Babamın meganı (1.6 benzin 2001 model 86000km de) dün yolda giderken takır tukur edip yolda kalmış.
Çekiciyle servise almışlar.
Araçta hararet yok. Bakımı 2 ay önce yapıldı.
Motor bloğu çatlak
2 piston kırık
Krank milinden haber alınamıyor.
91 senesinden beri renoya binen (Spring, megan, megansenic) birisi olarak çokta güvenemiyorum.
Alper DEMİR
2005 model Honda Civic HB AT 1.6 ies (Aralık 2012...)
2009 model GP 1.3 mjet Active (1 yıl)
2006 model Meriva OPC (2 yıl)
1995 model Vectra GT (2 buçuk yıl)
elbette gördüm. fransız hatunlar da ekseriyetle hoşuma gidiyor ama sırf hoşuma gidiyor diye de üzerilerine binmeye çalışmıyorum... fransız adını duydum mu tüylerim diken diken oluyor arkadaş... bu memleketi bölmek için ellerinden gelen her türlü desteği veren, geçmişteki cumhurbaşkanlarının karılarının trkiyeye gelip terörist himaye edip ülkesine götürüp yedirip içirip üzerimize salan, güneydoğu için sözde sürgün hükümetleri kuran ve himaye eden, ermenilerin k.çını yalayıp o dudaklarla bizi öpmeye çalışan bir ülkenin malını kullanmak istemiyorum!
ikiside alınmaz focus al ya da bravo ya da skoda octavıa hepsinden daha fazla konforu var fransız arabaya binilmez.
Aslında bravoyu almak isterim ancak artık üretilmeyecek olmsaı beni düşündürüyor.Focuslsarda çok pahalı 50 bine kadar bir dizel focus göremedim.
Kafanızı karıştırmak istemem ama Hyundai İ30 da çok hoşuma gidiyor bir inceleyin isterseniz donanımda bayağı dolu
C4 ama beyaz![]()
ağzına sağlık yazdıklarına harfiyen katılıyorum ben Sözde Ermeni Soykırımı Yasa Tasarısını asla unutmuş değilim çok şükür ama başlık beni çaresiz bıraktı, ya C4 ya Megane demiş arkadaş başka seçenek vermemiş ee ds5 de güzel araç Allah için onu belirtmek için yazmış bulundum.
herkes senin gibi duyarlı olsaydı bu tip sözde dost sözde medeni ülkeler bize yamuk yapmadan önce on kez daha düşünürdü buna da eminim. kimileri hep der ya "bir arabadan nolacak" "bir gömlekten nolacak" "hiç mi Fransız malı kullanmıyoruz" "ne farkedecek bir ayakkabı ile" dememek lazım demezsek çok farkeder çünkü...
Konu alperd tarafından (17/08/2012 Saat 23:01 ) değiştirilmiştir.
Alper DEMİR
2005 model Honda Civic HB AT 1.6 ies (Aralık 2012...)
2009 model GP 1.3 mjet Active (1 yıl)
2006 model Meriva OPC (2 yıl)
1995 model Vectra GT (2 buçuk yıl)
Citroen için olumsuz yorum yapan kim olursa aldırmayın. Tek olumsuz yanı ikinci el piyasasının ağır işlemesi. Onun dışında kronik sorunu olmayan ya da ender sorun yaratan ve orasından burasından ses gelmeyen bir araçtır. Farklı bir marka düşünmüyorsanız Citroen'i alın. Megan mı Citroen mi demişsiniz boş verin Meganı. Ülkeye göre araba almaya ya da almamaya kalkarsak Türkiye'nin parçalanmasını istemeyen bir yabancı ülke var mı? O zaman hiç bir ülkenin arabasını almamak gerekiyor.
Konu ekartoo tarafından (18/08/2012 Saat 01:10 ) değiştirilmiştir.
energy motor olsa megane derdim ama bu durumda c4![]()
Keyif BMW'Dir...
ben "üç tarafımız deniz, dört tarafımız düşman" düşüncesinde değilim. bu memleketin parçalanmasını istemeyen ya da bizim ülkemizle ilgisi olmayan yüzlerce ülke sayarım. mesela japonyanın böyle bir emeli olduğunu hiç zannetmiyorum. italyanların da, hakeza... kurtuluş savaşında tek mermi atmadan çekilip giden, giderken de gönüllü olarak silahlarını ve donanımını bize bırakan bir ülkedir. bilmem kaç kişinin haberi vardır ama ülkemizin ilk elektrik santralını da bu dönemde italyanlar antalyada kurmuş, onu da çalışır şekilde bırakmışlardır. italyanları övmek için söylemiyorum, yanlış anlaşılmasın, onlarla da bölücü başı dolayısıyla papaz olmuşluğumuz oldu yakınlarda ama en azından hatalarından çabuk döndüler.
tarih dersinin yeri değil biliyorum, ama bu ülkenin üzerinde emeli olan yen çağın emperyal ülkeleridir. onlar da saysan bir elin parmakları kadar.. bazıları derinden, bazıları açıktan buna gayret ediyorlar. sessiz ve derinden ilerleyenlerin başında almanya geliyor. necip hablemitoğlu'nun öldürülüşünü unutmadık çok şükür... herşeye rağmen bu ülkelerin hiç biri fransa kadar ayağa düşürmedi bu işleri, bu kadar aleni çalışmadı.
benim düşüncem beni bağlar. seçimimi ehven-i şer ( kötünün iyisi) yönünde yapıyorum. bile bile lades demeyi , fransız malı herhangi bir şey kullanmayı içime sindiremiyorum, kendime yakıştıramıyorum. bu yüzden de değil fransız araba almak, fransız malı terlik bile giymem!
Megane 3 varken C4 ün yanına bile yaklaşılmaz...
c4 diyorum...
Arkadaşlar uzun araştırmalar ve test sürüşleri sonucu Megane 1.5 dci 110 bg EDC yi almaya karar verdim extreme donanım ve konfor paketi diye düşünüyorum kısmetse eylülün ilk haftası almış olurum yardımlarınız için teşekkürler.
Hayırlı olsun şimdiden .guzel araç
Daha önce 2009 da sıfır ayarında OPEL ASTRA ELEGANCE 1.3 cdti almıştım.Performansı çok düşüktü.Şimdi 2011 MEGANE III 1.5 dCİ EXP.85 bg araç sahibiyim inanın klima açık dik yokuşlarda benzinli araba gibi kalkış yapıyorum.Yakıt olarak bence punto gibi yakıyor rahat atak.Ama benim en çok hoşuma giden 85 bg ama chiplenmiş motor gibi mübarek.Opele boşuna para vermişim yaşasın Megane IIIC4 hakkında bilgim yok ama bence Megane..Artı acayip bir piyasası var arabayı satacam desen fazla bekleyeceğinizi zannetmiyorum.
hayırlı olsun![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri