dıreksıyon T seklınde![]()
dıreksıyon T seklınde![]()
yukleyecegımde sureklı bu dosyayı daha once yukledın yukleyemezsın dıyo bu program cıldırcam....
Ne bileyim be patron biz sizin gibi tank kullanmadık...Ama çok büyük para bulursam zevkine bir tank alıcam hurda murda
Kapımın önünde dursun ama benim olsun... Coşkun abi bana kullanmasını öğretirsin dimi
![]()
hehehe
olm zevkli değilki kullanması 10 cm lik bir yerden bakmaya çalışıyorsun
ama dışardan seyretmek daha zevkli hele bide top atışı yaparsa
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Ümit bey resimde gördüğümüz canavar m52t obüs değil midir,yoksa ben mi yanılıyorum bu kadar büyük tanklar var mıydı ? Maşallah paletine nazar gelmesin![]()
Olsun uzun kardeşim bize lan man lazım değil bizde İMAN var... yeter...alayına ...len şimdi deştiniz eski yaraları...p.çvş(eğitim çvş) mg3 uzmanı kardeşiniz...saygılar...
![]()
Haklısınız tabiii...araplarla perslerle Türkleri karıştırmamak lazım...Bizler nerelerden geldik nerelere gittik (ortaasya - anadolu - 3 kıta 600 yıl -Viyana kapıları - japonyada bile şehitlerimiz var...) Persler kim...? tarih kim ...? arapları geçin...İslamiyeti kim yaydı...? OSMANLI... ATATÜRK var ATAPERS nerde...? Iraklılar ile nerdeyse 10-15 sene birbirilerini yediler...elde ne var...? 0
Konu GPS2 tarafından (02/02/2011 Saat 01:51 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri