İstanbul artık eski İstanbul değilki.Artık kontrolden çıkmış tam bir kaos ve karmaşa.10yıl sonrasını düşünemiyorum.
Printable View
İstanbul artık eski İstanbul değilki.Artık kontrolden çıkmış tam bir kaos ve karmaşa.10yıl sonrasını düşünemiyorum.
70 Bin gibi başlasa fena olmaz.
zincirlikuyu birmotta 90bin bakımda inceleme fırsatı buldum.
https://forum.grandepuntotr.com/serv...cirlikuyu.html
Fiyatları belli olmuş 93 ile 108 bin arası.
fiyatı çok yüksek olmuşş yaw ama araç hakkaten güzel
mont
Bugün Bayide biraz inceleme fırsatı buldum.Fiat bu kez gerçekten yapmış gibi :) ama bu seferde fiyat çok uçuk bence.Bugün baktığım en full olanıydı fiyatı 111.000 tl sunroflu.3 bölgesel klima mevcut 7 koltuk navigasyon v.s v.sr vardı.Eksi yanları olarak en full olanında xenon far yoktu ve araç içinde malzeme kalitesi kötü olan yerlerde vardı.İlk izlenimler bunlar.
teneke hyundai yle çakma x5 sorento ya 10 çeker bence mont fiyatınıda hakediyor halen burda bazıları saçmalıyor yahu bugün C sınıfı 1,6 dizel bir araca bile 70-80 binler isteniyor örnek : astra-jetta-golf vs. bu araç gerçek bir suv yani nissan qq veya opel mokka vs. gibi suv kırması değil bildiğin 2 tona yakın 7 koltuklu ve en önemlisi 2,0 dizel motorlu bir suv bu fiyata alabilir misiniz ? araç dodge altyapısıyla fiat ın motor ve iç kısım modifiyeleriyle oluşturuldu golf 7 gibi bence tipsiz motoru mutljet kadar başarılı olmayan sırf adı var diye 70 binlere satılan Almanya nın işçi bizde prestij arabası denilen araca fiyatı çok demiyorsunuzda 2,0 tonluk SUV 93 bine satılmasını çok görüyorsunuz bence burdaki çoğu kişi araçtan pek anlamıyor.Bazı arkadaşlarda 1,6 multijet taksaydı demişler yahu 1,6 multijet 1,300 kg lik bir bravo ya anca tam yeterli geliyor 2 tona yakın bu araçta 1,6 multijet size iş yaparmı? adamlar 1,6 multi koya bu seferde 1,3 linea lara söylenene eleştirilere maruz kalacak araç gitmiyor diye işin özü araç çok iyi herşeyiyle on numara cumartesi günü gidip bizzat inceledim Fiat yapmış demiyorum Fiat zaten çok büyük bir firma istese vw dende opeldende çok daha iyi araçlar yapar sadece ekonomik sınıfa uygun yapıyor zaten çatısı altında prestij sınınıfına ait çok markası var lancia gibi alfa gibi hatta süperlux de maserati gibi daha devam ediyor o yüzden kimse gidip görmeden incelemen yorum yapmasın
gecen gun birmotta inceleme fırsatım oldu. 3 tane gelmiş. 2si daha tırın uzerindeyken satılmıs digeride aynı gun showrooma konuldugunda satılmış. bence o fiyata bedava bir arac.
fuar süresi boyunca Türkiye çapında 160 adetlik mont satışı yapılmış,bunların 20 tanesi de bizzat fuarda satılmış.
Fuarda burada tartıştığımız aracı ben de yakından inceledim.Açıkçası gayet oturaklı ve kaliteli görünüyor.İçine bindiğinizde kalitesini ve rahatlığını hemen farkediyorsunuz.Bence parasını sonuna kadar hakeden bir araç.Fuarda bundan sonra Captiva ve Kaleosa bindim.Ancak bunlardan çok çok farklı bir araç mont...
Fiat diye herkes böbürleniyor. Bugün internette renault'un yeni reklamları dönüyor. Fluence, scenic ve clio için. Reklamlar şöyle star&stop renault'ta. Yokuşta ayanızı frenden çekince arabanın kaymasını önleyen sistem renault'ta.Edc (otomatşk Vites) renault'ta diye reklam yapıyorlar. Bunların hepsi fiat'ta kaç yıldır var. Ben aracımı almadan önce fiat'ı tofaş zannedenlerdendim. Araştırdım aracın özelliklerini Ücret/Kalite oranına baktım çok yüksek. Clio'da v.s bu yok. Hem uygun hem kaliteli. Ama imaj yenilenmeli. Koç nasıl ford'da reklam stratejisi izliyor ise fiat'ta da ana eksenlerinden kaymayacak şekilde -ekonomik olma- bunu yapmalılar. Çünkü dünyada Fiat son 5 yılda çok ilerledi. iyi bir reklam-pazarlama stratejisi ile fiat marka imajını geri kazanabilir.
Fiat'ın ne Opel'den ne Chevrolet'ten ne renault'tan aşağı kalır yanı yok.
olaya fiyat kalite yönünden bakmak lazım.
mesajları okdum da kafama takılan şu:
90-100 milyar buna verilmez ev alınır falan denmiş Evet doğru o paraya evde alınır işte kurulur..
Ama bu araç zaten o fiyatıyla belli bir müşteriye hitap ediyor.. yani 100 milyarlık bu tarz bir araça binmeyi planlayan biri " aman o paraayla ev alayım demez zaten 100 milyarlık evde oturmaz 300-500 milyarlık evlerde oturur aylık geliri-yıllık geliri aracın ötv si kaskosu ve yakıtına ödeyebilecek cüzdan kalınlığına sahiptir..
lafın kısası: bizim harcımız değil...
su 90-100bin tllik evler deniyoda nerde bu evler cok merak ettim ben. İzmirde mesela ben mi göremedim
Yıllık 400 adet satış rakamının 160 tenesi satıldığına göre sorular cevap bulmuş.ix35 in benzinli baz modeli 52 bin € olduktan sonra. Chrysler altyapılı bu araç bu rakamı hakeder.
Sent my iPad 2 using
52.000 euro degilki abi 52.000 liradan baslıyor. ix35 cok basarili arabadir parasina gore. Tas gibi arabadir teneke diyen arkadasin imkani varsa bi kaldirip alt takimina bakmasini oneririm. Tabi mont sportage la ikisine iyi bi rakip oldu tek dezavantaji vergi dilimi..
Send my Samsung Galaxy S3 using 2
ix35 5 para etmez bir araç dayım aldı 2011 modelinin 5 ayda 7 defa sorun çıkardı özellikle ön takımndan gelen seslerde cabası benim 10 yaşında palio mdan bile ön takımdan ses gelmezken 5 aylık sözde suv un heryeri gacır gucur ediyor bence 5 para etmez tenekedir diğer hyundai ler gibi