Sayfa 4/6 İlkİlk 123456 SonSon
104 sonuçtan 61 ile 80 arası

Konu: mont???

Ümit AKDENİZ
    lektonstar17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Gri
    Plaka
    34 HF 6888
    Edilen teşekkür: 454

İstanbul artık eski İstanbul değilki.Artık kontrolden çıkmış tam bir kaos ve karmaşa.10yıl sonrasını düşünemiyorum.
    SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !

Ümit AKDENİZ
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Gri
    Plaka
    34 HF 6888

Alıntı emrahisilti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sahrayiceditte oturuyorum heryere yakinim metroda gelince super oldu.amma velakin suan ev almayi birakin kiraya cikmak bile benim icin zor.1200-1300 liralardan bahsediliyor.mecburen bizde o taraflara dogru kayacagiz.yani kisaca insanin butcesi nereye yetiyorsa orda oturuyor

GT-N7100 cihazımdan 2 ile gönderildi
    Emrah çok yakınız be kardeşim.Ben de İçerenköyde oturuyorum.Buralarda kiralar daha uygun,Bu tarafa taşınabilirsin,hem uşlaşım çok iyi hemde temiz huzurlu bi yer.

Aykut BODUR
    aykut_1914 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35 DAY 02
    Edilen teşekkür: 874

Alıntı lektonstar17 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Berkan ben araca bişey demiyorumki.Araç gayet güzel hemde güçlü.Benim demek istediğim sadece fiat adına daha fazla kişiye kendini kanıtlayabilmek için aracın fiyatını biraz daha makul tutabilirdi.
    Bak şimdi, Bayramiçe uzak dediniz dağbaşı dediniz,e bende istabuldan örnek verdim onada laf ediyosunuz.Hem artık tuzlanın şehir dışılığı mı kalmış.3 yıl sonra İstanbulun şehir dışı Gebzeden sonrası olucak.
    sizce makul fiyat nedir bu araç için?

Ümit AKDENİZ
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Gri
    Plaka
    34 HF 6888

70 Bin gibi başlasa fena olmaz.

Mehmet Ali ..
    makeles - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 240

zincirlikuyu birmotta 90bin bakımda inceleme fırsatı buldum.
    https://forum.grandepuntotr.com/serv...cirlikuyu.html

Ümit AKDENİZ
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Gri
    Plaka
    34 HF 6888

Fiyatları belli olmuş 93 ile 108 bin arası.

Mehmet Ali ..
    makeles - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 240

Alıntı Bigbrother Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Piyasadan ne yazık ki haberiniz yok gibi... Bu araç 2.0lt motor hacimine sahip ve 170 bg... Vergisi de ne yazık ki buna göre. Eğer bu araç Bravo'nun 1.6lt 120 bg'lik motoru ile sunulsaydı, o zaman fiyatı 65-70 bin TL civarında olurdu. İşte o zaman peynir ekmek gibi satardı. Ama gelin görün ki bu araç 2.0 motor hacmine sahip ve Tofaş'ın fiyatı daha fazla düşürmesi çok zor. Yüksek vergi dilimine giriyor.

Ford Kuga ve Koleos bu aracın yanında ufak kalıyorlar. Bu araç gerçekten büyük, heybetli bir araç... Bu araç bir SUV! Bu fiyata 2.0 motorlu SUV alamazsınız!
    2ton ağırlığında olduğunu öğrenene kadar bende neden 1,6mj 120 hp koymamışlar ki demiştim..

Ersin BAŞARAN
    ersobas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Balıkesir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 47

fiyatı çok yüksek olmuşş yaw ama araç hakkaten güzel

mont

mevlüt ....
    fortune - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Hatay
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 47

Bugün Bayide biraz inceleme fırsatı buldum.Fiat bu kez gerçekten yapmış gibi ama bu seferde fiyat çok uçuk bence.Bugün baktığım en full olanıydı fiyatı 111.000 tl sunroflu.3 bölgesel klima mevcut 7 koltuk navigasyon v.s v.sr vardı.Eksi yanları olarak en full olanında xenon far yoktu ve araç içinde malzeme kalitesi kötü olan yerlerde vardı.İlk izlenimler bunlar.
    Puntolojik

emre sever
    erenemre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34DZ1196
    Edilen teşekkür: 399

teneke hyundai yle çakma x5 sorento ya 10 çeker bence mont fiyatınıda hakediyor halen burda bazıları saçmalıyor yahu bugün C sınıfı 1,6 dizel bir araca bile 70-80 binler isteniyor örnek : astra-jetta-golf vs. bu araç gerçek bir suv yani nissan qq veya opel mokka vs. gibi suv kırması değil bildiğin 2 tona yakın 7 koltuklu ve en önemlisi 2,0 dizel motorlu bir suv bu fiyata alabilir misiniz ? araç dodge altyapısıyla fiat ın motor ve iç kısım modifiyeleriyle oluşturuldu golf 7 gibi bence tipsiz motoru mutljet kadar başarılı olmayan sırf adı var diye 70 binlere satılan Almanya nın işçi bizde prestij arabası denilen araca fiyatı çok demiyorsunuzda 2,0 tonluk SUV 93 bine satılmasını çok görüyorsunuz bence burdaki çoğu kişi araçtan pek anlamıyor.Bazı arkadaşlarda 1,6 multijet taksaydı demişler yahu 1,6 multijet 1,300 kg lik bir bravo ya anca tam yeterli geliyor 2 tona yakın bu araçta 1,6 multijet size iş yaparmı? adamlar 1,6 multi koya bu seferde 1,3 linea lara söylenene eleştirilere maruz kalacak araç gitmiyor diye işin özü araç çok iyi herşeyiyle on numara cumartesi günü gidip bizzat inceledim Fiat yapmış demiyorum Fiat zaten çok büyük bir firma istese vw dende opeldende çok daha iyi araçlar yapar sadece ekonomik sınıfa uygun yapıyor zaten çatısı altında prestij sınınıfına ait çok markası var lancia gibi alfa gibi hatta süperlux de maserati gibi daha devam ediyor o yüzden kimse gidip görmeden incelemen yorum yapmasın

11. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Kaan Karabin
    punto_multijet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 143

gecen gun birmotta inceleme fırsatım oldu. 3 tane gelmiş. 2si daha tırın uzerindeyken satılmıs digeride aynı gun showrooma konuldugunda satılmış. bence o fiyata bedava bir arac.
    Bravo HGTurbo
    Kaan

Okan A.
    oknadr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Denizli
    Rengi
    Evo Siyah
    Plaka
    20ADR89
    Edilen teşekkür: 106

fuar süresi boyunca Türkiye çapında 160 adetlik mont satışı yapılmış,bunların 20 tanesi de bizzat fuarda satılmış.

Arda BULUT
    ABNEW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 4298

Fuarda burada tartıştığımız aracı ben de yakından inceledim.Açıkçası gayet oturaklı ve kaliteli görünüyor.İçine bindiğinizde kalitesini ve rahatlığını hemen farkediyorsunuz.Bence parasını sonuna kadar hakeden bir araç.Fuarda bundan sonra Captiva ve Kaleosa bindim.Ancak bunlardan çok çok farklı bir araç mont...

İlyas Şanver
    ilyas87 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Işıltılı Siyah
    Plaka
    34 SUH 68
    Edilen teşekkür: 27

Fiat diye herkes böbürleniyor. Bugün internette renault'un yeni reklamları dönüyor. Fluence, scenic ve clio için. Reklamlar şöyle star&stop renault'ta. Yokuşta ayanızı frenden çekince arabanın kaymasını önleyen sistem renault'ta.Edc (otomatşk Vites) renault'ta diye reklam yapıyorlar. Bunların hepsi fiat'ta kaç yıldır var. Ben aracımı almadan önce fiat'ı tofaş zannedenlerdendim. Araştırdım aracın özelliklerini Ücret/Kalite oranına baktım çok yüksek. Clio'da v.s bu yok. Hem uygun hem kaliteli. Ama imaj yenilenmeli. Koç nasıl ford'da reklam stratejisi izliyor ise fiat'ta da ana eksenlerinden kaymayacak şekilde -ekonomik olma- bunu yapmalılar. Çünkü dünyada Fiat son 5 yılda çok ilerledi. iyi bir reklam-pazarlama stratejisi ile fiat marka imajını geri kazanabilir.

Fiat'ın ne Opel'den ne Chevrolet'ten ne renault'tan aşağı kalır yanı yok.

olaya fiyat kalite yönünden bakmak lazım.

karahan k kaya
    Rolantide çalışıyor... kukart - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Samsun
    Rengi
    Yok
    Plaka
    55
    Edilen teşekkür: 350

mesajları okdum da kafama takılan şu:
    90-100 milyar buna verilmez ev alınır falan denmiş Evet doğru o paraya evde alınır işte kurulur..
    Ama bu araç zaten o fiyatıyla belli bir müşteriye hitap ediyor.. yani 100 milyarlık bu tarz bir araça binmeyi planlayan biri " aman o paraayla ev alayım demez zaten 100 milyarlık evde oturmaz 300-500 milyarlık evlerde oturur aylık geliri-yıllık geliri aracın ötv si kaskosu ve yakıtına ödeyebilecek cüzdan kalınlığına sahiptir..
    lafın kısası: bizim harcımız değil...

o t o b i y o g r a f i :
    2006 Hyundai Getz 1.5CRDİ-90ps /
    2006 Grande Punto Dynamic 1.3multijet-75ps /
    2004 Alfa Romeo 147 Distinctive 120ps /
    2008 Grande Punto 1.3multijet-90ps dualogic /
    2010 Opel Astra Essentia cp 1.3 CDTi-113ps easytronic /
    2004 Volkswagen Golf 5 1.6Midline-102ps triptonic /
    2011 Peugeot 308 ComfortPack 1.6eHDİ-115psAuto6R /
    2009 Peugeot 308 ComfortPack 1.6HDİ-112psAuto6R /

█▌
    █ █ ▌▌▌║│

17. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Kaan Karabin
    punto_multijet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 143

su 90-100bin tllik evler deniyoda nerde bu evler cok merak ettim ben. İzmirde mesela ben mi göremedim
    Bravo HGTurbo
    Kaan

kerem *
    krm1983 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 1665

Yıllık 400 adet satış rakamının 160 tenesi satıldığına göre sorular cevap bulmuş.ix35 in benzinli baz modeli 52 bin € olduktan sonra. Chrysler altyapılı bu araç bu rakamı hakeder.

Sent my iPad 2 using

senza cuore saremmo solo macchine

Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!

Can M. İmregün
    Moderatör SteinGP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1776

Alıntı krm1983 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yıllık 400 adet satış rakamının 160 tenesi satıldığına göre sorular cevap bulmuş.ix35 in benzinli baz modeli 52 bin € olduktan sonra. Chrysler altyapılı bu araç bu rakamı hakeder.

Sent my iPad 2 using
    52.000 euro degilki abi 52.000 liradan baslıyor. ix35 cok basarili arabadir parasina gore. Tas gibi arabadir teneke diyen arkadasin imkani varsa bi kaldirip alt takimina bakmasini oneririm. Tabi mont sportage la ikisine iyi bi rakip oldu tek dezavantaji vergi dilimi..

Send my Samsung Galaxy S3 using 2
    İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
    Muhammad Ali Clay

SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"

emre sever
    erenemre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34DZ1196
    Edilen teşekkür: 399

Alıntı SteinGP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    52.000 euro degilki abi 52.000 liradan baslıyor. ix35 cok basarili arabadir parasina gore. Tas gibi arabadir teneke diyen arkadasin imkani varsa bi kaldirip alt takimina bakmasini oneririm. Tabi mont sportage la ikisine iyi bi rakip oldu tek dezavantaji vergi dilimi..

Send my Samsung Galaxy S3 using 2

ix35 5 para etmez bir araç dayım aldı 2011 modelinin 5 ayda 7 defa sorun çıkardı özellikle ön takımndan gelen seslerde cabası benim 10 yaşında palio mdan bile ön takımdan ses gelmezken 5 aylık sözde suv un heryeri gacır gucur ediyor bence 5 para etmez tenekedir diğer hyundai ler gibi

22. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Can M. İmregün
    Moderatör SteinGP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1776

Alıntı erenemre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ix35 5 para etmez bir araç dayım aldı 2011 modelinin 5 ayda 7 defa sorun çıkardı özellikle ön takımndan gelen seslerde cabası benim 10 yaşında palio mdan bile ön takımdan ses gelmezken 5 aylık sözde suv un heryeri gacır gucur ediyor bence 5 para etmez tenekedir diğer hyundai ler gibi
    Biz de aksine çok memnunuz. Bakın önünüzde ne güzel bir örnek var. Almazsınız olur biter. Evet Hyundai teneke. Sizin araç krom sanırsam.
    İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
    Muhammad Ali Clay

SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"

Sayfa 4/6 İlkİlk 123456 SonSon