63 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Insignia için yorumunuz nedir

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    erhan yildirim
    dicaser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    16 LN 308
    Edilen teşekkür: 182

Alıntı ato Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İyiymiş te onun da yakıt problemi var gibi bir de ikinci eli sağlam olması lazım astrayi bilmiyorum
    Sizin aradığınız kriterler neler ben onu anlayamadım ? hızsa kesinlikle insigna konforsa kesinlikle insigna tamir yedek parça servis emin olun vosvosla aynı para hiçde pahalı falan değil , yakıt konusuna gelecek olursak 70 kuruş denmiş , onu diyen herhalde Suzuki pistinde denedi aracı.. olye bisey yok , 1.4 tsi yada 1.4 tjet'in gaz yeme sekli nasılsa onun gaz yeme seklide o sekilde , su andaki yakıt ortalamam 13.5 ama hatırlarsanız bursa İstanbul arası yakıt ortalamasını resimle belgelemiştim 5.0 olarak ; aynı bizim araçlardaki gibi ; basarsan 70 değil 80 kuruşta yakarsın ama basılmadığı sürece 1.6turbo 180 beygirlik bir insigna cok rahat 30-50 kuruş arası bi değeri yakalayacaktır.. benim tavsiyemde insigna ;

1 rahat
    2 güvenli
    3 hızlı (heleki top speedi cok iyi)
    4 golfe gore daha karizmatik
    5 dayanıklı
    6 bence safkan alman opeldir.. (hitler bile opele binmiştir almanyanın resmi arabası opeldir)
    7 sözün özü aklınızı çelmiyeyim ama şimdi bi golf var bide insigna var

2. Bu mesaj için teşekkür edenler:

ato

Atahan Kuşbaşoğlu
    ato - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Vals Mavi
    Edilen teşekkür: 123

Alıntı dicaser Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sizin aradığınız kriterler neler ben onu anlayamadım ? hızsa kesinlikle insigna konforsa kesinlikle insigna tamir yedek parça servis emin olun vosvosla aynı para hiçde pahalı falan değil , yakıt konusuna gelecek olursak 70 kuruş denmiş , onu diyen herhalde Suzuki pistinde denedi aracı.. olye bisey yok , 1.4 tsi yada 1.4 tjet'in gaz yeme sekli nasılsa onun gaz yeme seklide o sekilde , su andaki yakıt ortalamam 13.5 ama hatırlarsanız bursa İstanbul arası yakıt ortalamasını resimle belgelemiştim 5.0 olarak ; aynı bizim araçlardaki gibi ; basarsan 70 değil 80 kuruşta yakarsın ama basılmadığı sürece 1.6turbo 180 beygirlik bir insigna cok rahat 30-50 kuruş arası bi değeri yakalayacaktır.. benim tavsiyemde insigna ;

1 rahat
    2 güvenli
    3 hızlı (heleki top speedi cok iyi)
    4 golfe gore daha karizmatik
    5 dayanıklı
    6 bence safkan alman opeldir.. (hitler bile opele binmiştir almanyanın resmi arabası opeldir)
    7 sözün özü aklınızı çelmiyeyim ama şimdi bi golf var bide insigna var

insignia ben bravo alırkende hayalimin arabasıydı şu an aradığım şeyler insignia hepsini fazlası ile karşılıyor golfün cezbeden yanı yakıtı ve güvenlik donanımları ayrıca nasıl 3 sene önceki ncape göre daha düşük puan almış onu anlayamadım araçta herşeyi standart yapmuşlar bu haliyle eskisinden düşük not aldıysa vay haline insignia yı edition alabilirim sıkıntı şu insignia bana çok arıza çıkarır mı ve yakıtı sıkıntı yakıt işini belki aracı az kullanarak çözerim annemdeki 1.3 puntoyla gezerim

Erkin KURTULUŞ
    ErkinuA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Bravo Lav Kırmızı
    Plaka
    34 UHB 22
    Edilen teşekkür: 25

insignia ben bravo alırkende hayalimin arabasıydı şu an aradığım şeyler insignia hepsini fazlası ile karşılıyor golfün cezbeden yanı yakıtı ve güvenlik donanımları ayrıca nasıl 3 sene önceki ncape göre daha düşük puan almış onu anlayamadım araçta herşeyi standart yapmuşlar bu haliyle eskisinden düşük not aldıysa vay haline insignia yı edition alabilirim sıkıntı şu insignia bana çok arıza çıkarır mı ve yakıtı sıkıntı yakıt işini belki aracı az kullanarak çözerim annemdeki 1.3 puntoyla gezerim
    dostum sen bravoyu çok ararsın gibime geliyo ...

5. Bu mesaj için teşekkür edenler:

ato

Atahan Kuşbaşoğlu
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Vals Mavi

Alıntı ErkinuA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dostum sen bravoyu çok ararsın gibime geliyo ...
    niye ki

Erkin KURTULUŞ
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Bravo Lav Kırmızı
    Plaka
    34 UHB 22

niye ki
    ben işim gereği her ikisinide kullandın dod bayisiyim bu arada
    ilk başta golften başlayalım 1.6 105 hp mator dizel düşünüyorsan 1.6 120 hp mator kadar peformanslı ve yüksek torklu diil 250nm bravo 300 nm
    yani kısaca bendeki bravo sport style golften çok daha iyi ve eğlenceli bi araba
    gelelim insigniaya kesinlikle ve kesinlikle d segmentini hak edicek bi araba değil içi çok dar
    ayrıca benzinli almayı düşünüyosun anladığım kadarıyla. Evli diilsen benzinliği olan bi kayınpeder bul derim çünkü araba 600 kuruşun altında yakmıyor
    yani genel olarak seçtiğin 2 arabadada vereceğin paranın karşılığını alamazsın
    alternatif ne sunarsın dersen alfa romeo giulietta bi düşün derim saygılar...

8. Bu mesajı için 2 kişi ErkinuA'ye teşekkür etti:

Atahan Kuşbaşoğlu
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Vals Mavi

Alıntı ErkinuA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben işim gereği her ikisinide kullandın dod bayisiyim bu arada
    ilk başta golften başlayalım 1.6 105 hp mator dizel düşünüyorsan 1.6 120 hp mator kadar peformanslı ve yüksek torklu diil 250nm bravo 300 nm
    yani kısaca bendeki bravo sport style golften çok daha iyi ve eğlenceli bi araba
    gelelim insigniaya kesinlikle ve kesinlikle d segmentini hak edicek bi araba değil içi çok dar
    ayrıca benzinli almayı düşünüyosun anladığım kadarıyla. Evli diilsen benzinliği olan bi kayınpeder bul derim çünkü araba 600 kuruşun altında yakmıyor
    yani genel olarak seçtiğin 2 arabadada vereceğin paranın karşılığını alamazsın
    alternatif ne sunarsın dersen alfa romeo giulietta bi düşün derim saygılar...
    Sağolun ben benZinli bakıyorum golfude en azından aracı sıfırlamis olurum bir de guiletta bakim

10. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Erkin KURTULUŞ
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Bravo Lav Kırmızı
    Plaka
    34 UHB 22

Sağolun ben benZinli bakıyorum golfude en azından aracı sıfırlamis olurum bir de guiletta bakim
    benzinl golf alayım diyosanda 1.2 tsi kesinlikle girme hem 2 elde problem hemde çok yakıyor.
    alacaksan 1.4 tsi 122 hp al
    çünkü 1.2 hernekadar turbo şarjlı olsada yavan kalıyor bununla beraber yakıtıda fazla

12. Bu mesaj için teşekkür edenler:

ato