[QUOTE=Akincl;108308]ewet haklısın dobloyuda götürür ama nasıl götürür?..., uygun sanjıman orantıları ilede stiloyada koyardı ama... 1,3 motor stilo kullanıcı profilini gene memnun etmezdi... akın bunu sende benim kadar biliyorsun..
ha birde ekleme yapım.. 1,3 astra kullanıcıları... abi uzun yolda iyide... şehir içinde tam bir facia diyor onuda biliyormusun....
Konu dejavu tarafından (19/08/2007 Saat 13:05 ) değiştirilmiştir.
GP active 5 k. mj 75 hp new orleans mavi
[QUOTE=dejavu;108309]Valla astra nın satışlarına bakarsan kimse gıkını çıkarmıyor.benzinli alan daha az
linea da da durum bu.devir ekonomi devri.o zamanlar belki performans olarak memnun etmezdi ama ara hızlanmalarda benzinliden daha iyi sen de buna emin olabilirsin.
fiat stilo ya da yeni bravo ya da bu motoru koymuyor ama koysaydı en az astra kadar giderdi.
[QUOTE=Akincl;108317]
stilo ya neden takılmadı bilmiyorsun ilginç.. bravo ya demek 1,6 motor koyulacak... benim aylardır anlatmaya çalıştığım şeyi sonunda fiat yapıyor yani.. ben az sayıklamadım bu sayfalarda fiatın bence gp ye 1,6 en az 110 hp lik diesel motor takmalı diye.... sana bişey diyeyim mi akın... fiat gp ye bir tane 1,3 90 hp motor birde 1,6 hp 125 hp motor taksaydı kimse eline su dökemezdi... bütün firmalar kan ağlardı... neyse açıklamaların için çok teşekkür ederim...![]()
GP active 5 k. mj 75 hp new orleans mavi
[quote=dejavu;108309]Stilo'nun motor seçeneklerinde 1.2 Turbo olduğunu da biliyor musunuz? Bizim ülkemizde tutulmamasının tek nedeni yanlış motor seçenekleriyle piyasaya sürülmesi. O zamanlar multijet motorla satılıyordu bu araçlar Avrupa piyasasında ama hangi akla hizmet Türkiye'ye getirilmedi hâlâ anlayamadım. 1.3 Multijet motorla piyasaya sürülseydi inanın GP'nun satış rakamlarının çok çok üzerinde olurdu...
Ama bizim milletimiz arabadan anlamaz... Zamanında gider bomboş arabalara milyarlarca para verir. Megane alır, Focus alır, Golf alır. Zamanında 40 milyar gibi bir fiyatı vardı Stilo'nun. Ama arabada yok yok... Peki öteki araçlara 40 milyar verdiğinizde hangi donanımları alabiliyordunuz... Kimisi baz modelini 40 milyara satıyordu... Örneğin Golf veya Jetta.. O zamanlar 40 milyara alınabiliyordu ama gidip en yüksek donanımlarında bile alaşımlı jant yerine üstüne kapak takılan teneke jantlarla satıyorlardı.
Stiloda 1.2 16 v benzinli 80 hp turbosuz motor avrupada satıldı.
albea ve palio dan bildiğimiz.fire motor.
1.3 mjet ise hiçbirzaman uygulanmadı.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri