bugun kıa venga ma kavustum arkadaslar... en kısa surede resımlerı de yukleyecegım... allah daha ıyılerını sızlere nasıp etsın![]()
jetta1.2 tsı comfortlıne 2012
hayırlı olsun ama isminizdeki fiorinoyu silin bence yakısmıyor
Allah kaza bela vermesin abi...
Keyif BMW'Dir...
Hayırlı uğurlu olsun.Kazasız belasız kullan.Nihayet sona erdi arayış![]()
Grey Goose ...
hayırlı olsun... yorumlarını bekliyoruz... en çok merak ettiğim arabalardan biri..
kazasız belasız kullan... nazardan saklasın....
ilk yorumum ıbre 220... ilk deneyımde 5 vıteste(6 vıtes) 220 yı gordum. ıyı bır ses sıstemı var son seste bıle bogulma yok...128 ps ı, 75 ps fıorınodan sonra sert kalkıslarda zaptetmekte zorlandımcam tavan cok ıyı hıssettırıyor.cok erken vıtes degısım uyarısı cıksada alt devırde bıle rahat rahat toparlıyor.arka koltukların ılerı gerı hareketı cok faydalı ayrıca bır mıktarda gerıye yatıyor. ıcı cok genıs.dıkız aynası buyuk gerı gorusu konusunda sıkıntı yok. 3 ve 4 vıteste resmen delırıyor arac. 100 km yaptım... bır ara son hızı da deneme kaydıyla 40 km sehır dısı su an ortalama yakıt 6.0 lıtre.yol sesı konusunda basarılı buldum aracı sımdılık bu kadar..
![]()
maşallah.... nazar değmesin...
ne kadara aldın....
iyiymiş bu venga hayırlı olsun abi..
TSİ Jetta.
tekrar tekrar iyi günlerde kullan....
Kazasız belasız kullan kardeşim,fotoğraftaki araç sanırım...
![]()
hayırlı uğurlu olsun..
Hayırlı olsun güle güle kullan.
Citroen C3 1.4 VTİ BMP
drive italian , kiss french
hocam çok güzel araba ALLAH hayırlı uğurlu etsin.kaza bela vermesin...imkanım olsaydı bende venga alcaktım.piyasası punto kadar yok ama binmek için çok ideal araba...
tesekkurler tum arkadaslarıma
Hayırlı olsun,fotoğrafları bekliyoruz.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri