ben sadece tsi motora takılmıyor die biliyorum ama takılıyor dienlerde var
1.6 hyundai ix35=51.000TL
1.6 kia sportage=51.700TL
1.4 vw tiguan=55.565TL
bende de benzer durum var yalnız kia turkiyede yokmus. ama ix 35 var 49250 fiyat aldım. benim kararsızlıgım cok farklı ama kia ile hyundai fiyatları benzer oldugu icin ikisini kıyaslar hangisi hosuma giderse onu alırdım. benm endisem gdi lere lpg takılıp takılmadıgı kkonyada landirenzo taktıgını soyledi hyundai ise motor garantsiine onay veriyoruz dedi yetkili bayisi bakalım bende dusnuyorum
ben sadece tsi motora takılmıyor die biliyorum ama takılıyor dienlerde var
kardeş, ben 2010 model tiguan aldım. 4X4, araç hızlanma ve son sürat dahil, inanamayacağın keyifte, ankara bursa arasında 230 km. hız yaptım. güvenli. sadece tek sorunu var. yakıt tüketimi çok yüksek, şehir içinde devirsiz kullanırsan 13-14 litre, biraz devirli kullanırsa 15-16 lt. ben 3 ay dayanabildim. ve aracımı sattım. şu an gp 1.3 multijet kullanıyorum. oh be. dünya varmış dedim. yakıtına dayanabilirsen hiç başka marka düşünme. tiguan derim.
gercekten cok yuksek degerler cıkmıs tiguanda fabrika verisi ne gosteriyor bu kadar deildir herhalde dediginiz rakamları cevirdigimizde 56 kurus ediyor sehiricinde buna lpg takılsa ne yakacak. cok cok yuksek tiguan eger oyle ise tercih edilecek bir arac degil. ww olması avantaj ama bu yakıt o avantajı bile göstermez. bu arada kia türkiye ye gelmedi diyorlar ikinci el ilanı bile var nasıl oluyor bu iş anlıyamadım
Mustafa, tüketim biraz da kullanıma bağlı olmakta.Sonuçta sürekli dur kalk gidilmeyen bir trafikte aynı araç farklı sürücülerle farklı tüketim değerleri gösterebilir,
Tiguan, bence kalite, vergi, performans konusunda diğerlerinden daha önde.Tüketim odaklı düşünülmeyecekse ilk seçenek Tiguan olmalı...
ben kia kullanmış biri olarak eğer arabayı uzuun süre allah nasip ederse binmek için alıyorsan kia al derim.hyundai den çok çok iyidir.mercedes vardı eskiden kia da mercedes gibi bağımlılık yapıyor.ama tabi piyasası çok yok.şimdiden hayırlı olsun inş.
vw wvgercekten kalitelidir ama yakıt sarfiyatı olunca dusunmek lazım sonucta ben bu aracı uzun sure kullanmayı dusnuyorum. lpg ile yakıt degerleri duserse tabi neden tercih etmiyelim. tsi lere lpg takıldıgı kesin sanırım ama gdi lere daha kesin deil biraz daha beklemek gerecke sanırım
bu devirde benzinli araç zengin işi bence gerçi zenginler bile s class ı dizel alıyorlar artık gerisini siz düşünün![]()
yanii... zenginler bile dizel alıyorsa düşünün artık gerisini
niye be abi bnm benzinli evo 77hp şu anda bir depoya 900 km civarı goruyorumki bazen devirli kuıllanım dizelde 1000 km gorsun ne fark var arada yakıtın pHlı olması dısında bir sorun yok bugun clioya bindik Allahım o ne yakıyor oyle
bildiğim kadarıydı ix35 86,000'den düşmül yani 35.000 düşen bi araçtan ne hayır gelebilir ki. ben bi 35000 daha düşse yine binmem o arabaya)
o dedigin dizeli benzinlisinin fiyatı 50 binde ustelik yeni cıktı
72000TL fiyatıyla o sınıfta crdi motorlu Jeep Compass ve Patriotu tek geçerim.Markası zaten herşeyi anlatıyor JEEP!!!!
*****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
***MATT MAGNESIO GRIGIO***
*****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****
Tiguan derim tsı sakin kullanımda az yakar rakiplerine göre.
Ama 2.0 dizel 130hp insignianın fiyatını opel 64e düşürmüş.Araç full düşünülebilir.
yeni kasa passat 1.6 TDİ blue motion çok az yakıyor...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri