Söylenilen tavsiye edilen her araç mantıklı geliyor...
Mazda 6 nasıl olur ?
Mini'ye ben sığmam sanırım 1,86 boy var.2002veya 2000 arası bi modele binmiştim pek sarmamıştı ama hangisiydi bilmiyorum..

Dediğiniz aracı inceleyeceğim..
İnş sizde alırsınız.
Range'i çıkardım artık bakmıyorum.Piyasası olurmu bilmiyorum ama Hyundai'de çok hoşuma gitmeye başladı..
Sanırım öyle

Niğde'de hiç yok getirirsem patlama yapacağını biliyorum. Bizim burda bilinmeyen hoş bi araba getirince patlama yapıyor.Yani yeni bir şey almayın..2 gün sonra piyasa doluyor.
Scirocco çok hoş ve güzel düşünebileceğim araç fakat yakıtı nasıl bilginiz varı ?? Aileye daha çoook var Allah nasip ederse 5-6 yıl olmaz diye düşünüyorum.

Bizim ailenin zaten kendi arabası var onla takılır onlar şuan zaten öyle

5.20ye baktıkça yıkık araçlar çıkıyor karşıma . Pert kaydı hasar kaydı vs.vs.. Mantıklı olarak Şuan Hyundai Genesis - Honda S2K - BMW 3,20 - VW Scirocco MAVİ..

Niğdede olan piyasayı değerlendirmek gerekirse 3,20 veya scirocco çünkü niğdede ne S2000 ne hyundai nede TT var.. Ama şekil için hyundai - tt -scirocco - pazara çıkartınca hemen satılması için Bmw.. Kafam iyice karıştı.. 2.el satanlarla konuşcam alcakmış gibi

gidip test etcem arabayı

hangisi hoşuma giderse alıcam.. Olmassa İnternet denen bir şey var.. Koyarım nete satılır dert etmeme gerek yok

Yer imleri