astra h aktif şekilde kullanıyorum..1. vitesi ağır evet ama araba hem 1350 kg civarı hemde tekerler 205..yakıt çok ideal..95 lik motorun evet düşük kaldığı aşikar ama o araçta da 1. ve 2. vites ağır onun dışında bence gayet hoş bir araç..
Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.
astra h aktif şekilde kullanıyorum..1. vitesi ağır evet ama araba hem 1350 kg civarı hemde tekerler 205..yakıt çok ideal..95 lik motorun evet düşük kaldığı aşikar ama o araçta da 1. ve 2. vites ağır onun dışında bence gayet hoş bir araç..
En iyisi test etmek forumlara baktigimda çoğu bilmeden sallamış
Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.
Çağatay kaça verdin arabanı???
Teşekkür ederim abi. Piyasa öyle ama yapacak hiç bir şey yok. Km de yüksek olunca kimse yanaşmıyor arabaya. 17 teklif edenler falan oldu yani sen düşün. Sen satmaya kalk aynı sorunu yaşayacaksın. Gerçi senin km düşük daha kolay satarsın. Malesef Punto nun piyasası yok. 2006 arabadan inip 2001 'e binmek istememBirde corolla tarzı mazda vardı bizde. Sorunsuz araçlar ama gösterişi yok corallanın. Eski görünüyor çok O yüzden en iyi seçenek Corsa C. Piyasası da var. Satmaya kalktım mı anında satarsın. Kötü araba da değil. Hafif makyaj yaptım mı gösterişi de var. Az da yakıyor. O yüzden. Ya da uzun süre bekleyip 2011-2012 falan evo alacağım.
çok gitmediği doğru da sorunlu olduğunu ilk kez duydum
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri