yorumunuz ıcın cok tesekkur ederım erhan abı . Gercekten hem objektıf olarak hemde kullanıcı olarak en guzel yorumu yapmıssınız . Gercekten benım 2012 kullanan arkadaslarım var bırtanesı 50.000 km de bırtanesıde 20.000 kmde bırı dızel bırı benzınlı hıc bır sorun sıkıntı yok masallah . Kazasız belasız cezasız gunlerde kullanmanız dılegıyle![]()
Arkadaslar hepınıze cok tesekkur ederım yorumlarınız ıcın . Arac benım ıcıme sındı ve cok begendım bakalım zaman herseyı gosterecek hayırlısı olsun .
toyota kaliteli midir değl midir tartışmasına girmeden şunu belirteyim ki Auris ingilterede ve almanyada yapılan uzun dönem test ve kontrollerinde çok sıkıntı çıkarmıştı.. hatta almanyanın ünlü derilerinden biri bunun toyotaya hiç yakışmadığını, iki yaşındaki araçta paslanmalara rastladıklarını yazdığını hatırlıyorum. o dönem binlerce aracı toyota geri çağırmıştı, hatırlarsınız... kaçı auristi bilemem, ama hatchback cenneti avrupada istendiği kadar satmadığını, toyota için hayal kırıklığı olduğunu biliyoruz. hatta bir ara corolla hatchback adının kullanılmayıp auris diye isim çıkarılmasının , corolla ismine zarar vermemek için olduğu dahi söylenmişti....
te37 de fena olmamış hani
![]()
Was willst du machen , denk nicht nach tus einfach...
Ilk serilerinde bazi sikintilarinin oldugu soyleniyor fakat 2012 de butun sorunlarinin giderildigi ve tertemiz bi otomobil ortaya cikardiklarini ogrendim . Konusmalardan sonra antalya bakircilar muduru abdurrahman beyin yanina gittim , boyle boyle siyorlar bu yorumlar icin ne diyorsunuz diye sordum . Daha sonrada aciklamasi soyle oldu . Tamam kabul ediyoruz gectigimiz yilin modellerinde bazi sikintilar yasadik ama toyota o kadar aptal bir frima degilki adi kotulensin diye hep arizali cikaracak . Hem bizim frimamiz butun arizalarin arkasinda durmustur dedi ve ekleyerek de o kronik sorunlarin hepsi atlatildi ve suan sikintisi yok ve herkesede cok aldanmayin bir soz var dedi , kedi uzanamadigi cigeri pislermis dediarti olarakda ekleme yapiyorum benim oz amcam istanbulda fordta mudurluk yapan bir adamdir , ona sordum ondanda ayni cevaplari alinca icim rahatladi o yuzden eski arizalari bitmis
oyle kulaktan dolma seylere aldanmayin arkadaslar
![]()
beyaz olan daha güzel görünüyor bencede, tabi arada hangi ciğer hangi kedi![]()
Jantlar hepsi on numara ama su yaz felene kadar pek bi masraf etmeyi dusunmuyorum , istanbuldan bir arkadasim coilci 4 coil gonderdi saolsun onu bile takmayi dusunmuyorum suan bakalim hayirlisi![]()
Bakın sızın aklınızımasla karıstırmak ıstemıyorum cok yakın bımarkadaşım dızel auris aldı3 4 gun once teslım aldı bizim aurisin aynı donanımından ve araba 300 km yag eksiltme uyarısı verdı debrıyaj desenıız kokusundan cocuk ısyqnda sıze tek solemek ıstedıgım motor yağı konusundangercekten kontrollu olun bence
Mahallede bir arkadaşımda auris var. Çok memnunlar bu yazılanlardan hiç biriyle karşılaşılmamış. Hayırlısı olsun yeni araç kokusu bir başkadır kazasız belasız iyi günlerde kullanın aracınızı.
Ben yorumumu yaptım duyma bilgiler değil kullanmak gerekir araba neden yağ yakar hemde 0 bu fabrika hatasıdır git ver değiştir tazminat bile alırsın ve toyota her zaman malının arkasında bir firma bunu unutmamak gerekir auris çok süper bir araba bende ilk etapda istemedim ama eşim israr edince napalım aldık ama aldığımıza değdi bu yeterli benim için burdaki arkadaşlara şunu söylemek istiyorum kullanmadığın birşeyi bilemezsin bence bir kullanın sonra eksigini yanlışını yazarsınız ha dogrularınıda tabi kıyaslama karşılıklı olur eurocapdan üstün güvenlikle geçmiş bir araç bunuda hatırlatalım kazasız belasız bin kardeşim .. Bi sorunmu çıktı götür ver o kadar basit bu 2.el bi araçda değilki sanayilerin tamircilerin yolunu tutasın dogru plazanın yolunu tutar alırsın paranı pulunu tazminatını öyle birşeyde ne takıyorsun kafana güle güle bin ..
aracımı aldım 3 gundur kullanıyorum suan 250 km de yakıt az olarak gozukuyor . ortalama sehır ıcı 6.5 lt 110 tl lık benzınle suan kı yolbılgısaarının yaptıgı hesaplamaya gore 420 km yol gıdecek . yakıt bıttıgı zaman anlayacagız artık neyın ne oldugunu eger yakıtı hep boyle yakarsa kı babamın soyledıgıne gore yakıt motor acıldıkca dusecekmıs kı o zaman lpg taktırmam bıle geek kalmayacak .
performans olarak suan da ıyı puntodan daha serı dıyebılırım
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri