evet sport yazıyo ...
Printable View
sport yazıyorda onun tam anlamı nedir ?acaba işletim sisteminde oynama mı yapıyor ?
yada dualogic için yeni bir vites geçiş zamanı felan mı demek ?
galiba şimdilik o sport yazısının ne olduğunu kimse çözemeyecek zaten bu model büyük olasılıkla türkiyeye de gelmeyecek
opeldekini bende biliyorum
zaten asıl o yüzden sordum
bu arada punto zaten bir nevi opelle beraber üretildi corsa ile pekçok ortak tarafları var belki fiat opelden böyle bir destek almış olabilir diye düşündüm
1.9 sportta olma ihtimali hiç yokmu yada 1.4 turboda ?
evet b segmentinde bende daha evvel hiç duymadım
ama olursa işte o zaman gp daha bir farklı olacaktır bu şekilde pekçok vw kullanıcısınıda çekmeyi başaracaktır zaten puntonun 1.4 turbo 150 beygir motoru vw nin tsfi motorunun karşılığı olarak çıkmamışmıdır
bence konulursa b segmentinin tek lideri olacaktır
keşkee konulsa
Yeni Jantlar bu olmuş sanırım
https://img467.imageshack.us/img467/...6mr7nh4.th.jpg
Sanki bizdeki standart aj ler daha güzel gibi...
yaw arkdaşlar göstergeleri flan inceledimde benim arabanın gösterge panelindeki yazılar metalik! beyaz deil bayide şanslsın farklı geldi sizinki dedi bi resmini koyayım birazdan sizinkilerde ölemi merak ettim?
bugün serviste makyajlı puntoyu gördüm difüzör ve el frenini kesin getirtiyorum gösterge pek önemlid eğil zaten spor gösterge var benim araçta sport tuşu yeni bravoların versiyonlarında var
abi bencede çok fazla bir fark gözükmüyor aslında ama o göstergeler yokmu işte o mahvetti beni be :))
şikayet edilen bölümler iyileştirildi.torpido kapağından (ayar),tavan döşemesine kadar.(sararma oluyordu )
konsolda cd çalar ın altı ayrılabiliyordu.cızırtı çatırtıların da önüne geçilmiş.
döşeme kalitesi de arttırıldı.
yani genel bir vida sıkma yapıldı.sadece göstergenin yazı karakteri değişmedi.
ok...birşey dikkatimi çekti ya beni,m bindiğim araca özgü olabilir..sadece sürücü tarafına oturdum koltuk benim active nazaran dahada yumşamışşş gibi geldi..sevmediğim birşeydir koltuk dolgusunun sert olmaması...uzun yolculuklarda sorun çıkarabiliyor..araştırmaları okumuştum ...özellikle yolcu otobüslerinde serttir koltuklar uzun yolculuklarda yumşak koltuklar felç bile yapabiliyormuşş..
Valla hislerin çok kuvvetliymiş.
ben bir fark hissetmedim.
Sert koltuk iyidir alialgan dediğin gibi, GP 1 sene sonra makyaj geçirir kanımca...
büyük gün yarın sabah kol acil siparişten çekildi vede en önemlisi uymasada elimde kalmıyacak :ok: ustalar baya ümitli bu işten allahım dualarımı kabul et ne olur servistekilere bu işi halledin dedim ne isterseniz isteyin dedim :ebebe: sizde dua edin kardeşlerim sinerji olsun belki pozitif enerji cc çalıştırır:dirdir: kafayı yedim galiba:icon_eek:
bu cc bir koldan mı ibaret yaa...hiç mi parçası yok başka...
bence kayde değer fazla bir değişiklik yok.sadece havalandırmadakı ve kapı kollarındakı farklılıklar ilgimi çekti.gerçi sonradan zaten bunları taktırabilioruz ama bunların kromajları farklı
BUYRUN BİRMOT YENİMAHALLE SHOWROOMDA YENİ GP GÖRÜCÜYE ÇIKTI.bekliyoruuus ;)
ilk göstergeler kötü ama beyaz çok sportif olmuş bence....
Merhaba Arkadaşalar.
Fotoları daha ekleyemedim fotoğrafmakinem yanımda değil yarın inşallah halledicem.Torpido malzemesi değişmiş ve torpidodaki renkli malzemede tabi çokfarklı bişi kullanmışlar.Daha yumuşak daha kaliteli.Dün akşam gp si olan bir abim ile arabayı test ettik.Arabanın ses sorunun çok değişmiş olduğunu söyledi.Gerçekten yol sesinde bariz bir azalma var. Birde Araç içindeki parçalardan daha ses duyamadım inşallah ta duymam tabi.Valla aracımdan çok memnunum hepimizin gp lerini allah nazardan saklasın.Aracın sürüşü falan mükkemmel yaaa anlatamam süper 10 numara herkese tavsiye ederim.
aman aman maşallah