bana.
tunç ben de perşembe günü gitmiştim bayiye.ekranda kendim baktım.şase nosu falan belli değildi.bu arada üretilmiş olduğunu zannetmiyorum.bu arada bravo almakta ciddi miydin?sen ne zaman sipariş vermiştin?
yaw mart 25 de verdim siparişi mayıs 20 dediler geçen gün aradım sordum bursa limanına indi dediler gümrükten kaçgünde çıkar ankaraya ne zaman gelir bilmiyorum bir araba 2 ay beklenirmi birde benim araba emotion... bir de gelmezse o zaman onların....
ben de 25 martta sipariş vermiştim. bana da bu ay içinde geleceğini söylediler. haziran başını bulabilirmiş.ben de emotion siparişi verdim.herkes farklı birşey söylüyor.kusura bakmazsan ne kadara almıştın arabayı okan??
neden böyle bi karar verdin:) emotion araçların gelmicek olması bizi etkilemez heralde.
Benim anladığım bayiler ya bizi avutmaya çalışıyorlar ya da onlar da ne zaman üretilip ne zaman geleceğini bilmiyorlar. Ama Fiat'ta işlerin gayri ciddi bir şekilde yürüdüğü kesin.
Ben araba konusunda çok titizim. Punto kötü mü, kesinlikle değil. Emotion da son derece donanımlı bi araç. Ancak ileride bu aracı satarken Emotion dediğimizde Puntoyu tanımayan insanlar bu donanımın üretimde olmaması nedeniyle uzak durabilirler. Yoksa başka bi nedeni yok.
öyle heralde.ben ne zaman gitsem hep yuvarlak cevaplar.zaten araç üretildiği zaman mail yoluyla şase numaraları yollanıo.her gittiğimde ekrana kendim bakıyorum ama hep aynı durumda.bu gittiğimde tekrar baktım araç üretim haftası 19.05 yazıodu.o zaman bu araç daha üretilmemiş 19 mayısta üretilirse haziranı bulur dediğimde ona bakmayın o gelişi falan die bişeyler söylediler.kendi haline bıraktım artık ben de.yapacak bişey yok.
ufff nefes alamıyom.
Bu gun görüştüm banotoyla aracınmın şase nosu aldım preforma faturayı aldım kredi için arac nakliye bekliyormuş. bu hafta zor gibi ama haftaya alıcaz gibi görünüyor. Hadi hayırlısı. :)
Siparişi ne zman vermiştiniz acaba ?
Geçen hafta Fiat müşteri hizmetlerini arayıp aracın geliş tarihini sormuştum. Bayidekinden farklı bir bilgimiz yok en iyisi bayiyi arayın demişlerdi. Ama isteğimi işleme koymuşlar anlaşılan, az önce müşteri hizmetlerinden aradılar. Aracınız üretilmiş nakliye bekliyor. Gelişi 2-3 hafta sürebilir, Mayıs sonuna teslim almış olursunuz dediler..
Umarım daha kısa sürede gelir ama beklemekten başka çağre yok artık.. :)
Şu meşhur fiat müşteri hizmetleri 3 sefer aradım 1 kez olsun beni aramadılar.hiç kimseye inanılmaz bu ülkede!.bayiden bilgi alın diyor müşteri hizmetleri bayiler araçların durumunu görebiliyor diyor.müşteri hizmetlerinin amacı ne o zaman hiç bişeyi göremiyorlarsa!.