İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
.
Millet düğün salonunda kızlara bakarken ben dışarıda arabalara bakarım.
Millet düğün salonunda kızlara bakarken ben dışarıda arabalara bakarım.
Yalnız reklamda sadece 4milyon kilometre test edildi diyor. Testi sonucunu söylemiyor ben mi yanlış biliyorum?![]()
Emre hocam bu yorumu kimin yazdığına bakmadan okudum önce sonra dedim ki Emre bey dir
Yemin ediyorum ister inan ister inanma senin yazdığını tahmin ettim. hocam bence senin içinde biraz marka fanatizmi var..
yani son zamanlarda opel zarar açıkladı falan ama GM bünyesinde olduğunu ve GM nin isterse bu işi çözeceğini çok iyi biliyorsun yanlış politikalar yanlış araçlar-motorlar sonucu bu durum oldu ama 2004 den sonra çok şeyin değiştiğine inanıyorum..yol testlerine gelince arkadaşlar astra zaten en sorunsuz araç ödülü aldı ve gerçekten izolasyonu yol tutuşu gibi şeyleri güzel bir araç. opel hiçbirşey gibi kelimeler gerçekten enteresan geliyor bana. gerçek yol koşullarında 2003 de tank kasa vectra çıktığında o da test edilip araç komple fabrikada soyuldu motor ekipmanlarında en ufak aşınma görülmedi kasada da deformasyon yoktu. biraz araştırdığımızda bunlar karşımıza çıkacaktır. bu arada söylemeden geçemeyeceğim 206 tourer ile astra tourer ı nasıl aynı kefeye koyabiliyorsun ve bravo nun torurer ına çok güzel keşke gelseydi deyip astra tourer a nasıl berbat diyorsun o da ayrı bir düşünce..tabiki zevkler ve renkler meselesi saygı duyuyorum hocam..ama birazcık marka fanatizmi var yani
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri