oldukça cazip fiyat....
bunun tüketimi 2012 modele göre daha da az...
fiestanın malzeme kalitesi iyidir.
Şirkette kullandığım araçlardandır.
merhaba arkadaşlar,
2013 fiesta 1.5 tdci titanium x alma arefesindeyim, 44.730 liste fiyatı üzerinden 39.700 e anlaştık, birkaç ufak tefek hediye aldım, nedir fikirleriniz?
Düşmanın yoksa, hayatta hiç başarılı olamadın demektir.
oldukça cazip fiyat....
bunun tüketimi 2012 modele göre daha da az...
fiestanın malzeme kalitesi iyidir.
Şirkette kullandığım araçlardandır.
Punto Evo
hayırlı olsun.Kullanan ve memnun olan arkadaşım var.Sanırım titanium en dolu olan paketi.
Sizin için...
AK Sigorta,Axa, Anadolu, Allianz, Mapfre, Sompo Japan, Güneş Sigorta,Orient ,Aviva.
Şah Ata Sigorta Aracılık Hizmetleri Ltd. Şti.
selcuk.temiz@sahatasigorta.com
0533 716 33 69
merhaba öncelikle hayırlı olsun kazasız belasız diyelim sonrasında size özel mi indirim yaptılar tanıdık falan mı vardı eğer özel olmazsa onu soracaktım bende yeni kuga düşünüyorum 5.000 TL gibi bir indirim almışsınız öyle bir indirimle bende gidip bir bakayım ford bayisine
Araç güzel ancak o paralara B sınıfı alınmaz bence. Hele indirimsiz haliyle hiç alınmaz. Puntodan geçtiyseniz dar gelecektir hacim olarak.
Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız...
2 ile MT11i cihazımdan gönderildi
Esp siz B segmentine 40 lira vermem ben olsam ama hayırlı olsun![]()
titanium x, 1.5 dizel, araçta yok yok ve fiyat 40 bin bence çok iyi şimdiden kazasız belasız kullanın memnun kalırsınız bencetabi biraz iriyseniz darlık sıkıntısı çekebilirsiniz
![]()
Öncelikle hayırlı olsun..Cüsseli biri iseniz veya arka koltukta eş dost veya arkadaş binecekse biraz sıkıntı çekiceksiniz..Ben şahsen 2013 ün yeni dizaynını pek beğenmedim..Ama keyfili sürüşler diliyorum..Sonuçta alınmış..Bizede hayırlı olsun demek düşer..
Bence mevcut koşullarda gayet güzel bir fiyat.Zaten Türkiyede en fazla satan araçlardan birisi.Görünüş olarak da iyi,
Hayırlı olsun diyelim...
Hiç de ufak tefek birisi değilim ama daha önce 2006 kasa fiestam vardı, ayrıca son kasanın test sürüşünü de yaptım sıkıntı olacağını sanmam, motor vasat ama tüketim çok iyi, arabayı opsiyonladık gümrükteymiş hafta başı teslim alacağım, herkese yorumlar ve iyi dilekler için teşekkürler
fiyat çok iyi..hayırlı olsun..
İyi günlerde kullanın.
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
hayırlı olsun
Punto Evo
hayırlısı olsun.
Yakında 125 lik 1 litre ecoboost gelecek. Onu alabilirdiniz. Ayrıca esp çok önemli bence . Bir arabada cam tavan (fiesta için söylemiyorum)olmasın ama esp mutlaka olsun.
SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri