Linea'nın slalom testinde subaru dan iyi not alması (Subaruların slalomda başarısı malum) jettanın 20 alması...
Bana hiç inandırıcı gelmedi ne yalan söyliyim
Linea'nın slalom testinde subaru dan iyi not alması (Subaruların slalomda başarısı malum) jettanın 20 alması...
Bana hiç inandırıcı gelmedi ne yalan söyliyim
Tipo 1.6 SLXie MPI & Grande Punto 1.4 Fire & Bravo T-Jet Dynamic
WV,Renault,Hyundai maşşallah dünyanın önde gelen tüm otomobil üreticilerine vermiş veriştirmişsiniz.Gören duyan otomobili siz buldunuz zannedecek.Herkes istediğini alır ancak sırf siz beğenmiyorsunuz diye yukarıdaki koyu renkli sözcüğü söylemeniz hoş olmamış.Bir çok marka kullanmış biri olarak "her bitli baklanın bir kör alıcısı vardır" diyorum sahi sizin aracınız ne marka ?
hangi aracı kullandığım sizi ilgilendirir mi ? ben işim gereği çok araç kullanıyorum o yüzden çoğunu deneme fırsatım oluyor aracımı merak ediyorsan palio ama clk yıda kullanıyorum linea yıda işim gereği ve kendi nacizane bilgilerime dayanarak araçları kullanırken bir yandanda test etmiş oluyorum jetta için söylediklerim sadece kendi fikirllerimdir siz beğenebilirsiniz.Ben ordaki cümlede mallar kelimesini linea ya çok pislik atıldığı için söyledim ama yanlış bir ifade olduğuna sizinle hemfikirim ama 3,5 ay önce yazılmış konuya yazıp benim mesajımı alıntılamakta ilginç doğrusu
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri