polo kotu bir arac degil neden memnun olmadınzı ki. corsanın ici hic guzel değil hic begenmiyorum . zaten fordun ic dıs goruntusu cezbediyor forumları arastırdımda 2009 larda boya atma sorunları varmıs misal simdi o sorun gozukmuyor ama arastırmaya devam ediyorum![]()
bu fiestanın jantları orjinal my fiestanın ki böyle. fakat bakmışken X titanium bak derim izmirde arkas ta bi arkadaşıma baktın x titanium füme gibi bir renkti araç full 2011 zammı nı görmeyen araçlar arasındaydı 33000' e bıraktılar tanıdık vasıtasıyla.. biraz daha araştırıp birde tanıdık bulabilirsen fiestanın en dolusunu almıış olursun...
izmirde bu fiyatı veriyorlarmı hala oyleyse gidip alıyım. ama zannetmiyorum dizel tatnyum x paketini en son 35500 e bıraktılar
o da bugun alırsan demişlerdi. okadar cok bayi aradım kafam da karıstı en ucuz tokat veriyor dediler tokat tokatlıyor ne ucuzu verecek) bu durumda bekliyoruz bakalım. afyondaki spotcu gozume daha guzel geliyor artık
)
Fiesta alacaksanız Titanium X paket olanını alın. Diğer donanımlar çok boş göünüyor. Titanium dış tasarım olarak çok güzel bence.
Aralık ayında dizel Titanium X paket artı metelik renk için 34.000 son fiyat almıştım. Şimdi 35.500 e bırakıyorlarsa güzel fiyat..
araca cok talep var oyle olunca satıcılar da cok onemsemiyor musteriyi.. fiesta forumlarında zaten bayilerin ilgisizliginden sikayetciler. sadece bizim forumda yok yan,i fordcularda acayip sikayetci hatta firmanın 2009 larda boyalı cıkanlara karsı hic bişey yapmadıgından ilgi gostermediginden falan dava acılmıs davaları hep kaybetmiş ford. 2010 ve 2011 lerinde sorun yok ama. yalnız kel zamanda araba satmısız onu anladık boyle arabasız arabasız geziyoruz araması da dert..
Mustafa Arkadaşım Sen Bana Tam Olarak Ford Fiesta Hangi Model Almayı Düşünüyorsun Ve Nerden Ne Fiyat Aldın Net Olarak PM At Ben Sana İndirimli Bayi Teslimi Araç Fiyatı Alayım.
eyvallah serdar sağolasın hemen pm atıyorum)
bu gidisle yanasmıycam. musteri benmiyim bayi mi belli değil yahu.
opel astra cdti 1.3 son fiyat bi kac yerden 38500 aldım opelide inceliyorum bakalım nasip
arkadaşım kendi fikrim söliim bu arabandan kullnadım içeriye çok sey alıor.focus vardı bende içerie inanılmaz ses alıyor.fiesta alan bir kaç arkadaşım bu nedenle sattı.evo almadan önce polo veya fiesta alıcaktım polo çok pahalı geldi bana fiesta ise içeri ses aldığı için vaz geçtim ve evoda karar kıldım.
bugün eski kasa fiesta bindim çok dandik döşemeleri kapıları hiç beğenmedim..ama bu yeni kasalar ona nazaran daha kaliteli duruşu var..
bu fiesta hayranlığını anlamak zor. tamam b sınıfının en güzel görünüşüne sahip arabası. ama hem üzerine 4000-5000 TL gibi bir sürü para verip hem de 68 beygir 165 Nm torka sahip 1.4 tdci fiesta alacağınıza 1.3 75 hp 180 Nm torka sahip mjet punto alsanız daha iyi olmaz mı? Fiat kullanıcısı olduğumdan değil, daha birkaç ay önce fiesta favori araçlarımdan biriyken, b sınıfı araçlarının neredeyse hepsini inceledikten sonra hem daha fazla para verip hem de performansı düşük araç almanın mantıklı olmayacağına karar vermiştim. Ayrıca fiat servis kalitesi ve ucuzluğu dolayısıyla da çok seçilebilir bir marka.
bağnaz fiesta kullanıcıları dizel punto için "1.3 (mjet) motor o 1.4 (tdci) e göre gitmez ki" diye yorum yapıyorlar, e tabi düşünce ve bilgi sahibi olmadan Türkiyede isteyen herkes her konuda yorum yapabiliyor. Evet, 2008 sonlarından beri en çok satılan araç fiestaydı ki hatta o zamanlar benim de favorimdi ama bence punto yakın zamanda geçecek onu
bence fazla paranız varsa gidin seat ibiza 1.2 tdi alın!
edit; pardon arkadaşlar yanlış hatırlamışım; 160 Nm tork 1.4 tdci fiesta nın
190 Nm tork 1.3 mjet GP'nin
Konu aslanerh tarafından (26/06/2011 Saat 23:11 ) değiştirilmiştir.
Beyler bana fiesta demeyin![]()
TSİ Jetta.
ne diyelim![]()
bizim arabaların tork u 180nm degil 190 nm...95hp liklerin torku ise 200nm .
This is not personel, just business..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri