Sayfa 2/2 İlkİlk 12
28 sonuçtan 21 ile 28 arası

Konu: Yeni Astra'nın 100.000 km başarısı...

Can M. İmregün
    Moderatör SteinGP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1776

Standart Re: Yeni Astra'nın 100.000 km başarısı...

Alıntı ykaya1983 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Peugeut 301 için de 4000000 km test edildi diye reklam yapılıp duruyor ama şöyle bir hesap yapalım bakalım gerçekten bu kadar test edilmiş mi?

Bir araç saatte 200 km hızla 24 saat çalışsa günde 4800 km eder.ayda 144000 km eder.Yılda 1728000 km eder ki bu bile imkansız gibi.Bu aracın çıkalı ne kadar oldu da 4000000 km test edildi?

Reklama bakarak millet de tek araçla 4000000 km test edildi zannediyor.Açıkçası ben de sizin gibi her yapılan teste güvenmiyorum.
    Hocam o testler farklı tekniklerle yapılır ayrıntıya girmeyeyim. 12 Yıl paslanmazlık garantisi veren firma arabayı 12 yıl bekletmiyor heralde bunu anlamak için Yoksa kimse araba çıkaramaz piyasaya..

Send my Samsung Galaxy S3 using 2
    İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
    Muhammad Ali Clay

SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"

Atahan Kuşbaşoğlu
    ato - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Vals Mavi
    Edilen teşekkür: 123

Alıntı ykaya1983 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Peugeut 301 için de 4000000 km test edildi diye reklam yapılıp duruyor ama şöyle bir hesap yapalım bakalım gerçekten bu kadar test edilmiş mi?

Bir araç saatte 200 km hızla 24 saat çalışsa günde 4800 km eder.ayda 144000 km eder.Yılda 1728000 km eder ki bu bile imkansız gibi.Bu aracın çıkalı ne kadar oldu da 4000000 km test edildi?

Reklama bakarak millet de tek araçla 4000000 km test edildi zannediyor.Açıkçası ben de sizin gibi her yapılan teste güvenmiyorum.
    O reklamın altında ufak yazı geçiyor farklı araçlarla toplamda 4000000 km test edildi diye

Aşkın Punto
    askinpunto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 0

Standart Ynt: Yeni Astra'nın 100.000 km başarısı...

.

YUNUS KAYA
    ykaya1983 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Gaziantep
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 719

Alıntı ato Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O reklamın altında ufak yazı geçiyor farklı araçlarla toplamda 4000000 km test edildi diye
    Tıpkı gsm operatörlerinin reklamlarındaki gibi küçük okunamaz yazılar gibi desene.Bu yüzden çevremde sorduğum her kişi 4000000 km tek araçla olduğunu sanıyor.Yoksa ben de biliyorum 20-30 ayrı araçta deneyip toplam rakam verdiklerini.
    Millet düğün salonunda kızlara bakarken ben dışarıda arabalara bakarım.

YUNUS KAYA
    ykaya1983 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Gaziantep
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 719

Alıntı SteinGP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam o testler farklı tekniklerle yapılır ayrıntıya girmeyeyim. 12 Yıl paslanmazlık garantisi veren firma arabayı 12 yıl bekletmiyor heralde bunu anlamak için Yoksa kimse araba çıkaramaz piyasaya..

Send my Samsung Galaxy S3 using 2
    Tek araçla 4000000 km yapılamayacağını ben de biliyorum zaten hocam.Ama reklam tüketiciye bu şekilde lanse ediliyor.Alfa romeo 159 için gerçek iklim koşularında 100000 km test yapmıştı.benim için test budur.Bunların teknikleri fasa fisodan ibaret.
    Millet düğün salonunda kızlara bakarken ben dışarıda arabalara bakarım.

Oğuz MERDAN
    byspayn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Edilen teşekkür: 405

Yalnız reklamda sadece 4milyon kilometre test edildi diyor. Testi sonucunu söylemiyor ben mi yanlış biliyorum?

tayfun aydın
    tayfux - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 2123

Alıntı erenemre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arka tarafı bal gibide benziyor ben tasarımdan anlarım uzatmaya gerek yok sana göre benzemiyor bana göre benziyor özellikle arka kelebek cam bölümünden sonra bal gibide benziyor sadece hafif stop tasarım farkı var ben beğenmedim ilk görüşte 206 sw dedim neyse uzamasın benim için sw üstte paylaştığım chrome dir.
    Emre hocam bu yorumu kimin yazdığına bakmadan okudum önce sonra dedim ki Emre bey dir Yemin ediyorum ister inan ister inanma senin yazdığını tahmin ettim. hocam bence senin içinde biraz marka fanatizmi var..yani son zamanlarda opel zarar açıkladı falan ama GM bünyesinde olduğunu ve GM nin isterse bu işi çözeceğini çok iyi biliyorsun yanlış politikalar yanlış araçlar-motorlar sonucu bu durum oldu ama 2004 den sonra çok şeyin değiştiğine inanıyorum..yol testlerine gelince arkadaşlar astra zaten en sorunsuz araç ödülü aldı ve gerçekten izolasyonu yol tutuşu gibi şeyleri güzel bir araç. opel hiçbirşey gibi kelimeler gerçekten enteresan geliyor bana. gerçek yol koşullarında 2003 de tank kasa vectra çıktığında o da test edilip araç komple fabrikada soyuldu motor ekipmanlarında en ufak aşınma görülmedi kasada da deformasyon yoktu. biraz araştırdığımızda bunlar karşımıza çıkacaktır. bu arada söylemeden geçemeyeceğim 206 tourer ile astra tourer ı nasıl aynı kefeye koyabiliyorsun ve bravo nun torurer ına çok güzel keşke gelseydi deyip astra tourer a nasıl berbat diyorsun o da ayrı bir düşünce..tabiki zevkler ve renkler meselesi saygı duyuyorum hocam..ama birazcık marka fanatizmi var yani

Arda BULUT
    ABNEW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 4298

Alıntı tayfux Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Emre hocam bu yorumu kimin yazdığına bakmadan okudum önce sonra dedim ki Emre bey dir Yemin ediyorum ister inan ister inanma senin yazdığını tahmin ettim. hocam bence senin içinde biraz marka fanatizmi var..yani son zamanlarda opel zarar açıkladı falan ama GM bünyesinde olduğunu ve GM nin isterse bu işi çözeceğini çok iyi biliyorsun yanlış politikalar yanlış araçlar-motorlar sonucu bu durum oldu ama 2004 den sonra çok şeyin değiştiğine inanıyorum..yol testlerine gelince arkadaşlar astra zaten en sorunsuz araç ödülü aldı ve gerçekten izolasyonu yol tutuşu gibi şeyleri güzel bir araç. opel hiçbirşey gibi kelimeler gerçekten enteresan geliyor bana. gerçek yol koşullarında 2003 de tank kasa vectra çıktığında o da test edilip araç komple fabrikada soyuldu motor ekipmanlarında en ufak aşınma görülmedi kasada da deformasyon yoktu. biraz araştırdığımızda bunlar karşımıza çıkacaktır. bu arada söylemeden geçemeyeceğim 206 tourer ile astra tourer ı nasıl aynı kefeye koyabiliyorsun ve bravo nun torurer ına çok güzel keşke gelseydi deyip astra tourer a nasıl berbat diyorsun o da ayrı bir düşünce..tabiki zevkler ve renkler meselesi saygı duyuyorum hocam..ama birazcık marka fanatizmi var yani
    Tayfun sana katılıyorum ama bahsi geçen araç (Karşılaştırılan) Croma ise o bir üst segment, yani rakibi Astra olamaz belki Vectra Station-Opel Signum olabilir,

Yani Emre de biraz yanlış karşılaştırma yapmış

Sayfa 2/2 İlkİlk 12