bu araç alım sıkıntısını 5 sene önce yasadım. tekrar aynı sıkıntıları yasıyorum. normalde yeni astra ve c4 lere bakıyordum özellikle c4 fiyat olarak daha cazip geliyordu kayseriden 37.5 liraya 1 ay once falan fiyat almıstım. arabam satılmamıstı henuz o yuzden ciddiye donup alamadım. simdi aracı sattım is ciddiye bindi. fakat bu sefer fiyatlar ucmaya basladı. acaba bekleyip te aralıga kadar sabretsek aralık ayı kampanyalarından 5 bin liraya kadar avantajımız olur mu bekledigimize deger mi karar veremiyorum. öyle ters zamandayız ki opel c4 ve focus kasa degistrdi. bu yetmezmiş gibi aralıkta 43.5 lira olan yeni astra simdi 49 .5 lira malum eski kasalarını daha ucuza verip satmak istiyorlar. simdi tüm araclar pahalı zamanı indirim yapmayada yanasmıyor kimse oyle olunca 30 bin lira ya az km li bi c segmentine bakıyoruz. veyahutta b segmentinde sıfıra bakıyoruz ama dogru durust araclarda tip yok olanlarda paara cok hadi bakalım oylece kalakaldık. bu arada bilen var mı arkadaslar evo dizel ne kadar ki liste fiyatından ne kadar ucuza alınıyor