suç bunlarda değil bunlara oy verip halen destekleyenlerde.bu zamların devamı gelecek.otel ve restorantlarda 10 puanlık bi artış oldu. bu sadece başlangıç.
Arkadaşlar geçmiş olsun benzine Ötvden dolayı sağlam bir zam geldi dünyanın en pahalı benzinini kullanmaya devam...
suç bunlarda değil bunlara oy verip halen destekleyenlerde.bu zamların devamı gelecek.otel ve restorantlarda 10 puanlık bi artış oldu. bu sadece başlangıç.
harbiden 3,16 olmuş tavan fiyat, epdk ya baktımlpg ye inş, yamuk yapmazlar, bu arada bugun muhtemelen eski fiyat olan 2,93 den benzin bulabilirsiniz, benzin veya diesel kullanan arkadaşlar 20 kuruş indirimli olarak son kez bugun depolarını doldursunlar!!
1 krş luk indirimler yaparlar zam hazırlığı olarak. tavan fiyet falan fasa fiso. hepsinin allah belasını versin. araç aldık kullanamıyoruz.
allah kahretsin bu benzine zam yapanı dunyada ucuzlar bizde zamlanır yazıklar olsun bu ulkeye verdiğim emeklerim.........!
bir tek kelle başı satılmadığımız kaldı, o gunde gelecek, suclusu onlara oy veren etrafınıza belkide aynaya baktıgınız zaman gordugunuz kişiler, başka kimse değil, yakınlarınızı akrabalarınızı ailenizi bilinçlendirin artık yeter.
arkadaşlar bence de allah nasıl bılıyorsa ole yapsın ben 2.83den alıyorum allahtan yakıttanıma sıstemı varda ucuz alıyoruz sımdı 2.9.. kusur olacak gaza basmaya korkuyoruzz yahu![]()
Bu nasıl bir şey ya hem bas bas bağırıyorlardı epdk pompa fiyatlarını düşürün düşürmeyene ceza var diye şimdi kendisimi yaptı zammı çok ilginç valla ...ne diyim oy verenler utansın diyecem ama ortadada zaten adam akıllı kimse yokki kime oy vereceksin al birini vur ötekine ..
utanmasalar benzını 6 kagıt yapacaklar arkadaşlar bır seyler yapalım kınayalım ....zam olayını sıyah kurdadle felan takalım eylem gıbı bır sey yapalım turkıye capında???
Allah cezalarını versin diyelim, tavan fiyat diye indirimi kendi kasalarına ötv geliri artsın diye çıkarmadılarsa ben de namertim.
Önemli-önemsiz birçok olay için protesto olur devletin "mafya" gibi haraç kesercesine aldığı vergilere karşı kimse ses çıkarmaz, biz koyun oldukça bizi daha çook güderler. Bu yapılan zam sadece araç sahiplerine değil, otobüs, uçak v.b. şekilde seyahat edenlere de yansır. Hazır yaz geldi, ne sağlam geçirdiler, ben bir soğuk su içmeye gidiyorum...
oy veren bu zihniyet oldugu surece daha cok basımız agrır bızım .
Bir deyim vardır ya cuk oturuyor. "Anasının ak! sütü gibi helal olmak". Bayi karlarını düşürerek tavan fiyat uyguladılar. Bizde sandık ki vatandaş kollanacak. Demek ki ötv arttırılacakmış bunun ön hazırlığı yani göz boyaması yapılmış. helal olsun. Türkiye de petrol çıksa biz yine 2,5 - 3 tl den satın alırız.
Arkadaşlar depo kapaklarına siyah kurdela çekelim harbi ayıp değil tepki koymak sömürüye dur demek şimdi ilk işim gidiyorum garaja hem babamın hem kendimin hemde kuzenlerin arabalarıyla başlıyorum büyütelim bu olayı. Kodamanlar vergi kaçırsın sizin bizim cebimizden çıksın. Kurdela çekmeyen KODAMAN dır.
Yurt dahilindeki tüm gp antenleri bu zam yapan arkadaşların münasip yerleri ile buluşur inşallah...
iyiki dün fullemişim valla dün 2.92 den aldım ..hatırladığım kadarıyla öyleydi..
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
kader kısmet ama bu ıs hakıkaten bole yurumez arkadaşlar yakıta servet oduyoruzz resmen
ne kadar konuşursak konuşalım %47 güvence sayesinde umursanmayan kısımda kalıyoruz o yüzden meeeeeeeeeeeeeeeeeeee lemeye devam.
işe yararmı bir ses olurmu bilmiyorum antenime siyah kurdelemi bu akşam bağlıyorum meeeeeeeeeeeeeeeeeeee.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri