Alıntı ali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
valla karar senin dostum ama benim için punto daha iyi kim ne derse desin. corsa d desen tamam gözü kapalı al punto istemiyorsan alınabilir ama corsa c bence alınmamalı. Tabi bu benim düşüncem karar senin. Şunuda düşün ama alacağın aracı adam sıkıntısı olduğu için satıyor olacak yani onda da sorunlar çıkacak tam düzelttim derken bıkmış olacaksın ve tekrar değişime gideceksin. Eğer model yükseltemiyorsan ya da daha iyi bir araca geçemiyorsan elindeki her zaman daha iyidir bence. Ben punto aldım sinyal kolu amortisör takozu... dedi değiştirdim ama hala mutluydum. Sadece yenilemek istedim ve yenilerken de hem sınıf hem de model yükselttim o yüzden bence sen de bunu yapamayacaksan satma aracını.
Çok geç dün sattım bile Bir punto alacak olsam en düşük 2011 alırım onun için de param yok. Hayır kardeşim niye adam sıkıntısı olduğu için satsın. Biz şimdi babamın doblosunu satacağız. Sıkıntısı mı var ? Hayır yok. Önemli olan temizini bulmak. Benim aldığım punto zaten biraz hor kullanılmış araçtı. Çok iş açtı başıma. Ama satma sebebim sadece bu değildi. Bazı başka şeylerden dolayı da soğudum arabadan. Hemen kesin alacağım demiyorum. Araştırıyorum. Bir arkadaşım da var Corsa C. Sattı gitti tekrar diesel 'ini aldı. Haftasonu bir binicem. Süreceğim. Dolaşcam biraz Duruma göre karar veririm artık Bu arada Corsa D nin tipi hoşuma gitmiyor Zaten Corsa D ile Punto arasında hiç fark yok. Parçaları bile hep aynı. Yol tutuşu dahil