aracım 407 hdı gecen hafta depollatıon system faulty arızası ıle beraber arıza lambası yaktı.arac gucten dustu.stop ettı. tekrar calıstırdım calıstı servıse kadar gıttım.. aracı cıhaza bagladılar... Depon kırlı bosalıp temızlenecek, enjektor basıncların dusuk hepsı degısecek,4 ısıtma bujın bozuk hepsı degısecek....
masraf 400x4 enjektor=1600 tl
30x4 ısıtma bujısı=120 tl
depo temızleme=300 tl
tum fıltreler degısecek 240 tltoplam
2260 tl
ıscılık 530 tl
2790 tl masraf cıkardılar...
araba sabahları -20 derecede tek marsla calısıyor dedım nasıl kızdırma bujılerının hepsı bozuk olur????
bozuk enjektor işeme denen olayı yapar arac gucten duser yakıt sarfıyatı artar, bende ne cekıs ne yakıt problemı var dedım dedıler kı bozuk mazot almıssın... dedım hep opetten alıyorum. arıza lambamı sondurttum,30 tl verıp gıttım sanayıde hdı ustası aramaya... buldumda ..elındede cıhaz var. bagladık... 4 enjektorun 2 sı bınde 7 oranında dusuk cıktı, 1 kızdırma bujısı patlak.... usta 10 yıl peugeot servıste calıstıgını soyledı .. hava yakıt fıltresını degıstı yag ve fıltresını degıstı, 240 tl,, 1 adet kızdırma bujısı 30 tl 270 tl verdım cıktım.. arac fısek gıbı ne arıza ne ısık,,, ve bır kez daha anladım kı servıs mı, garantı bıttıkten sonra kapısından gecme arkadas...ve anladım kı servısler ısten anladıgını zanneden ustalıkla alakası olmayan, bılgısayardan arıza takıbı ve sok tak yapan bı kac ciks tulumlu vatandasın elıne kalmıs yazık......