Merhabalar,
Forumdaki ilk mesajım, en uygun burayı gördüm konu açmak için. Yaklaşık 1 aydır bizim hanıma araç bakıyoruz, kala kala Fiesta ile Punto arasında kaldık. İlk değerlendirme sonunda yönümüz Punto idi, sonra Fiesta'ya döndü, dün akşam Fiesta hakkında fordclubtr'de okuduklarımdan sonra yine Punto'ya döndüm gibi ama biraz sizlerden görüş almam gerekiyor. Mesajım biraz uzun olabilir, sıkılmadan okuyacaklara şimdiden teşekkürler.
Öncelikle hanım 7 senedir otomatik Getz kullanıyor, düz vites bizim için bir seçenek değil, fazla büyük olması istenmiyor, böyle olunca seçenekler azalıyor, WV ve Opel araçlara antipatim var, onlara hiç bakmadım bile. Mazda2,Citroen C3,Pejo 207, Hyundai I20 bunları pek beğenmedik, sebeplerini tek tek yazmayayım uzun sürer.
PuntoEvo'nun Dynamic Dualogic modelini düşünüyoruz, HillHolder bir avantaj, bunu Fiat500 model araç üzerinde test ettik, beğendik. Diğer yandan B sınıfı araçların çoğu bayanlara hitap etmekle beraber tüm markalar için geçerli olmak üzere hiçbir bayide otomatik test aracı bulunmaması da enteresan. (Birtek Mazda2'de vardı, onun da düz modeli olmadığından dı sanırım) Hatta düz vitesli Punto Evo test aracı bile isim vermeyeyim büyük bir Fiat İstanbul bayisinde bir tane olduğundan randevu verilerek denenebiliyordu. (Henüz denemedik)
Şimdi sorularım:
1- Dualogic aslında otomatikleştirilmiş düz şanzıman, ben de benzer bir araç (Toyota MMT vites) kullanıyorum. Tam otomatik kullanan bir kişi Dualogic'e geçince çok yadırgar mı dersiniz? Örneğin bana Toyota servisi tarafından söylenen, kırmızı ışıkta ya da yoğun trafikte uzun süren beklemelerde vitesi boşa alın şeklinde. (Isınma vb. sorunlarınn önüne geçmek için). Dualogic'te de böyle mi yapılmalı? Uzun beklemelerde boşa alınma ihtiyacı var mı? Yine kendi aracımda bazen yokuşta filan bayılır gibi olunca müdahale edip kendim vites küçültüyorum, sizlerin kullanımında Dualogic'te de benzer müdahaleler yapıyor musunuz?
2- Fiesta'dan çekinmeme neden olan bir konu araçta Karter koruması'nın olmaması, buna açıklama olarak kaza anında motorun sürücünün üzerine yığılması yerine karter koruma olmadığı için aşağı çökmesi şeklinde yorum yapıyorlar. Bana çok ters geldi, ülkemiz yollarını düşünürsek karter koruması olmaması hiç hoş değil. Evo'da karter koruma kapağı (metali her neyse) var mı?
3- Fiesta'dan bir diğer tırsma nedenim otomatik vites'te bir kişinin başına gelen gerçekten çok aşırı tüketim , şehir için 13lt'den bahsediliyor, ki fabrika değeri 9 filandı galiba. Dualogic kullanan arkadaşlar ortalama şehir içi ne kadar yakıyorsunuz?
4- Bir başka Fiesta şikayeti ise astar boyanın üzerindeki boyayı tutmadığı kustuğu şeklinde, (birkaç kişiden duydum ne kadar genellenir bilemiyorum) günahını almayayım aracın.
5- Etrafta çok sayıda Fiesta'ya karşın az sayıda Punto görmek biraz düşündürüyor, ilerde 2. el değeri açısından. Sık araç değiştiren bir aile değiliz, muhtemelen alacağımız araç allah kaza bela vermezse 7-8 yıl bizde kalacaktır. Bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Bu arada Punto'da Skydome seçeneğinin olması (6-8 hafta beklemeyi gerektirse de) çok muhteşem bişi demekten kendimi alamayacağım.
Görüşleriniz için şimdiden teşekkürler.

Selçuk.