öncelikle emeği geçen herkese çok teşekkürler harika bi organizasyon oldu..
bende 1 adet lacoste tipi siyah üzerine kırmızı baskılı ve M beden istiyorum..
ödeme konusunda da nasıl bi yol izlenecek bekliyorum arkadaşlar.
1.TunFeB;213332]1.TunFeB;213319]1.TunFeB;213108]1. TunFeB: 2 adet, siyah ( kırmızı baskı ), M, bisiklet yaka. 4 adet, siyah ( kırmızı baskı ), XL, bisiklet yaka. 1 adet lacivert ( sarı baskılı ), M, lacoste
2. Unik06: 2 adet Lacoste Tip, Siyah (kırmızı baskı), L
3. Linos: 2 adet Lacoste Tip, Siyah (kırmızı baskı), L
4.Ah-MeT: 1 adet bisiklet yaka siyah ( kırmızı baskı ),L 1 adet Lacoste Tip, Siyah (kırmızı baskı), L
5.plastro: (1 adet Lacoste Tip Siyah (kırmızı baskı) L) ( 1 adet Lacoste Tip Kırmızı (beyaz baskı) L )
6.OzzY: 1 adet siyah(kırmızı baskı) XXL bisiklet yaka
7.zaimkaan 1 adet siyah bisiklet yaka ((Kırmızı Baskı),L)
8.acy: 1 adet lacoste tip siyah (kırmızı baskı L)
9.style07:1 adet bisiklet yaka siyah(kırmızı baskı) M
10.anvil : 2 adet bisiklet yaka siyah(kırmızı baskı) L
11.ABNEW: 2 adet bisiklet yaka, siyah,kırmızı baskı,(Bir tanesinde sadece önde baskı) ,M
12.sayal: ikiside siyah renk kırmızı baskılı 1tane Medium 1 tane xl
13.e_cag: Kırmızı baskılı siyah M 1 adet
14.abulbul08: 1 adet bisiklet yaka siyah ( kırmızı baskı ) L,v1 adet Lacoste Tip Siyah (kırmızı baskı) L
15.07sea07: 2 adet xxl siyah lacoste tip kırmızı baskı ,2 adet m siyah lacoste tip kırmızı baskı
16.Ogulcan.Öğüt: 2 adet siyah bisiklet yaka L
17. fahritufan: 1 adet lacoste tipi siyah üzerine kırmızı baskılı ve M beden
tuncay bişi soracam bu lacoste tip dediğimiz normal yakalı ve düğmeli diil mi?
evet tabi yakalı ve düğmeli oluyor lacoste
He abilerim birde boyum 1.89 L beden bana oldu bunu baz alabilirsinizz.
Konu anvil tarafından (13/03/2009 Saat 13:27 ) değiştirilmiştir.
Hız Felaket Değil Kabiliyettir ...
Oğulcan' ın da bahsettiği gibi tare ki t-shirt Fahri....
Arkadaşlar bi detay daha. BAzı arkadaşlarımız sadece öne baskı istiyorlardı yanlış hatırlamıyorsam. Bunun için verilen fiyat 6 TL. Bilginize....
Konu anvil tarafından (13/03/2009 Saat 15:29 ) değiştirilmiştir.
ne zaman kesinleşiyo bu tshirtler...... ne zaman yollayalım paraları
GRANDE PUNTO 1.3 MTJ FUN BEYAZ CO-PİLOT - BLUE ME - FIAT HI-FI 100W SES SISTEMI
Eski Nick:07sea07
Arkadaşlar ödemeleri gönderebileceğiniz hesap numaramı veriyorum. Fiyatlarla ilgili tüm detalar konu içinde mevcut. Parayı gönderen arkadaşlar açıklamaya ad / soyad ve rumuzlarınıda yazarsa sevinirim. Son olarakta para gönderimi yapan arkadaşlar özel mesajla bana haber verirlerse, ben de geri dönüş yapabilirim.
TUNCAY BÖYÜKÖZKÖK
GARANTİ BANKASI
ATATÜRK BULVARI ŞUBESİ
ŞUBE KODU: 710
HESAP NO: 6634051
Konu TunFeB tarafından (13/03/2009 Saat 17:40 ) değiştirilmiştir.
Tam fiyatları 1. mesajına yazarmısın Tuncay?
Buradan tekrar yazayım tam fiyatları.
Bisiklet yaka ya da V yaka penye t-shirt fiyatı 8 TL.
Lacoste tip t-shirt 17.50 TL. ( Bu kısım da fiyattan tam emin olamadım. 17 TL' de olabilir. Eğer 17 TL olursa, sizde onay verirseniz artan para bağışlanacaktır. )
Ön ve arka baskı fiyatı 10,50 TL.
Sadece ön ya da arkaya baskı olursa 6 TL.
peki her model için renk seçenekleri tam olarak bir daha yazılabilir mi?
mesela bisiklet yaka için sarı tshirt üstüne lacivert baskı yaptırmak istersek olabilir mi ki?
Mükemmel bileşenler; H&R 35mm yay, Bridgestone Turanza er300 195/60r15, H4 Philips Power2 gt 150 Far, H1 Osram All Season Sis, Mtec T10 Park..
her zaman testeklıyoruz sızı arkadaslar puntolarımız ıcın her seye deger
Ankara'dakiler göndersinmi alırkenmi versin![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Tuncay, değişiklik için hâlâ bir şansımız varsa eğer:
1.TunFeB;213332]1.TunFeB;213319]1.TunFeB;213108]1. TunFeB: 2 adet, siyah ( kırmızı baskı ), M, bisiklet yaka. 4 adet, siyah ( kırmızı baskı ), XL, bisiklet yaka. 1 adet lacivert ( sarı baskılı ), M, lacoste
2. Unik06: 2 adet Lacoste Tip, Siyah (kırmızı baskı), L
3. Linos: 2 adet bisiklet yaka, Siyah (kırmızı baskı), L (Bir tanesinde sadece önde baskı)
4.Ah-MeT: 1 adet bisiklet yaka siyah ( kırmızı baskı ),L 1 adet Lacoste Tip, Siyah (kırmızı baskı), L
5.plastro: (1 adet Lacoste Tip Siyah (kırmızı baskı) L) ( 1 adet Lacoste Tip Kırmızı (beyaz baskı) L )
6.OzzY: 1 adet siyah(kırmızı baskı) XXL bisiklet yaka
7.zaimkaan 1 adet siyah bisiklet yaka ((Kırmızı Baskı),L)
8.acy: 1 adet lacoste tip siyah (kırmızı baskı L)
9.style07:1 adet bisiklet yaka siyah(kırmızı baskı) M
10.anvil : 2 adet bisiklet yaka siyah(kırmızı baskı) L
11.ABNEW: 2 adet bisiklet yaka, siyah,kırmızı baskı,(Bir tanesinde sadece önde baskı) ,M
12.sayal: ikiside siyah renk kırmızı baskılı 1tane Medium 1 tane xl
13.e_cag: Kırmızı baskılı siyah M 1 adet
14.abulbul08: 1 adet bisiklet yaka siyah ( kırmızı baskı ) L,v1 adet Lacoste Tip Siyah (kırmızı baskı) L
15.07sea07: 2 adet xxl siyah lacoste tip kırmızı baskı ,2 adet m siyah lacoste tip kırmızı baskı
16.Ogulcan.Öğüt: 2 adet siyah bisiklet yaka L
17. fahritufan: 1 adet lacoste tipi siyah üzerine kırmızı baskılı ve M beden
T-shitleri alana kadar halen değişiklik hakkımız mevcut.
Ödeme konusunda ise durum şöyle arkadaşlar. Ödeme konusunda banka havalesi kolaylık açısından iki taraf içinde kolay olacağı kanısındayım. Ama ben teslim alırken vericem diyen olursa da neden olmasın....
Tuncay, seni çok uğraştırdık, teşekkürler.
Havaleyi ne zamana kadar yapabiliriz?Ben sadece hafta içi mesai saatlerinde yapabilirim sanırım, elden de verebiliriz tabi...
Bu liste artık kesin sayılır. Ben bu listede ki t-shirtleri bugün yada yarın almayı planlıyorum. Daha doğrusu siparişini vermeyi planlıyorum. T-shirt alımında ödemeyi kredi kartıyla hallederim ama baskıda nakit vermem gerektiği için banka havalesini istemiştim. Ama yukarıda da dediğim gibi t-shirt ü alırken vereceğini söyleyen olursa uygundur benim için.
Ayrıca Arda abi havale yapmayı düşünürsen sana uygun zamanda yapabilirsin. Çok problem değil. İyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim.
Sorun olmucaksa ben alırken vermeyi tercih ediyorum![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Arkadaşlar bugün MUDO' ya uğradım ve bu ana kadar olan listede ki t-shirtlerin siparişini verdim. 5 tanesi hariç hepsi elleirnde mevcut. O 5 adedi de Pazartesi tamamlayacaklar. Yani bi aksilik olmazsa t-shirtleri Pazartesi alacağım. Salı baskıya verecğim. Muhtemelen de Perşembe teslim alırım. Gerekli olan ücretleri yatıracak olan arkadaşlar Pazartesi ödeme yapabilirlerse sevinirim.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri