Lafı gelmişken söyleyim. Aracımızın direksiyonu elektro-hidrolik diye geçiyor. CITY kapalıyken bile aracımızın direksiyonu az bir miktar elektrik çekiyor. Bu çekmesinin arkasında direk elektrik desteği mi yatıyor yoksa hidrolik basıncın elektrik sistemi üzerindeki negatif etkisi mi bilmem. Bende voltaj göstergesi olduğu için denedim. Dururken ve CITY kapalıyken hızla sağ sol yaptığımda akü göstergesi azalma gösteriyor ama az. CITY açıkken bunu yaptığımda akü durum göstergesi baya baya azalıyor. Yani CITY elektrik yardımı alıyor fakat kapalıyken elektrik desteği tamamen kapanıyor mu bilmiyorum bu ayrı bir konu.

Babamın skoda da denedim. Farlar açıkken direksiyonu sağ sol yapın farların çekildiğini göreceksiniz. O araç elektro-hidrolik değil diye biliyorum. Gerçi eski palio mda da bu olay olurdu. Burdan şu sonucu çıkarabiliriz. Araçta yük bindiren her şey birbiri ile ilgili. Ben hidrolik direksiyonu zorladığımda demek ki az bişe motor da zorlanıyor, bundan ötürüdür ki şarj sistemi yavaşlıyor ve farlar zayıflıyor. Ek bilgi olsun diye yazdım.