Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
61 sonuçtan 21 ile 40 arası

Konu: Vw passat 1.6 102 beygir

alper yonar
    Dynamic Üye alperyonar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    06 YN 5**
    Edilen teşekkür: 356

Passat dış görünüş olarak gayet güzel bir araç. Fakat onu aldıktan sonra size hem yakıt konusunda hemde bakım konusunda cebinizde delik açacaktır. Bence bu fiyata full dizel linea düşünebilirsiniz. Çok konforlu bir araç ve uzun yolda çok başarılı. Hem yakıt hemde servis konsunda yüzünüz gülecektir.

2. Bu mesaj için teşekkür edenler:

ÖZCAN YILDIRIM
    onurcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    33 LY 848
    Edilen teşekkür: 59

bizdede passat fsi var bende araştırdım BRC fsi motorlar için lpg kiti geliştirmiş ama nasıl olur bilemem.. ama passatların performansı gayet iyi benzinde çok yakıyor içine ses vermiyor bence çok kaliteli motor sesi hiç yok desen olur sınıfının en iyisi...

4. Bu mesaj için teşekkür edenler:

AYKUT kayseri
    agabey3838 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kayseri
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 73

102 bg lik motorda lpg sorun olmaz eğer performans düşkünü değilsen motorda yeterli bence zaten 77 bg den sonra iyi bile gelir. şehir içi yakıt tüketiminde kullamın şekline göre 220 ile 280 kuruş arasında olur ''tabi lpg ile''(bir ışıktan diğerine tam gaz drag yapar gibi gitmiyorsan 280 kuruş yakmasıda zor) puntoyla sollamalarda sorun yaşamıyorsan passatla hiç yaşamazsın o konuda kafan rahat olsun

çok güzel bir seçim umarım alırsın

6. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Mustafa Akçay
    pdr42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 625

aslında 77 den sonra performasnlı bir arac almak en guzeli ama begendingin arac istedigin fiyata olmuyor. yine performans beklemiyecegiz aractan ama bu aracın bakım maliyeti sizce ne olaiblir. yani puntoda bile bazen cok diyoruz sadece teker acısından dusundugumde 4 tekeri 500 aldım ben puntoda. bundada 700 olur herhalde onun dısında masraflarıda cok olursa bu arac hayal olur gibime geliyor. jettanıın da bakım masrafı bundan geri kalmaz herahlde.

Ender Pala
    pilotender - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Aydın
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 229

Alıntı pdr42 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aslında 77 den sonra performasnlı bir arac almak en guzeli ama begendingin arac istedigin fiyata olmuyor. yine performans beklemiyecegiz aractan ama bu aracın bakım maliyeti sizce ne olaiblir. yani puntoda bile bazen cok diyoruz sadece teker acısından dusundugumde 4 tekeri 500 aldım ben puntoda. bundada 700 olur herhalde onun dısında masraflarıda cok olursa bu arac hayal olur gibime geliyor. jettanıın da bakım masrafı bundan geri kalmaz herahlde.
    Passat lastikleri sanırsam 16 inch boyutundaydı. ve tanesi 200 veya 220 gibi rakamlarla karşılaşacaksın iyi marka lastik alırken.. Bir passat'ın bakım ve servis masrafları demişsiniz ya hocam sakaın bulaşmayın bu işe derim ben... Bizde VW Bora vardı. Yetkili servise girince, biz mi servise giriyorduk yoksa.... Aman hocam boşver aldanma sen onun çekici görüntüsüne filan. Hem şahsi fikrimi sorarsan 102 beygir bir passata asla ama asla yetmez seni de tatmin etmez. sattıgımız bora 105 beygirdi o bile gitmiyordu. passat herhalde boradan daha ağır bir arabadır.
    Alfa Romeo 156 2.0 TS - Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active - Fiat Fiorino Combi Emotion 1,3 Multijet - Renault Clio Grandtour 1.2 16v Extreme Edition - Toyota Corolla 1.6 Otomatik

9. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Hüseyin Koyak
    h k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kocaeli
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 205

vw nin pek çok modelinde kullandığı 1.6 8v 102 beygirlik SR motoru oldukca dayanıklı bir motordur. uzun süre sorun çıkarmadan kullanırsınız. ancak yakıtta oldukça savurgandır , bir hayli eski teknoloji olduğu için çok fazla yakar. bu motora sorunsuzca LPG uygularsınız , boradan golfe , jettadan passata kadar uygulanıyor. 1.6 102 lik passatın gerçekten enteresan bir fiyatı var. baz maz ama çok dolu bir araç .

öte yanda 1.6 102 hp jetta da alabilirsiniz , vw nin fiyat listesini bir inceleyin. 1.6 102 lik motorla aldıktan sonra çok ilginç jetta fiyatları var. jettada oldukca iri bir araç , bagajı passattan bile büyüktür. arkadaşım lpg ile 1.6 jetta kullanıyor , aracından çok memnun.
    Granit Gri F.I.R.E Dynamic KP + SP + AJ

11. Bu mesaj için teşekkür edenler:

rüstem evren baldemir
    phyevren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 81

ford focus 1.6 tdci derim! süper süspansiyon kendini kanıtlamış modern motor!

13. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Hüseyin Özden
    ozdkay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 71

passatın bu modelini bende showroomda inceledim. baz modeli 42bin fiyat verdiler. baz model olmasına rağmen yok yok içinde. satıcının dediğine göre passat da kasa değişecekmiş eldekiler için kampanya yapıyolarmış ondan bu fiyatlara inmişler (önceki fiyatı neydi bilmiyorum).. bide fsi motora lpg takılmıyo diye biliyorum.. tabi teknoloji hergün değişiyor. ama dizelin tadını almış biri olarak benzinli araca binmem bu saatten sonra

15. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Mustafa Akçay
    Rengi
    Titanyum Gri

sanırım bakım ve yakıt konusu bu arabada epey basımızı agrıtacaga benziyor yeni astra sedanların dizellerinden dusunsem herhalde daha mantıklı olacak gibi

Hüseyin Özden
    ozdkay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 71

sanırım bakım ve yakıt konusu bu arabada epey basımızı agrıtacaga benziyor yeni astra sedanların dizellerinden dusunsem herhalde daha mantıklı olacak gibi

bana göre doğru seçim. şuan benimde düşündüğüm bi araç.. üstünde bildiğim sağlamlığına güvendiğim bi motor var. görünümü şık, içi geniş aile aracı. vergi avantajıda var.

18. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Mustafa Akçay
    Rengi
    Titanyum Gri

evet vergi avantajı var resimden baktım simdi cok begenisi yok gibi ama birde gercekte gormek lazım fakat enteresan olan 1.3 dizei 38 lira ama yeni astra hb ise en ucuzu benzinli hemde 40 lira yahu genelde sedan pahalı olmazmı bizde linea punto misali amma entersan haa
    bu arada yavas yavas kriterler belirleniyor
    1.3 dizel olacak vergi avantajından dolayı
    sedan olacak
    ikinci eli tutulan olacak
    geniş bi araba olacak
    bakalım liste uzamaya baslıyacak)

Arda BULUT
    ABNEW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 4298

Mustafa, Passat Passattır VW ni eleştirenlerin başında ben varım.Ancak şuanki Passat Fiyatı kesinlikle iyi. 42000-43000TL ye D segmenti bir VW alıyorsun,

1.6 8v li VW motoru ne çok güçlü ne de çok ekonomik bir makine.Ancak uzun yıllar birçok marka ve modelde sorunsuzca kullanılıyor.Bir de lpg uygulaması yapılınca bence çok uygun bir seçenek oluyor,

Benim 40000TL bütçem olsa ve geniş, sedan, kaliteli bir aile otomobili istesem Passat alırdım Ben bu paraya d segmenti varken c ile hiç uğraşmam

21. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Cem Özarı
    webaslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 3

d sınıfı istiyorsanız Seat Exeo öneriyorum eski kasa A4 le aynı araç ve passattan daha kaliteli.

23. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Hakan Onur
    narkoz30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 1020

al bi quashqai nissan 2. elleri çok ucuz ve donanımlı 1.6 ve emsalsiz benzin yakış değerleri var ben olsam niisan alırdım içi de geniş tabii sana kalmış.

25. Bu mesaj için teşekkür edenler:

SERKAN TASKİN
    serkan_gazi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Tokat
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 73

arkadaşım araç ii bende sordum dayım için yalnız şöyle bir sorun var araç 8 valf ona göre ucuz olmasının sebebi de şehir içi 10 litrenin altına düşmüyomuş satan görevli söyledi bunları tavsiye etmedi tanıdık olduğu için benden söylemesi

27. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Arda BULUT
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok

Alıntı serkan_gazi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşım araç ii bende sordum dayım için yalnız şöyle bir sorun var araç 8 valf ona göre ucuz olmasının sebebi de şehir içi 10 litrenin altına düşmüyomuş satan görevli söyledi bunları tavsiye etmedi tanıdık olduğu için benden söylemesi
    Serkan, tsi olunca -biraz da donanımlı oluyor tabi- fiyat 50 lere çıkıyor Bence 40000TL ye alınabilir.Zaten mühendisler tavsiye edip ürettiklerine göre bir problem olmaz....

Mustafa Akçay
    Rengi
    Titanyum Gri

quashqai nissan da guzel arac ikinci elde ne kadar bilmiyorum onada bakayım ama tekrar lpg li aracdeilde dizel arac kulanmak istiyorm. arda hersey guzelde bu lpg ye tekrar donmek istmeiyorum. oyzuden sıcak bakmıyorum ama belli olmaz tabi ben arac almayı dusnurken pejo 106 dan girdim skodada dusundum 206 ya acaba dedim corsada olurmu deidm en son getz derken punto aldım bakalım bunda ne olacak)

bbrh kkk
    burhankutlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Malatya
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    46***60
    Edilen teşekkür: 306

seat leon, renault fluence, vw golf, citreon c4-5 pevgeot 407 derim başkada bişey demem abi o parayı veriyorsun madem ben olsam bunlardan birine binerdim

31. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Arda BULUT
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok

quashqai nissan da guzel arac ikinci elde ne kadar bilmiyorum onada bakayım ama tekrar lpg li aracdeilde dizel arac kulanmak istiyorm. arda hersey guzelde bu lpg ye tekrar donmek istmeiyorum. oyzuden sıcak bakmıyorum ama belli olmaz tabi ben arac almayı dusnurken pejo 106 dan girdim skodada dusundum 206 ya acaba dedim corsada olurmu deidm en son getz derken punto aldım bakalım bunda ne olacak)
    Anladım Mustafa, tabi Passat Tdi olunca fiyat neredeyse 2 kat artıyor

Dizel ön koşulsa Türkiyede tutulan ve uygun fiyatıyla Focus Tdci düşünülebilir...

bora turan
    PuNtOmAnİa !! tempesty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    06 BE 8308
    Edilen teşekkür: 820

Mustafa hayırdır lpg ile ilgili bir problemmi var acaba araçtan bayağı soğumuş gibisin umarım ciddi bişey değildir merak ettim şimdi

34. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon