Astra'da 3.000 TL inme olmaz, o kadar marj yok, araçta 7.000 TL indirim var ama Citroen'i bilmem.
Printable View
C4 dizel otomatikleştirilmiş manueldir (robot değiştirir vitesi) "çift kavrama" değildir bilgilerinize.
çift kavrama olan vw grubu dsg ve renault edc vites var dizelde galiba başka yok.
C4 alınır gerçekten güzel araç her ne kadar Fransız'a "siyasi" sebeplerle sıcak bakmasam da OPEL artık yola gelsin 1.6 dizel otomatik yapsın arkadaş!
Denildiği gibi PSA Grubunda henüz çift kavrama vites kutusu yok...
pardon ikiside cift kavrama değilmiş:) ama ben yinede dizel otm ve exlusive farkını yabana atmazdım.
Motor 1.6 CDTi 160 Hp. 350 Nm. Tork değerlerine sahip, 7 ileri çift kavrama ve 8 ileri CVT vitesin testleri yapılıyor. Hangi vites kutusu iyi sonuç verirse onun üretimi gerçekleşecek. Kasım ayı sonunda bu da belli olacak.
Fiat grubundan 1.6 motoru istemelerinin en büyük nedeni, Fiat'ın Opel'e olan 545 Milyon Euro borçtur. Bu alacak karşılığı motoru istediler, anlaşamadılar. Bu alacaklara karşılık son yapılan anlaşma Doblo-Combo işbirliğidir. Bilindiği üzere multijet-ecoflex anlaşması %50-%50 ortak yapılan ar-ge çalışmasıydı.
Her cumartesi akşam 18:30'a kadar oradayım. her zaman beklerim.
Opel bu motor üzerinde 3,5 yıldır çalışıyor. 1.7 140 Hp. 325 Nm. Tork değerlerine sahip motorunda yaptığı oynamalarla bu yeni motor elde edildi.
Renault ile yapılan anlaşma yok, PSA grubu ile yapılan bir anlaşma var. O da 3K tasarımlar üzerine.
Bahadır, ben hiç duymadım önceden böyle bir çalışmayı.Değerler etkileyici gerçekten.1.7 üzerinden geliştirdilerse isuzu temelli motoru oynamışlar demekki.160bg deyince aklıma 1.6dci geldi.Onun da çıkacağı söylenmişti aynı güçle,
Ancak tahminim standart olarak 160bg kullanmazlar.İki ya da üç farklı güçte versiyonları olur bu motorun...
Bahadır abi, bu motora sahip opel astralar ülkemize ne zaman giriş yapacak? Bir de Opel Astra larda herhangi bir makyaj vs söz konusu mu ?
2013'de ufak bir makyaj operasyonu geçiricek diye okumuştum.
Juke alacagina fiat 126 bis al daha sevmli
1.7 isuzu tabanlı olan 100 Hp.'di. 140 bg.'lerin blok ayrı. versiyon farkları konusunda net bir bilgi yok.
İlk olarak kasım ayının 20'sinde Zafira geliyor. gelen zafiralar 160 Bg. Astra için tarih şubat ayı dense de mayısı bulabilir. Bu ay sonu makyajlılar geliyor. Ön kısım yeni sedan ile aynı. koltuk döşemeleri değişti, başka bir fark yok.
Çok guzel bir haber 1.6 160hp 8ileri astra harika olur tabi fiyatida sağlam olur herhalde.