bu gösterge tablosu cok güzel. yol bilgisayarının rengide paliolardaki gibi olmus bence bu hali daha hoş.
o zmn red linelı ilk gosterge budur abi
bu gösterge tablosu cok güzel. yol bilgisayarının rengide paliolardaki gibi olmus bence bu hali daha hoş.
Granit Gri F.I.R.E Dynamic KP + SP + AJ
bence hiç gerek yoktu..1.yıl daha yeni doldu...
ya hakkaten çok güzel bu 3d olan chrome çerçeveli fln tam düşündüğüm gibi bişeyde bunu nerden bulucaz abi çooook güzel yaaa![]()
Demon Driver|Damien|
walla gösterge paneli daha ii olmuş. bundan takabilirim çıkma falan bulup ilerde. en azında 2 boyutlu deil- çerçeweli
Arabanın görünüş olarak artısı çok. Ama şu gösterge paneli bence herşeyi bozuyor. Çok hoş dediklerimiz bile arabanın genel görüntüsünün yanında çok basit kalıyor. Bence yenileme esnasında ilk elden geçmesi gereken kısım gösterge paneli. Arabaya yakışmayan tek yer.
StarJet Dynamic 1.4 95Bg.
bence de.. aracın dış görünümü insanı heyecanlandırıyor ama göstergeler ve ön konsol için aynı şeyi söyleyemem...
STARJET EMOTİON TİTANYUM...
Sadece gösterge tablosu değişmeli, iç dizayn çok hoş bence...
katılıyorum iç dizayn çok hoş sadece göstergeler çok sadeydi bende sport gösterge tektım bunun önüne geçtim
Arkadaşlar Türkiye'ye gelen yeni G.Puntoları bugün gördüm. Alialgan'ın yolladığı resimler aynen geçerli, gösterge panelleri değişmiş. Koltuk döşemeler yenilenmiş. Özellikle emotion modeller için iç kapı panellerindeki kumaş kalitesinin daha iyi olduğunu düşündüm. Araç içine bindikten sonra hem dynamic hem emotion için de yeniliklerin kötü olmadığını gördüm, ama çok da büyük bir artı getirmiyor gibi. Yalnız koltuk kaplamalarının biraz daha koyu renk olması kirlenmeyi geciktirecek bir faktör. Bir de kapı açma kolları ve diğer kollardaki krom renk kaplamalar hoş olmuş. Gösterge paneli eh işte.
Peki bu dedikleri ( Dynamic için ) arka camlar otomatik olmuş mu ve de park sensor'ü koymuşlar mı .Bana hala satıcı arkadaş öyle olduğunu söylüyor. Cevap verirseniz çok sevinirim .
valla ben pek bi fark görmedim renk değişmiş sadece . bide konsolda oynamalar var .
o kenarda sport mu yazıyor yeşil yeşil banamı öyle geliyor.
photoshop soranlar oluyor.....
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri