atlatma arkadaşım dediklerin doğru 307 de ki konforu şunda bindiğim çoğu araçta görmedim almanlar hariç tabi ama bagaj hacmi kalmıyor çünkü stepne tüp yüzünden bagajda kalıyor ama ona rağmen tekerlekli sandalye ve marketten aldığım poşetleri koymuştum. Sürüşü de çok zevkli yol sesi de almıyor kışın klima bile açmadım araç güneşte kalıyordu içine giriyordum sıcacıktı çok iyi yalıtım var ama işte başka bir arkadaşımız demiş kasko fiyatları yüksek diye evet hatta hatchbacklerdeki en yüksek kaskoya sahip araçlardan biri 1200 TL ye yaptırmıştım onuda en son 1.6 motor olduğu içinde vergisi de biraz yüksek haliyle bilemiyorum şu yakıt sorununu çözebilirsem satmamayı düşünüyorum ama malum bugünde benzine zam gelmiş yine artık hayırlısı.

Peki 307 den Puntoya geçersem çok mu fark var acaba aralarında daha önce hiç Puntoya binmedim ama Puntoda fena durmuyor.

Son olarak da (cagali) arkadaşımız yazmış km biraz yüksek diye ekspertiz yaptırısam şanzımanada bakarlar herhalde orada da sorun görülür sanırım. Biraz daha param olsaydı Punto Evolara bakacaktım ama malum sıkışıklık.