Kırmızı astta turbo diyorum, hb i tadından hinmez valla...
Sent my iPad using HD
Kırmızı astta turbo diyorum, hb i tadından hinmez valla...
Sent my iPad using HD
Buda benim beyaz meleğim....
Halil ben Nilüfer Neskar'dayım. Gelsin yardımcı olalım![]()
valla bilmiyorumda nissanı kesinlikle tercih etmem. Astra turbo candırÖzellikle kırmızı olan.
Denildiği gibi PSA Grubunda henüz çift kavrama vites kutusu yok...
pardon ikiside cift kavrama değilmişama ben yinede dizel otm ve exlusive farkını yabana atmazdım.
jetta1.2 tsı comfortlıne 2012
Bahadır, ben hiç duymadım önceden böyle bir çalışmayı.Değerler etkileyici gerçekten.1.7 üzerinden geliştirdilerse isuzu temelli motoru oynamışlar demekki.160bg deyince aklıma 1.6dci geldi.Onun da çıkacağı söylenmişti aynı güçle,
Ancak tahminim standart olarak 160bg kullanmazlar.İki ya da üç farklı güçte versiyonları olur bu motorun...
Bahadır abi, bu motora sahip opel astralar ülkemize ne zaman giriş yapacak? Bir de Opel Astra larda herhangi bir makyaj vs söz konusu mu ?
Keyif BMW'Dir...
2013'de ufak bir makyaj operasyonu geçiricek diye okumuştum.
Punto Evo 1.3 Multijet 75 Hp Active
1.7 isuzu tabanlı olan 100 Hp.'di. 140 bg.'lerin blok ayrı. versiyon farkları konusunda net bir bilgi yok.
İlk olarak kasım ayının 20'sinde Zafira geliyor. gelen zafiralar 160 Bg. Astra için tarih şubat ayı dense de mayısı bulabilir. Bu ay sonu makyajlılar geliyor. Ön kısım yeni sedan ile aynı. koltuk döşemeleri değişti, başka bir fark yok.
Juke alacagina fiat 126 bis al daha sevmli
Konu cosworth20 tarafından (05/09/2012 Saat 20:23 ) değiştirilmiştir.
S e l l e k t ö r ü ç a k P u n t o ' n a y o l a ç . . .
Fiata gebe kalmak istemiyolardır![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri