benim muayenede hiçbir eksik yoktu. ilk yardım seti ve tüp dahil herşey tamamdı. adamlar ne yazsa beğenirsiniz bagajdaki yangın söndürme tüpüne 'sürücünün ulaşabileceği yerde değil' hafif kusurlu :)
Printable View
benim muayenede hiçbir eksik yoktu. ilk yardım seti ve tüp dahil herşey tamamdı. adamlar ne yazsa beğenirsiniz bagajdaki yangın söndürme tüpüne 'sürücünün ulaşabileceği yerde değil' hafif kusurlu :)
bırakmak için ellerinden geleni yaptıılar daha kanala girerken altı sürttü müdürleri çıktı baktı çok uğraştılar hiçbir şey bulamadılar xenonlara yazdılar ne yapalım akşam geldim xenonları söktüm hemen normal ampule döndüm sislerinde fişini çektim bugün 4e randevu aldım bakalım ne olucak :)
Sisleri kontrol ediyorlar istersen onlarida cevir (hafif agir konusunu bilmiyorum) ben cuma gunu girdim angelleri soktum okadar.1 farda ayarsizlik varmis baska bisey cikmadi
ordaki ilgilenen arkadaş kısa hüzmeli farları çevir sislerinde fişini çek yeter dedi
Merhaba Arkadaşlar,
Bu ilk mesajım olacak, yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Aracın fren balatalarını değiştirdikten 2 gün sonra Tüvtürk'e muayeneye gittim, ancak fren ölçüm değerlerinde 2. Aks Sol 133 Sağ 70 ve sapma yüzdesi % 47 olarak çıktı.
Başka bir forumda balataların yeni değişmesi sonrası normal olduğu yazıyor. Bu durumda ne yapmamı önerirsiniz, zaman geçtikçe sizce bu durum düzelmiş olabilir mi ?