Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
53 sonuçtan 21 ile 40 arası

Konu: Araç Seçimi

Atahan Kuşbaşoğlu
    ato - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Vals Mavi
    Edilen teşekkür: 123

Bence konfor yakıt vs olarak en mantiklisi 5.20 d ılerde rahatta satılır

Ömer Özkan
    evo51 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Niğde
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 61

Görüşleriniz için teşekkürler 5,20 piyasası hızlı olabilir fakat tek korkum yıkık bi araba olması bu paraya ?
    İkinci el Temiz Dizel Otomatik 2010 model üstü araç aranıyor

MEHMET AK
    see aksan32 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 0

grand punto

Ömer Özkan
    Nereden
    Niğde
    Rengi
    Yok

Evo Vardı Bıktım bu arabadan Teşekkürler

Aykut BODUR
    aykut_1914 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35 DAY 02
    Edilen teşekkür: 874

bence o parayla 5 serisi zor, varsada canınız yanabilir derim
    ancak 3 serisi en güzel tercih olur hem konforu hem gösterişiyle
    Benim size önerim volvo 3*4 seneye bende geçmeyi düşünüyorum, sıfır bir s60 veya ikinci el bir s80
    gerçi volvo nun siteye baktım şimdi son zamlardan sonra 75 lere çıkmış s60 ların başlangıç paketi

Ömer Özkan
    Nereden
    Niğde
    Rengi
    Yok

Evett Volvo'da güzel bir araç Güzel tercih düşüneceğim Teşekkürler

KEREM SÜER
    amoleddarkness - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    06 ZUT 99
    Edilen teşekkür: 46

sizin seçenekleriniz arasından hiç düşünmeden alacagım araç 5.20d olurdu gidişi yol tutuşu bambaşka

Ömer Özkan
    Nereden
    Niğde
    Rengi
    Yok

Kerem bey sizce 60-65 bin liraya düzgünü denk gelir mi ?

Yalçın OYNARGÜL
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. coll34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 417

bu seçenekler arasında s2000 veya 520d ki piyasada kol çıkarmış dolu s2000 var en azından 2012 yılında 8-10 tanesine biz baktık 520d kullanma fırsatım olmuştu gerçekten zevkli bir araç ki her zaman 2.elde rahat satabileceğiniz model

Deniz '
    Battal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 129

Listenizdeki tek tercih edeceğim araba 5 serisi olurdu. Bütçenizi en azından 75'e çıkarabilirseniz temiz bir benzinli 520 alabilirsiniz bence. Çok fazlada eski model araçlara yönelmeyin bence.

Ferdi BALLI
    _FeRDi_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    34 DZ 0045
    Edilen teşekkür: 175

O kadar bütçem olsa araç için gider bir 4x2 bakardım kendime, özellikle Tiguan. Türkiye de S2000 den tamamen keyif almak için ancak geceleri kullanacaksın aracı. Gündüz vakti yürüyecek ne yol var ne trafik buna müsade ediyor.Hele yeni çıkan kanunlar ve hız sınırlamaları ile (e-5 te 70km hız sınırı gibi ) hızdan zevk alma dönemi bitti,artık düşünmemiz gereken tek şey konfor malesef.S2000 alıpta tın tın kullanılmaz ki o araba.

Grey Goose ...

mfgunes
    Ziyaretçi mfgunes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tabiki BMW 5 serisi

Ömer Özkan
    Nereden
    Niğde
    Rengi
    Yok

Arkadaşlar Seçimime Hyundai Genesis Coupe'yide ekledim.. 2011 model falan 60-70 arası bunada bakın

erk ııııı
    motor delisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 152

2013 model 0 km 1.6 dizel i 68 lira bir kaç opsiyon ile cam tavanvs zevkli hale gelir az yakar verisi az büyük yüksek araç mini ve bmw kalitesi bir arada sürdüm biliyorum bunun kadar sessiz dizel görmedim içeri ses almıyor çekişide müthiş kesinlikle öneririm. hemde 0 km araç Puntomu satarsam bu sene hedefim bu araç olacak fakat bunun 3k olanı paceman ayrıca 70 çıkarabiliyorsanız 76 lirayada yeni merco a serisi var onada bir bakın derim
    Konu motor delisi tarafından (13/01/2013 Saat 18:15 ) değiştirilmiştir.

Deniz Arifağaoğlu
    Blueberry BaranSelo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 188

Bahsettiğiniz araçların hiçbiri hakkında pek bir olmadığı için fazla yorum yapamıyorum ama umarım en güzelini seçersiniz. Benim düşünceme göre S2K almayın eğer drift veya çeşitli oto sporlarına katılmayacaksanız. Öyle pek binilip sakin sakin gezilecek bir araç değil, caddelerde de drift yapmak hoş değil mağlum. Audi TT çok güzel bir araç, binmedim ama görüntü olarak çok klas, üstelik bir spor araç için oldukça konforlu olduğunu idda ediyorlar. Hyundai Genesis'i 3-5 defa ya görmüşümdür ya görmemişimdir. Piyasası olmayan bir araç, bence diğer seçeneklerin arasında çok eziliyor. Ha güçlü araba orası ayrı bir olay. Range Rover'da yakıt veya bakım-parça gibi masraflarını göz önünde bulundurmak lazım. Sonuçta model düşün, gelinlik kız değil illa ki masraf çıkaracaktır. BMW için yorum yok, hiçbir koşulda "boşver alma" denmeyecek bir araç. Şimdiden hayırlı olsun, darısı benim başıma.

onur bakır
    Honor COOPER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 596

Alıntı evo51 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar Seçimime Hyundai Genesis Coupe'yide ekledim.. 2011 model falan 60-70 arası bunada bakın
    Hyundai Genesis 2.0L TCI Model 64.000 TL Galeriden satılık ikinci el Beyaz renk - 102495074
    bu 2.el beyaz bir başka güzel bu araçta.
    sıfır km için 12000 veririm diyorsanız buda sıfırı!
    Hyundai Genesis 2.0L TCI Model 76.000 TL Galeriden satılık sıfır Gümüş Gri renk - 110646178

Linkte verdiğim yer her zaman lüx ve hatasız araç satan bir yer.Pazarlıkla 60-61 e alınırsa 15000 gibi bir fark olurki bence 15000km için değecek bir bir fark değil.
    Ayrıca bu genesisler kesinlikle dikkat çeken araçşlar.
    Konu Honor COOPER tarafından (13/01/2013 Saat 20:07 ) değiştirilmiştir.
    *****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
    ***MATT MAGNESIO GRIGIO***
    *****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****

ali ayhan
    ali3434 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    34aa3434
    Edilen teşekkür: 9

aile yoksa 1.4 tsi sricco 160 ps dsg bi abt yazılım 210 beygir beyaz ciksss yok aile olsun dersen 70.000 tl 10.000 tl ekle 3.20 d 184 bg al. 5.20 d o paraya 5.20 d denilecek araba almassın artı hiç gitmiyor.yada 3.20 d kullandıktan sonra oyle geldi 5.20d düşünüyosan 95.000 tl veya 100.000 gözden çıkarmak gerekir hiç gerek yok

Ömer Özkan
    Nereden
    Niğde
    Rengi
    Yok

Söylenilen tavsiye edilen her araç mantıklı geliyor...
    Mazda 6 nasıl olur ?

Alıntı motor delisi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

2013 model 0 km 1.6 dizel i 68 lira bir kaç opsiyon ile cam tavanvs zevkli hale gelir az yakar verisi az büyük yüksek araç mini ve bmw kalitesi bir arada sürdüm biliyorum bunun kadar sessiz dizel görmedim içeri ses almıyor çekişide müthiş kesinlikle öneririm. hemde 0 km araç Puntomu satarsam bu sene hedefim bu araç olacak fakat bunun 3k olanı paceman ayrıca 70 çıkarabiliyorsanız 76 lirayada yeni merco a serisi var onada bir bakın derim
    Mini'ye ben sığmam sanırım 1,86 boy var.2002veya 2000 arası bi modele binmiştim pek sarmamıştı ama hangisiydi bilmiyorum.. Dediğiniz aracı inceleyeceğim..

Alıntı BaranSelo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bahsettiğiniz araçların hiçbiri hakkında pek bir olmadığı için fazla yorum yapamıyorum ama umarım en güzelini seçersiniz. Benim düşünceme göre S2K almayın eğer drift veya çeşitli oto sporlarına katılmayacaksanız. Öyle pek binilip sakin sakin gezilecek bir araç değil, caddelerde de drift yapmak hoş değil mağlum. Audi TT çok güzel bir araç, binmedim ama görüntü olarak çok klas, üstelik bir spor araç için oldukça konforlu olduğunu idda ediyorlar. Hyundai Genesis'i 3-5 defa ya görmüşümdür ya görmemişimdir. Piyasası olmayan bir araç, bence diğer seçeneklerin arasında çok eziliyor. Ha güçlü araba orası ayrı bir olay. Range Rover'da yakıt veya bakım-parça gibi masraflarını göz önünde bulundurmak lazım. Sonuçta model düşün, gelinlik kız değil illa ki masraf çıkaracaktır. BMW için yorum yok, hiçbir koşulda "boşver alma" denmeyecek bir araç. Şimdiden hayırlı olsun, darısı benim başıma.
    İnş sizde alırsınız.
    Range'i çıkardım artık bakmıyorum.Piyasası olurmu bilmiyorum ama Hyundai'de çok hoşuma gitmeye başladı..

Alıntı Honor COOPER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hyundai Genesis 2.0L TCI Model 64.000 TL Galeriden satılık ikinci el Beyaz renk - 102495074
    bu 2.el beyaz bir başka güzel bu araçta.
    sıfır km için 12000 veririm diyorsanız buda sıfırı!
    Hyundai Genesis 2.0L TCI Model 76.000 TL Galeriden satılık sıfır Gümüş Gri renk - 110646178

Linkte verdiğim yer her zaman lüx ve hatasız araç satan bir yer.Pazarlıkla 60-61 e alınırsa 15000 gibi bir fark olurki bence 15000km için değecek bir bir fark değil.
    Ayrıca bu genesisler kesinlikle dikkat çeken araçşlar.
    Sanırım öyle Niğde'de hiç yok getirirsem patlama yapacağını biliyorum. Bizim burda bilinmeyen hoş bi araba getirince patlama yapıyor.Yani yeni bir şey almayın..2 gün sonra piyasa doluyor.

Alıntı ali3434 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aile yoksa 1.4 tsi sricco 160 ps dsg bi abt yazılım 210 beygir beyaz ciksss yok aile olsun dersen 70.000 tl 10.000 tl ekle 3.20 d 184 bg al. 5.20 d o paraya 5.20 d denilecek araba almassın artı hiç gitmiyor.yada 3.20 d kullandıktan sonra oyle geldi 5.20d düşünüyosan 95.000 tl veya 100.000 gözden çıkarmak gerekir hiç gerek yok

Scirocco çok hoş ve güzel düşünebileceğim araç fakat yakıtı nasıl bilginiz varı ?? Aileye daha çoook var Allah nasip ederse 5-6 yıl olmaz diye düşünüyorum. Bizim ailenin zaten kendi arabası var onla takılır onlar şuan zaten öyle 5.20ye baktıkça yıkık araçlar çıkıyor karşıma . Pert kaydı hasar kaydı vs.vs.. Mantıklı olarak Şuan Hyundai Genesis - Honda S2K - BMW 3,20 - VW Scirocco MAVİ.. Niğdede olan piyasayı değerlendirmek gerekirse 3,20 veya scirocco çünkü niğdede ne S2000 ne hyundai nede TT var.. Ama şekil için hyundai - tt -scirocco - pazara çıkartınca hemen satılması için Bmw.. Kafam iyice karıştı.. 2.el satanlarla konuşcam alcakmış gibi gidip test etcem arabayı hangisi hoşuma giderse alıcam.. Olmassa İnternet denen bir şey var.. Koyarım nete satılır dert etmeme gerek yok

ali ayhan
    ali3434 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    34aa3434
    Edilen teşekkür: 9

Alıntı evo51 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Söylenilen tavsiye edilen her araç mantıklı geliyor...
    Mazda 6 nasıl olur ?

Mini'ye ben sığmam sanırım 1,86 boy var.2002veya 2000 arası bi modele binmiştim pek sarmamıştı ama hangisiydi bilmiyorum.. Dediğiniz aracı inceleyeceğim..

İnş sizde alırsınız.
    Range'i çıkardım artık bakmıyorum.Piyasası olurmu bilmiyorum ama Hyundai'de çok hoşuma gitmeye başladı..

Sanırım öyle Niğde'de hiç yok getirirsem patlama yapacağını biliyorum. Bizim burda bilinmeyen hoş bi araba getirince patlama yapıyor.Yani yeni bir şey almayın..2 gün sonra piyasa doluyor.

Scirocco çok hoş ve güzel düşünebileceğim araç fakat yakıtı nasıl bilginiz varı ?? Aileye daha çoook var Allah nasip ederse 5-6 yıl olmaz diye düşünüyorum. Bizim ailenin zaten kendi arabası var onla takılır onlar şuan zaten öyle 5.20ye baktıkça yıkık araçlar çıkıyor karşıma . Pert kaydı hasar kaydı vs.vs.. Mantıklı olarak Şuan Hyundai Genesis - Honda S2K - BMW 3,20 - VW Scirocco MAVİ.. Niğdede olan piyasayı değerlendirmek gerekirse 3,20 veya scirocco çünkü niğdede ne S2000 ne hyundai nede TT var.. Ama şekil için hyundai - tt -scirocco - pazara çıkartınca hemen satılması için Bmw.. Kafam iyice karıştı.. 2.el satanlarla konuşcam alcakmış gibi gidip test etcem arabayı hangisi hoşuma giderse alıcam.. Olmassa İnternet denen bir şey var.. Koyarım nete satılır dert etmeme gerek yok
    bak sana dost tavsiyesi hyundai alırsan kardeşin yoksa bi kardeşin olur sakın alma.orda bu tarz araç zor bulursun bulursunda ist 10 tl fazladır.kardeşim sriccoya bıncem dıyosun yakıt dıyosun.sen o hyundai s2000 srıccon 2 katı yakıyor.tt gğzel bi ara degil bence.yakıt dusunuyosan babamda 5.20 d 3.20 d var 3.20 d 6.5 lt yakıyor 250-60 krş gazlamassan.arkadasımda 160lık dsg var sırcco 35 krs yakıyor insan gibi kullanrsan bu araçlara girersen günlük 100 kağıt gider s200 tt hyundai ben nigdeye gıttım orda da o araçlarla hiç bişe olmaz bence ya srıcco yada 3.20 d(bu araçlar para yer aklında bulunsun fiata opele benzemez

Erkin KURTULUŞ
    ErkinuA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Bravo Lav Kırmızı
    Plaka
    34 UHB 22
    Edilen teşekkür: 25

passat cc yada audi a4 düşünürmüsün ikiside 1.8 TFSİ

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon