Alıntı ykaya1983 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Benim gözümde ducatolar transite göre daha konforlu ve daha kaliteli bir araç.Transit dört teker ve direksiyondan oluşan kalas gibi bir araç.Zaten boyutlar açısından ducatolar fark atar transitlere.Bizim buralarda artık yavaş yavaş transitlerden ducatolara doğru kayma var.Ama yanlış bilmiyorsam ducatolar transitlere göre daha pahalı.Bu da dezavantajlı yönü.
Konfor noktasında haklısınız. Koltukları ve süspansiyonu çok daha iyi. (Servis araçları için konuşuyorum)

Ama kalite açısından transit önde. 0km ducato GOP-Bahçelievler güzerhaında 1 ayda haşat oldu. Araçtan ses gelmeyen yer kalmadı Am a aynı güzergahta eski j9 ve transitte bu tarz zırıltı tıkırtı olmamıştı (Zaten J9da konsol bile yok onu görmezden gelin).

Transiti bırakanların en büyük sebebi yakıttır

Yakıt noktasında da en iddialı gördüğüm araç Yeni 125BG MASTER. Teknik verileri karşılaştırdığınızda 1250rpm'de verilen max tork, düşük devirlerde düşük hızlarda yani şehir içinde rakiplerinden daha düşük tüketim beklentisi oluşturdu bende, ortalama ne tükettiğini çok merak ediyorum.