Alıntı OzzY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hocam öncelikle ben son derece objektif yaklaşıyorum, hiç bir marka yada modelle bir alıp veremediğim yok, daha geçen gün punto için çok iyi yol tutuyor yazdım.

Ama bu işler ben test ettim iyiydi demekle olmuyor malesef, ne olduğu belirsiz site/dergi vslerin yaptığı testlerlede olmuyor. Zaten yol tutuş, 50km hızla o konilerin arasında slalom yapmakla olmaz mutlaka adı sanı belli kimselerce yapılmış karşılaştırmalar vardır onlara bakmak lazım...

Corollada sınıfında kötü araçlardan biri mesela, dedemin mareasını pert ettiğimde corolla aldı, alışana kadar epey kaydık
Ben fiatim var diye fiat fanatigi tabiki degilim.. Oldugumu varsayalim linea binicegim son arac olur heralde...

Bence ben denedim iyiydi dersem cok guzel olur, dergi testleride cok guzel fikir verir.. Slalom testi arabanin dengesi hakkinda fikir verir ve buda yol tutusumuzun birinci unsuru.. Ne yapmalari lazimki 200le virajmi yapsinlar? =)

Sonuc olarak bence iyi linea sinia gayet basarili yol tutusu olarak ama bence cok sevimsiz bir arac benim hicbirsekilde tercihim olmaz..