Yeni auristeki dizel motorda biraz iyileştirme yapılmıştı sanırım.
bındık bı alamete gıdıyoruz kıyamete bakalım aldık artık hayırlısı olsun . Bu ısler bırazda sans ısı ben ınanıyorum kı ınsan kalbını bozdugu zaman sorunlar pesını bırakmıyor herseyın hayırlısı olsun bakalım kullandıkca yorumlarımı tekrar paylasacagım daha sonra gorecegız bakalım ne olacak)
Yeni auristeki dizel motorda biraz iyileştirme yapılmıştı sanırım.
SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !
motoru guzel sessiz calisiyor fakat arkasim aldi arac 18 bin kmde 3 kilo yag yakti ici filan genis bir arac
motoru guzel sessiz calisiyor fakat arkasim aldi arac 18 bin kmde 3 kilo yag yakti ici filan genis bir arac zaten almissiniz hayirlisi olsun iyi surusler dilerim.
valla araçla ilgili hiç bir bilgim yok ama çok çok beğendiğim bi araç özellikle beyazını çok yakıştırıyorum,toyota kullanan çok tanıdığım var hepsi en beğendikleri marka olduğunu söylüyorlar çok memnunlar,aurisle ilgili bi fikrim yok kullananlar başına geleni yazmışlar ama hepimizinde dedği gibi bu işler kesinlikle şans işi,arabanızı severseniz o da sizi seversonuçta sıfır araba ve garantili hemde toyotadan garantili
hayırlı olsun aracınız güle güle kullanın
'Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür.
Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz"
Vay Fırat kardeşim Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız inşallah.Kaşla göz arasında ne işler çevirdin, insan bir haber verir beraber giderdik yav![]()
2002 ALBEA
2011 BRAVO T-JET
2008 GP T-JET
2011 ALFA ROMEO MİTO QV
Tekrar hayırlı olsun kardeşim kazasız belasız...
Tekrardan hayırlı olsun genç
Fırat Manuel vites 1.33 99 hp benzinli modelini aldı çoğu kişi dizel motor hakkında yorum yapmış
Ama keşke 1.6 132hp olan modelini alsaydın![]()
Konu Ziyaretçi049 tarafından (26/12/2012 Saat 11:31 ) değiştirilmiştir.
hayırlı olsun arkadaşımda 1.6 benzinlisi var performansı kötü ve çok yakıyor.Ayrıca ön tamponda çatlaklar oldu ve boyası attı.Servise götürüldü gösterildi fabrikasyon hatası olduğu tamponda macun olmadığı bundan dolayı boyanın attığı tespit edildi.Arkadaşımda haklı olarak farklı yerlerdede fabrikasyon hatası olabilir boya atma yapacaktır diye geri iade etmek istedi almadılar.Mahkeme sürecine girdi sonu ne oldu bilmiyorum
Aracınız hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanın.
Geçen hafta Saffetin Garajı programında Saffet bey Yeni Aurisi anlattı. Anlattığına göre araç hem konfor hemde güvenlik olarak çok şey vadediyor ama yinede ben o kadar paralar verip toyota alırmıydım diye soruyorum kendime. Zira en eski modeli bile çok deli fiyatlara gidiyor bu markanın.
Toyota kendisini kanıtlamış bir marka, ister motor ister karoser olarak çok kaliteli bence.
Fırat geçen gün bana Auris aldım abi dediğinde ben bile sevindim bi an, çünkü Toyota'da tek sevdiğim araç Auris ve bence bizim yaşıtlarımız için en ideal araçlardan birisi ben çok beğeniyorum.
Kuzenimde 2011 Corolla 1.4 dizel full olanı var bana itici geliyor ama Auris bir başka güzel![]()
aracınız hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız güzel günlerde kullanın.
Hayırlı uğurlu olsun , Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.
hayırlı olsun sıkıntıları olan bir araç diye duymuştum tüketici haklarında auris için bir çok mahkeme açıldı sorun yaşan kullanıcılar tarafından ve davaların çoğunu tüketiciler kazanmış inş. bu tarz sorunlar yaşamazsınız
bence 2012 tarih deki önceki toyotanın hyrbid ved hulıx 3000 cc aracları haric hiç bir arac alınmaz bunu böyle demem tecrübeye sabittir
Hadi hayırlı olsun kazasız belasız. Babam aracı kullanmış denemiş gayet güzel diyordu.
Was willst du machen , denk nicht nach tus einfach...
Fırat şu jantlardan almak lazım yanlız...![]()
Arkadaşlar bi çok arkadaş bazı şeyleri eksik yazmış Toyota auris 2012 model araçların motoru tamamen yenilenmiş ve bütün kronik sorunları çözülmüş bir araçtır bi ara bilmem bilirmisiniz bi sorunla karsılasılmıs ve tamamen toplanmış araçlar tabi sorunlu olanlar..
Gelelim konuya öncelikle hayırlı olsun kardeş güle güle binmek nasip etsin ALLAH .. bende 5 ay önce eşime aldım auris ve oldukca memmunuz araba yeni diye değil tamamen güvenilir bir araç toyota bu kısacası ölüsü bile giden bir araba ki satarkende öyledir aurislerin şüpesiz tartışılmaz bir sürüş zevki vardır bunu denemeyen bilemez ama çok zevklidir 2012 kasalarda özellikle yakıtı bile oldukça iyi harcayan bir araç bakımlarını ihmal edilmeyen hiç bi araç sorun çıkarmaz fabrikasyon hatalarda ise toyota asla bu konuda taviz vermez direk değiştirir ben buna şahit oldum yani oldukca kaliteli bir araç model görnüş kasa yakıt motor şanzuman 2012 lerden bahsediyoruz arkadaşta zaten 2012 aldığına göre bakımlarını da ihmal etmezse sorun çıkarmayacak bir araç bence iyi bir secim.. Eger bu araç kötü olsaydı insanlar almak için aylarca beklemezdi bunu düşünmek lazım..
Saygılar
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri