o zaman alacak olsam napar eder t-jet alırım :D
Printable View
Bravo nun kendisi gibi katalog dizaynı da ilginç ve çekici olmuş.Ancak kullanımı biraz zor gibi:)
Donanım olarak bence güvenlik paketi (esp,msr,asr,hh,ba) eksikliği var.C segmenti bir araçta en azından 1.4 T-Jet 120bg den itibaren (tüm donanımlarda) güvenlik paketi standart olmalıydı...
Arkadaşlar beni sadece renk olarak tatmin etmedi, Egzotik kırmızıyı tek geçerim. Diğer özellikleri gayet iyi. En azından Fiatın imajını belli bir yere getirip piyasayada iyi bir yer kazandırmasını umuyorum. Bu sayede insanların fiatın iyi araçlar yaptığını ispat etmek için arabama bindirip bir yere götürmek zorunda kalmam.
Arkadaşlar bende ilk gördüğümde çok beğendim ancak araba hakkında biraz detaya indiğimde fiatın süspansiyon konusunda bir değişiklik yapmadığı hakkında bir bilgi ulaştı elime yani ilk üretilen bravolardaki süspansiyonlar varmış almadan önce kesin test sürüşüne çıkılmalı diye düşünüyorum
Arkadaşlar Bravo'da "Active" donanım iptal edildi gelmeyecek. Dynamic gibi dopdolu bir araba bile baz donanım oldu :)
Sınıfının donanım olarak en zengin aracı oldu böylece.
Korhan sanırım Active ler Tr ye hiç gelmedi.Ancak siparişle gelecekti bildiğim kadarıyla.Onu da mı iptal etmişler? Tabi şahsi fikrim hiç gelmesin:)
Fiat sonunda 1.6 dizel bir araç üretti :)
fiat marea'ların bu modeli olsaydı zamanında kesinlikle alırdım
Bravo yu geçen hafta ve bugün detaylı olarak inceleme fırsatı buldum:) Yalnız test sürüşü yapamadım haftaya başlıyormuş.
1.6Mjtd 105bg Dyn. spor paket i inceledim ilk olarak.Kırmızı koltuklar ve dikişler, spoiler, marşpiye ve 17'' lik lastikler ile oldukça çekici hale gelmiş diyebilirim Spor paketsiz dyn t-jet ten oldukça farklı duruyor.İç mekandaki karbon görünümlü yumuşak dokulu malzeme oldukça kaliteli ve gösterişli duruyor.Ancak bunun dışında kalan plastik malzemeler (Kokpitin üst ve alt kısımları, kapı içleri) bizim araçtaki gibi sert dokulu.Göstergeler üç boyutlu ve zemin iç bükey şekilde tasarlanmış bence oldukça güzel.Yol bilgisayarı kumandaları yolcu tarafında konumlandırılmış bence bizim araçlardaki gibi sol tarafta olmalıydı.Spor paketteki kırmızı-siyah koltuklar oldukça güzel.Ancak standart dynamic koltukları araçta biraz basit durmuş gibi.Yalnız oturma pozisyonları güzel geldi bana.Arka koltuklar oldukça geniş diz mesafesi ise fena değil.Bagaj oldukça geniş ve şık bir açma düğmesi var:) Yalnız yükleme eşiği biraz yüksek gibi.Dış görünüş için fazla birşey söylemeye gerek yok kompakt sınıfın en etkileyici aracı bence:)
Bu arada Fiat, sitesinde Multijetlerde supercharger olduğunu yazmış (Teknik tabloda) Yalnız araçta bildiğimiz turarger var.1.3 Mjtd den tek farkı biraz daha büyük olması:)
Denizlide bravo mjet active var-denizli muğla aydın ve izmir bayilerine sordum ,her bayiye özellikle dyna yı spor paketli olarak vermişler ayrıca bu gün kuşadası 2... motorlu araçlarda 1,6 mjet dyna spor paketli test ettim 20 km kadar genel olarak iyi bir araç ama gp nin üstüne daha iyisini beklerdim motor her zamanki gibi biraz cansız yol sesi az süspansiyon iyi zaten tasarım beklentisi kişiye göre değişir. tam bir yorum yapmak mümkün değil en az 500 km falan kullanmak gerekiyor yoksa üstüne çıkıp 10 metre gitmekle sayfalarca yorum yapanlara sadece gülüyorum. ayrıca 120 hp tjet dynamic için 33600 fiyat verdiler bronz anahtarlı olduğum için bayi adını söylemeyeyim.şimdilik düşünmedeyim...............?değermi acaba
Arkadaşlar 07.03.2008 Cuma günü karaköy güllüoğlu önünde 3 adet bravo gördüm test sürüşü ve tanıtım yaptırıyorlardı. Ben işim yoğunluğuyla kullanamadım, iş yerinden bir başka arkadaş Tjet modelini kullandı ve hayran kaldığını belirtti, kendisi Bora kullanıcısı heralde artık bravo sahibi olur.
biz bu haftasonu deneme sürüşü organizasyonu yaptık.sadece cumartesi günü ve 84 kişi geldi.deneme aracı 1.6 multijet 105 HP dynamic+spor kit.(bütün bayilere gönderilen deneme aracı aynı). aracın istanbuldaki lansmanına gittiğimde orada rakip araçları da getirmişlerdi.(citroen c4,peugeot 308,astra cdti,auris D4-D,)hepsini test ettik ne yalan söyleyim bizim araba hepsini tokatlar.bütün motor versiyonları 6 ileri şanzımanlı.4. viteste 150 km/h gördüm.uzun lafın kısası bu araç satar.şimdiden 4 tane sattık.1 tanesini(sakaryanın ilk Bravo'su) yarın teslim edeceğiz...(tabi yedek anahtar kaybolacak:):):))
Bu şerit ihlali ikaz sistemi nedir, hangi versiyonda var?
bende merak ettim bu şerit ikaz sistemini öğrenen varsa yardımcı olsun arkadaşlar nasıl çalışır bu alet ve hangi donanımında var?
Bu şerit ihlali sisteminin çalışması için yolların da buna uygun olması gerek (şerit aralarına sensör konulması gibi) diye okumuştum bir yerde ama Bravo'daki farklı birşey olabilir, bilemiyorum.
Yahu bir de sabah sabah aklıma takıldı :D Bravo'nun torpidosunda lamba var mı? :P
Torpidoda lamba var ve torpido kapağı yaylı. Ayrıca çok derin bir torpido gözü var. İnsanın kolu zor yetiyo dibine ulaşmak için :D