Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
62 sonuçtan 41 ile 60 arası

Konu: Arkadaşlar Toyota Auris hakkında ne düşünüyorsunuz?

FIRAT TUNA DENİZ
    ESH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 86

Alıntı onurciko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vay fırat kardeşim hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız inşallah.kaşla göz arasında ne işler çevirdin, insan bir haber verir beraber giderdik yav
    ya abıcım hıc aklımda yoktu bır arkadasımla gıttık ve aldık eve donduk anlamadım yanı yoksa ayıpsın . Tesekkur ederım ınsallah hepberaber kazasız belasız cezasız gunlerde

2. Bu mesaj için teşekkür edenler:

FIRAT TUNA DENİZ
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Beyaz

Alıntı kso021 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tekrar hayırlı olsun kardeşim kazasız belasız...
    tesekkur ederım abıcım ınsallah darısı senınde basına

FIRAT TUNA DENİZ
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Beyaz

Alıntı sharloot Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tekrardan hayırlı olsun genç
    fırat manuel vites 1.33 99 hp benzinli modelini aldı çoğu kişi dizel motor hakkında yorum yapmış
    ama keşke 1.6 132hp olan modelini alsaydın
    abıcım sen merak etme ben garajdakı pdf140 turboyu takarsam tjetı falan kovalarım ama gerek yok ) 1.33 yeterlı buldum yakıtda ıyı bakalım hayırlısı

FIRAT TUNA DENİZ
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Beyaz

Alıntı sharloot Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    toyota kendisini kanıtlamış bir marka, ister motor ister karoser olarak çok kaliteli bence.
    Fırat geçen gün bana auris aldım abi dediğinde ben bile sevindim bi an, çünkü toyota'da tek sevdiğim araç auris ve bence bizim yaşıtlarımız için en ideal araçlardan birisi ben çok beğeniyorum.
    Kuzenimde 2011 corolla 1.4 dizel full olanı var bana itici geliyor ama auris bir başka güzel
    aynen abıcım katılıyorum sana toyota cok unlu ve gercekten kalıtelı benım duydugum kadarıyla . Saol abıcım bende cok sevınmıstım. Darısı senınde basına ınsallah )

FIRAT TUNA DENİZ
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Beyaz

fırat şu jantlardan almak lazım yanlız...
    abıcım ya sımdıden kanıma gırme dur bı arabayı alalım daha sonra senın cook basını agrıtacagım

FIRAT TUNA DENİZ
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Beyaz

Alıntı erhankarann Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar bi çok arkadaş bazı şeyleri eksik yazmış toyota auris 2012 model araçların motoru tamamen yenilenmiş ve bütün kronik sorunları çözülmüş bir araçtır bi ara bilmem bilirmisiniz bi sorunla karsılasılmıs ve tamamen toplanmış araçlar tabi sorunlu olanlar..
    Gelelim konuya öncelikle hayırlı olsun kardeş güle güle binmek nasip etsin allah .. Bende 5 ay önce eşime aldım auris ve oldukca memmunuz araba yeni diye değil tamamen güvenilir bir araç toyota bu kısacası ölüsü bile giden bir araba ki satarkende öyledir aurislerin şüpesiz tartışılmaz bir sürüş zevki vardır bunu denemeyen bilemez ama çok zevklidir 2012 kasalarda özellikle yakıtı bile oldukça iyi harcayan bir araç bakımlarını ihmal edilmeyen hiç bi araç sorun çıkarmaz fabrikasyon hatalarda ise toyota asla bu konuda taviz vermez direk değiştirir ben buna şahit oldum yani oldukca kaliteli bir araç model görnüş kasa yakıt motor şanzuman 2012 lerden bahsediyoruz arkadaşta zaten 2012 aldığına göre bakımlarını da ihmal etmezse sorun çıkarmayacak bir araç bence iyi bir secim.. Eger bu araç kötü olsaydı insanlar almak için aylarca beklemezdi bunu düşünmek lazım..
    Saygılar
    yorumunuz ıcın cok tesekkur ederım erhan abı . Gercekten hem objektıf olarak hemde kullanıcı olarak en guzel yorumu yapmıssınız . Gercekten benım 2012 kullanan arkadaslarım var bırtanesı 50.000 km de bırtanesıde 20.000 kmde bırı dızel bırı benzınlı hıc bır sorun sıkıntı yok masallah . Kazasız belasız cezasız gunlerde kullanmanız dılegıyle

FIRAT TUNA DENİZ
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Beyaz

Arkadaslar hepınıze cok tesekkur ederım yorumlarınız ıcın . Arac benım ıcıme sındı ve cok begendım bakalım zaman herseyı gosterecek hayırlısı olsun .

A. Çağ
    ametist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 159

toyota kaliteli midir değl midir tartışmasına girmeden şunu belirteyim ki Auris ingilterede ve almanyada yapılan uzun dönem test ve kontrollerinde çok sıkıntı çıkarmıştı.. hatta almanyanın ünlü derilerinden biri bunun toyotaya hiç yakışmadığını, iki yaşındaki araçta paslanmalara rastladıklarını yazdığını hatırlıyorum. o dönem binlerce aracı toyota geri çağırmıştı, hatırlarsınız... kaçı auristi bilemem, ama hatchback cenneti avrupada istendiği kadar satmadığını, toyota için hayal kırıklığı olduğunu biliyoruz. hatta bir ara corolla hatchback adının kullanılmayıp auris diye isim çıkarılmasının , corolla ismine zarar vermemek için olduğu dahi söylenmişti....

ADVENTURER Engineer!
    Semih Kurtulmus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    16 RR 232
    Edilen teşekkür: 167

Mutlu

Fırat şu jantlardan almak lazım yanlız...
    Bende geçen gün görmüştüm çok yakışmış

Böyle bir foto ben ekleyeyim o halde

Was willst du machen , denk nicht nach tus einfach...

ADVENTURER Engineer!
    Semih Kurtulmus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    16 RR 232
    Edilen teşekkür: 167

te37 de fena olmamış hani

Was willst du machen , denk nicht nach tus einfach...

FIRAT TUNA DENİZ
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Beyaz

Ilk serilerinde bazi sikintilarinin oldugu soyleniyor fakat 2012 de butun sorunlarinin giderildigi ve tertemiz bi otomobil ortaya cikardiklarini ogrendim . Konusmalardan sonra antalya bakircilar muduru abdurrahman beyin yanina gittim , boyle boyle siyorlar bu yorumlar icin ne diyorsunuz diye sordum . Daha sonrada aciklamasi soyle oldu . Tamam kabul ediyoruz gectigimiz yilin modellerinde bazi sikintilar yasadik ama toyota o kadar aptal bir frima degilki adi kotulensin diye hep arizali cikaracak . Hem bizim frimamiz butun arizalarin arkasinda durmustur dedi ve ekleyerek de o kronik sorunlarin hepsi atlatildi ve suan sikintisi yok ve herkesede cok aldanmayin bir soz var dedi , kedi uzanamadigi cigeri pislermis dedi arti olarakda ekleme yapiyorum benim oz amcam istanbulda fordta mudurluk yapan bir adamdir , ona sordum ondanda ayni cevaplari alinca icim rahatladi o yuzden eski arizalari bitmis oyle kulaktan dolma seylere aldanmayin arkadaslar

Ümit AKDENİZ
    lektonstar17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Gri
    Plaka
    34 HF 6888
    Edilen teşekkür: 454

Alıntı Semih Kurtulmus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende geçen gün görmüştüm çok yakışmış

Böyle bir foto ben ekleyeyim o halde

Yapma Semih yaaa tamam zevk meselesi falan ama bence hiç olmamış.Bu ne yaa atın antenine sinek konmuş gibi
    SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !

Yalçın OYNARGÜL
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. coll34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 417

beyaz olan daha güzel görünüyor bencede, tabi arada hangi ciğer hangi kedi

FIRAT TUNA DENİZ
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Beyaz

Jantlar hepsi on numara ama su yaz felene kadar pek bi masraf etmeyi dusunmuyorum , istanbuldan bir arkadasim coilci 4 coil gonderdi saolsun onu bile takmayi dusunmuyorum suan bakalim hayirlisi

Yeni Linea Urban 1.3 95 hp
    dogus618 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Plaka
    34js2557
    Edilen teşekkür: 355

Bakın sızın aklınızımasla karıstırmak ıstemıyorum cok yakın bımarkadaşım dızel auris aldı3 4 gun once teslım aldı bizim aurisin aynı donanımından ve araba 300 km yag eksiltme uyarısı verdı debrıyaj desenıız kokusundan cocuk ısyqnda sıze tek solemek ıstedıgım motor yağı konusundangercekten kontrollu olun bence

17. Bu mesaj için teşekkür edenler:

ESH

Recep Korkmaz
    RecepBursa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Yok
    Plaka
    11EK616
    Edilen teşekkür: 6

Mahallede bir arkadaşımda auris var. Çok memnunlar bu yazılanlardan hiç biriyle karşılaşılmamış. Hayırlısı olsun yeni araç kokusu bir başkadır kazasız belasız iyi günlerde kullanın aracınızı.

19. Bu mesaj için teşekkür edenler:

ESH

FIRAT TUNA DENİZ
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Beyaz

Alıntı dogus618 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bakın sızın aklınızımasla karıstırmak ıstemıyorum cok yakın bımarkadaşım dızel auris aldı3 4 gun once teslım aldı bizim aurisin aynı donanımından ve araba 300 km yag eksiltme uyarısı verdı debrıyaj desenıız kokusundan cocuk ısyqnda sıze tek solemek ıstedıgım motor yağı konusundangercekten kontrollu olun bence
    Cok tesekkur ederim uyarilariniz icin , ama benim bir abimdede var dizel daha 20000 e geldi herhangi bir sikintisi yok , kullanimdanda kaynaklanmis olabilir ve ben benzinli aldim japonlarda benzin en mantiklisi bence

Erhan KaraN
    ErhanKarann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    06BM2358
    Edilen teşekkür: 30

Ben yorumumu yaptım duyma bilgiler değil kullanmak gerekir araba neden yağ yakar hemde 0 bu fabrika hatasıdır git ver değiştir tazminat bile alırsın ve toyota her zaman malının arkasında bir firma bunu unutmamak gerekir auris çok süper bir araba bende ilk etapda istemedim ama eşim israr edince napalım aldık ama aldığımıza değdi bu yeterli benim için burdaki arkadaşlara şunu söylemek istiyorum kullanmadığın birşeyi bilemezsin bence bir kullanın sonra eksigini yanlışını yazarsınız ha dogrularınıda tabi kıyaslama karşılıklı olur eurocapdan üstün güvenlikle geçmiş bir araç bunuda hatırlatalım kazasız belasız bin kardeşim .. Bi sorunmu çıktı götür ver o kadar basit bu 2.el bi araçda değilki sanayilerin tamircilerin yolunu tutasın dogru plazanın yolunu tutar alırsın paranı pulunu tazminatını öyle birşeyde ne takıyorsun kafana güle güle bin ..

22. Bu mesaj için teşekkür edenler:

ESH

FIRAT TUNA DENİZ
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Beyaz

Alıntı ErhanKarann Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben yorumumu yaptım duyma bilgiler değil kullanmak gerekir araba neden yağ yakar hemde 0 bu fabrika hatasıdır git ver değiştir tazminat bile alırsın ve toyota her zaman malının arkasında bir firma bunu unutmamak gerekir auris çok süper bir araba bende ilk etapda istemedim ama eşim israr edince napalım aldık ama aldığımıza değdi bu yeterli benim için burdaki arkadaşlara şunu söylemek istiyorum kullanmadığın birşeyi bilemezsin bence bir kullanın sonra eksigini yanlışını yazarsınız ha dogrularınıda tabi kıyaslama karşılıklı olur eurocapdan üstün güvenlikle geçmiş bir araç bunuda hatırlatalım kazasız belasız bin kardeşim .. Bi sorunmu çıktı götür ver o kadar basit bu 2.el bi araçda değilki sanayilerin tamircilerin yolunu tutasın dogru plazanın yolunu tutar alırsın paranı pulunu tazminatını öyle birşeyde ne takıyorsun kafana güle güle bin ..
    AYNEN Erhan abı katılıyorum sana.

FIRAT TUNA DENİZ
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Beyaz

aracımı aldım 3 gundur kullanıyorum suan 250 km de yakıt az olarak gozukuyor . ortalama sehır ıcı 6.5 lt 110 tl lık benzınle suan kı yolbılgısaarının yaptıgı hesaplamaya gore 420 km yol gıdecek . yakıt bıttıgı zaman anlayacagız artık neyın ne oldugunu eger yakıtı hep boyle yakarsa kı babamın soyledıgıne gore yakıt motor acıldıkca dusecekmıs kı o zaman lpg taktırmam bıle geek kalmayacak .
    performans olarak suan da ıyı puntodan daha serı dıyebılırım

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon