Alıntı marineros Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yanlış anlaşıldıysam kusuruma bakmayın,zira burası sanal platform ve bizler de mimiklerimizi kullanamıyoruz haliyle.yani okuduğunuz yazı her anlama gelebiliyor
Bilinçli tüketicilikten kastım,burada örnek vw ve konuda vw üzerinden gittiği için örneklerimiz de bu yönde oluyor.yoksa dediğiniz gibi bütün araçlara para veriliyor ve karşılığında beklentiler oluyor.olay ne olursa olsun tabii ki de dağıtıcı firmanın tutumu çok önemlidir.zaten ayrıldığımız nokta da burası bu sadece araç bazında değil hemen hemen birçok markada aynı sıkıntıları yaşıyoruz.mesela benim gözlüğün camları çizildi,satan firmaya gittim cam çizilmesi garanti dışı dedi aynı firma Fransa ve Amerika da cam değişimi garantiden yapıyor.yani benim kızdığım nokta,oradaki değerlerin üzerinde ücretler ödeyip,teknik ve geri hizmeti 2. Hatta 3.sınıf düzeyinde almamızdır...
Estagfurullah canım, aslında aynı şeyi konuşuyoruz, ben katılıyorum size. Dedigim gibi ben sadece "hak etmek" ifadesine takıldım. Yoksa vw konusunda sizin ve diğer arkadaşların fikirlerine aynen katılıyorum ben de