Bence de güzel bir tercih, uygun fiyata gelmişse daha da iyi, hayırlı olsun...
Bence de güzel bir tercih, uygun fiyata gelmişse daha da iyi, hayırlı olsun...
Bravolarda Golf konforu ve kalitesi bulacaksın iyiki punto almıyorsun bakGerçi puntolarımız da diğer birçok araçtan üstün kıl tüy aramazsan bu araçtan çok memnun olacaksın.
Hayırlı olsun Korhan...
GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
bravo sayilarinin gun be gun artmasi beni cok mutlu ediyor.cidden satilmayi hak eden bir arac bence hekeli fiyati goz onune alinirsa golf u bile rahat rahat gecer satis rakamlari ama iste fiatin dunyada ve ozellikle turkiyede sagladigi "dandik araba"imaji yuzunden insalar korkuyla yaklasiyorlar ama zaman gectikce her sey daha iyi olucak...insanlar yavas yavas fiati tanimaya basliyorlar...!!!
Forever DJ Tiestooooooooooooooo...absolutely Trance dj in the universe...
"Hayirli olsun!" dilekleriniz icin cok tesekkurler. Olumlu gorusler almak beni sevindirdi. Umarim kullaninca da pisman olmam. Izlenimlerimi aktaracagim.
İzmir Buluşmasına bekleriz
https://forum.grandepuntotr.com/izmi...i-25-ocak.html
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Ben yakın zamanda 105 HP dizel dynamic spor paketli bir bravo test ettim. Araç gerçekten çok başarılı. Üzerinde spor donanımdan dolayı 17 inc lastik olamsına rağmen hiç yol sesi almıyor içeri. Yalıtım gerçekten çok güzel. Kalkışlarda da 1.6 motor olmasından sanırım bizim puntolar gibi hiç ama hiç zorlanmıyor. Aynı benzinli gibi . Ancak motor sesi biraz fazla gibi geldi. Daha öncede kullanmıştım bravo. Ama o zaman 120 tjet te kullanmıştım. T jet çok daha iyiydi. Hayırlı uğurlu olsun. Gerçekten güzel bir araç. Güle güle kullanın
hayırlı olsun kardeş. valla ne yalan söyleyeyim param yetseydi ben de bravo istiyordum. Malzeme kalitesi- fiyat dengesi çok iyi bir araba bence.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri