Yeni Accent Blue satışa çıktı
Hyundai Accent Blue, Hyundai'nin ilk kez uygulamaya başladığı 5 Yıl Üçlü Bakım Paketi ve 33 bin 900 liradan başlayan fiyatlarla Türkiye'de satışa sunuldu
![]()
04 Nisan 2011 - 14:50 Yazı Boyutu:
Hyundai Assan’ın İzmit Fabrikası’nda üretilen Accent Era modeliyle birlikte satılacak olan Yeni Accent Blue, ilk etapta 109 PS maksimum güç üreten 1.4 litre hacimli benzinli motor seçeneğiyle ithal edilecek.
Bu motorla birlikte 5 ileri manuel ve 4 kademeli otomatik şanzıman seçeneklerine sahip olan Yeni Accent Blue’da, Mode ve olmak üzere iki farklı donanım seviyesi arasından seçim yapılabilecek.
Yeni Accent Blue’nun 128 PS gücündeki 1.6 litre dizel motor seçeneği ise yılın ikinci yarısından itibaren sunulmaya başlayacak. Yeni Accent Blue’nun tanıtım toplantısında konuşan Hyundai Yurtiçi Satış, Pazarlama ve Satış Sonrası Genel Müdürü Ümit Karaarslan, Yeni Accent Blue ile yeni dönemin başladığını belirtti.
Bu yıl 7 bin 500 civarında Accent Blue satmayı hedeflediklerini ifade eden Karaarslan, "Bu yıl Accent Era ile Accent Blue’nun toplam satışları 20-22 bin 500 adetler civarında olacaktır. Era ile bu yıl 15 bin adet civarında bir satış hedefimiz vardı" dedi.
YENİ ACCENT BLUE
Çalışmalarına ilk olarak 2005 yılında başlanan Yeni Accent Blue, 180 milyon dolarlık bir yatırım ve 5 yıllık bir ürün geliştirme sürecinin ardından seri üretime geçti.
Yeni Accent Blue, Hyundai’nin Avrupa ile aynı anda Türkiye’de 5 Yıl Üçlü Bakım programını sunmaya başladığı ilk araç olarak öne çıkıyor. Hyundai’nin 2004 yılından bu yana Türkiye’de satılan tüm modelleri için uygulanan 5 Yıl Üretici Mekanik Garantisi ve Ücretsiz Yol Yardım Hizmeti’nin yanı sıra artık 5 yıl boyunca her yıl bir defa tüm Hyundai araçlarına Hyundai Yetkili Servisleri’nde ücretsiz check-up hizmeti verilecek.
Yeni Accent Blue, bu uygulamanın sunulduğu ilk model olmanın yanı sıra 2011 yılında satın alınacak tüm Accent Blue’lardan ilk 3 bakım için yağ değişim ücreti de alınmayacak. Accent Blue’nun fiyatı, donanıma göre 33 bin 900 lira ile 39 bin 400 lira arasında değişiyor.
ALINTI
Yeni Accent Blue satışa çıktı - Posta
" Mazeret zayıfların silahıdır. Bahaneler daha çok batmak için iyi bir yöntemdir. Akıllılar buna başvurmaz"
Osman PAMUKOĞLU
En azından tip olarak birşeye benzemiş en sonunda![]()
güzel görünüyor...
bunun adı blue değilki fuarda hyundai verna diye tanıttılar ve bayii listelerindede bu şekil geçiyor daha önce paylaşmıştım zaten![]()
bu açıdan güzel görünüyor şaşırtıcı şekilde ama birde karşıdan,enden görmek lazım genişliğini.Victoria's Secret mankeni gibi incecik olmasın bu araçta![]()
Grey Goose ...
https://forum.grandepuntotr.com/dige...dai-verna.html burada değişik açıdan fotoları var![]()
Adamlar çatır çatır Era sattı, 30.000-TL yi bulmadığı sürece buda satar.
Yandik. 128hp lik dizel alayimizi tokatlar valla110 hp likler bile ne bicim gidiyor. Tipide iyiymis aslinda buyuk turbo projelik alinabilir.
murat abi işin gücün turbo![]()
TSİ Jetta.
hyundai kendini çok geliştirdi bence hem tasarım hemde motor olarak...
Keyif BMW'Dir...
21.500 başlangıç fiyatlı Accent ERA ,şimdi 33.900 tl ile 39.900 Tl aralığında mı satılacakmış ..........=))))))) hem de 7.500 adet yıllık satış hedefiyle. .................=))) birileri uyandırsın şunları.... Ticari taksiler için tekrar Fiat dönemi başlıyor desenize....
5yıl garantinin yanında 3 periyodik bakım yağ değişimide ücretsizmiş![]()
bu ne insignia taklidi
Adamlar dediklerini yapıyor helal olsun bence ..
110 dan 128 e çıkarmışlar dizeli
Dün Bursa otoshow*da tanıştık accent blue ile ...hayal kırıklığı ...şu an sadece benzinli 1.4 manueli 36 000 otomatiği 38 000 tl*cik dedi mankenimiz ...teknik verilerini inceledim fuardakinin 13.5 sn 0-100 km otomatik...109 bg sanırım yalnış hatırlamıyorsam...yani bizi gp mutlujet ile hemen hemen aynı...yazık...dış dizayn sis farları dışında fena değil...ama kia*lar varken o parayı edermi ? işareti...iç mekan ve torpido çin malı izlenimi verdi bana şahsen...neyse alanada satanada hayırlısı olsun...arabamı daha çok sevmeye başladım...onu gördükten sonra...![]()
arkadaşlar bizim araçalrımız bana göre estetik vede konforlu .Bu İtalyanlara afferin.İşlere biraz dikkat etseler daha iyi olur.
Bu arabanın gerçek fotoğraflarına bakınca biraz leyleklik olduğu anlaşılıyor ama. Sadece tipi biraz değişmiş onada çok güzel diyemiyorum.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri