Alıntı taneren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
belli açılardan bakıldığında yorumlar doğru gibi algılanabilir.
ama bir araca en iyi diyebilmek tek başına doğru olmaz.hangi kritelere göre en iyi.
-motor(güç,yakıt,sağlamlık)
-kabin içi parça kalitesi
-dizayn(tasarım)
-satış-yedek parça ve servis(fiyat-kalite-hizmet)

ben istediğim araçları değilde hiç hesapta olmayan aracı aldım.
neden; diğer markaların satış ve fiyat politikaları ve servis hizmetleri.sadece bir aracın kaliteli olması ve tasarımının güzel olması o aracı almak için tek başına yeterli olmuyor.

punto yu alamadan önce kullanan yakın arkadaşlarımdan biligi aldım,2007 fire activ kullanan arkadaşım var yaklaşık 40,000 km de normal bakımlar dışında araç daha servise gitmiş değil.geçen sene türkiye turuna bile çıktı.
ha beğenmediği yanları yokmu tabiki var ve olmasıda gayet normal.çünkü hiç bir araç kişiye özel üretilmez.
ben honda jazz'ı çok istedim ama fiyat beni aştı evo ile arasında 5.500 tl oynadı.
ARKADAŞLARA TAVSİYEM DİĞER MARKALARIN FORUM SİTELERİNE Bİ GÖZ ATSINLAR.KALİTELİ VE SÜPER DİYE TABİR ETTİĞİNMİZ ARAÇLARIN KULLANICILARINA NE GİBİ SORUNLAR ÇIKARABİLDİĞİNİ HAYRETLE OKUYACAKLARDIR.(en azından benim aracıma yağmur yağdığında içine su girmiyo???)

Ben de Güvenlik kriterini ekleyeyim, Euroncap'te 5 yildiz olmayan bir araca bu devirde ihtiyatli yaklaşmak lazım. Örneğin KIA güzel araçlar yapıyor ama birkaçını kontrol ettiğimde 4 yıldız olduklarını görmüştüm. Hoş bundan 2 önceki aracıma baktığımda (7 sene kullanmıştım) 2.5 yıldız olduğunu görünce ufak bir şok yaşamıştım ya, o zamanlar öyleymiş.

Sevgiler.