1.6 hyundai ix35=51.000TL
1.6 kia sportage=51.700TL
1.4 vw tiguan=55.565TL
Bence 1.4 TSİ Tiguan alın.Diğerleri o kasalara gitmez.Artık BRC TSİ montajları da yapıyor.Bilginize...
land rover![]()
![]()
TSİ Jetta.
bence deneme sürüşü yapı karar ver ama bence tip olarak kiayı beğendim
ntv de ıkı watandasın gecelerı test programı war orda gormustum ix 35 tanıtımını.... 180 bg lık dızelı ıle ılgılı hıcbır olumsuz yorum yoktu... cekıs tırmanıs dızayn yakıt vs...
O araba süper bir şey gerçekten. Alınabilir,Hyundai de artık kaliteli araçlar yapıyor.İşi baya ilerlettiler adamlar...
görüntü ix35 motor tiguan hangisi ağır basıyorsa onu tercih et![]()
İx-35 2.0 dizel kullandım tek olumsuz yönü bence motor sesi. Bizim puntolardan daha çok motor sesi alıyor içeriye. Benzinli modellerinin de otomatik vites seçeneği yok. Dış görüntüsü çok güzel ama, içi ahım şahım gelmedi bana. Yinede saydığın araçlar içinde servis ağı, yedek parça-servis maliyeti gibi konularda ix-35 daha iyidir gibime geliyor.
ohooooooo
vw açık ara fark atmış ilk oyu ben vermiştim açıkçası bu kadar fark olacağını tahmin etmemiştim yaw bizim forumda ne kadar çok vw ci var
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
segment dışı bekli ama yeni grand c-max de bakmanızda fayda var.araba ağzına kadar dolu ve 58 tl geliyor.7 kişilik.115hp dizel motor 6 ileri cam tavanlı,deri döeşeme,mercek,xenon biton artı özelikte cabası..
vw asla aldığı paranın hakkını vermiyor
motoru bilmem ama beyaz kia sportage kasasını tek geçerim![]()
bu arada kia yok satıyor türkiyede hiç bir bayide yok sanırım![]()
motor farkından kaynaklanıyor bnce biri tsi 150 hp hem kasayı daha rahat çeker hemde 2. eli iyi arkadaş 1,6 araçlardn yukarıya bakmadığından 1,6 atmosferik bi araç 1,5 ton ağırlığın altında ezilir bide jeep ve 4x4 çok yakıp vasat güç o tarz bi arabaya yakışmayacğı görüşündeyim
Konu speedy_16 tarafından (10/12/2010 Saat 21:20 ) değiştirilmiştir.
bu son benzin zamından sonra babam biraz soğudu 1.6 benzinli cipten![]()
![]()
Açıkçası görünüm açısından sportage ı seçerdim ben.Tabi VW nin marka değerini unutmamak gerekiyor.Performans olarak da üstün Tiguan.Sanırım en mantıklı seçenek Tiguan gibi
Eğer lpg düşünülüyorsa sanırım 3 araca da henüz uygulanamıyor...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri