abi bencede çok fazla bir fark gözükmüyor aslında ama o göstergeler yokmu işte o mahvetti beni be)
bugün serviste makyajlı puntoyu gördüm difüzör ve el frenini kesin getirtiyorum gösterge pek önemlid eğil zaten spor gösterge var benim araçta sport tuşu yeni bravoların versiyonlarında var
abi bencede çok fazla bir fark gözükmüyor aslında ama o göstergeler yokmu işte o mahvetti beni be)
şikayet edilen bölümler iyileştirildi.torpido kapağından (ayar),tavan döşemesine kadar.(sararma oluyordu )
konsolda cd çalar ın altı ayrılabiliyordu.cızırtı çatırtıların da önüne geçilmiş.
döşeme kalitesi de arttırıldı.
yani genel bir vida sıkma yapıldı.sadece göstergenin yazı karakteri değişmedi.
ok...birşey dikkatimi çekti ya beni,m bindiğim araca özgü olabilir..sadece sürücü tarafına oturdum koltuk benim active nazaran dahada yumşamışşş gibi geldi..sevmediğim birşeydir koltuk dolgusunun sert olmaması...uzun yolculuklarda sorun çıkarabiliyor..araştırmaları okumuştum ...özellikle yolcu otobüslerinde serttir koltuklar uzun yolculuklarda yumşak koltuklar felç bile yapabiliyormuşş..
Valla hislerin çok kuvvetliymiş.
ben bir fark hissetmedim.
Sert koltuk iyidir alialgan dediğin gibi, GP 1 sene sonra makyaj geçirir kanımca...
büyük gün yarın sabah kol acil siparişten çekildi vede en önemlisi uymasada elimde kalmıyacak :ok: ustalar baya ümitli bu işten allahım dualarımı kabul et ne olur servistekilere bu işi halledin dedim ne isterseniz isteyin dedim :ebebe: sizde dua edin kardeşlerim sinerji olsun belki pozitif enerji cc çalıştırırirdir: kafayı yedim galiba:icon_eek:
bu cc bir koldan mı ibaret yaa...hiç mi parçası yok başka...
bence kayde değer fazla bir değişiklik yok.sadece havalandırmadakı ve kapı kollarındakı farklılıklar ilgimi çekti.gerçi sonradan zaten bunları taktırabilioruz ama bunların kromajları farklı
BUYRUN BİRMOT YENİMAHALLE SHOWROOMDA YENİ GP GÖRÜCÜYE ÇIKTI.bekliyoruuus![]()
Orhun Kitabeleri Yıl 731
Bilge Kül Kadir HAN
"Ey TÜRK milleti işit;Üstte mavi gök çökmedikçe,altta yağız yer delinmedikçe senin devletini ve yasalarını kim bozabilir!
Ey Türk Milleti TİTRE ve KENDİNE DÖN"...
ilk göstergeler kötü ama beyaz çok sportif olmuş bence....
Merhaba Arkadaşalar.
Fotoları daha ekleyemedim fotoğrafmakinem yanımda değil yarın inşallah halledicem.Torpido malzemesi değişmiş ve torpidodaki renkli malzemede tabi çokfarklı bişi kullanmışlar.Daha yumuşak daha kaliteli.Dün akşam gp si olan bir abim ile arabayı test ettik.Arabanın ses sorunun çok değişmiş olduğunu söyledi.Gerçekten yol sesinde bariz bir azalma var. Birde Araç içindeki parçalardan daha ses duyamadım inşallah ta duymam tabi.Valla aracımdan çok memnunum hepimizin gp lerini allah nazardan saklasın.Aracın sürüşü falan mükkemmel yaaa anlatamam süper 10 numara herkese tavsiye ederim.
Multijet Emotion 1.3 16V 90Bg. SP+SKY+16'' Egzotik Kırmızı
aman aman maşallah
***GFB***
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri