bugun bidaha test ettim
tjet gerçekten çok güzel
bu sefer arkayada oturdum bence sınıfında normal...
Evet boyum 1.84 ve arka koltuğa 3 kişi oturunca (Benim boylarımda) her iki yandakinin kafası c sütununa çarpıyor. Diz mesafesi çok çok iyi olmasına karşın baş mesafesi maalesef.
bugun bidaha test ettim
tjet gerçekten çok güzel
bu sefer arkayada oturdum bence sınıfında normal...
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Linea sanırım 2000 den fazla siparış aldı şu ana kadar![]()
Lineanın çıkması ile bazı müşteriler GP yerine Lineaya kayabilir. GP nin satışları düşmüş bu arada . Ocak- Nisan dönemi verileri:
En çok satan ilk on marka (Binek otomobil)
Marka Nisan(adet) Ocak-Nisan(adet)
Renault 4.695 13.342
Toyota 2.570 7.256
Fiat 1.990 5.921
Ford 1.979 6.837
Opel 1.860 6.713
Volkswagen 1.768 6.125
Honda 1.689 5.498
Hyundai 1.669 6.075
Peugeot 982 3.245
Kia 738 2.693
En çok satan ilk on model (Binek otomobil)
Marka Nisan(adet) Ocak-Nisan(adet)
Renault Symbol 1.829 5.875
Renault Megane Sedan 1.604 4.128
Ford Focus Sedan 1.264 3.143
Toyota Corolla 1.250 3.761
Honda Civic Sedan 981 3.133
Hyundai Accent Era 975 3.399
Fiat Albea 931 3.072
Renault Clio III 883 2.083
Opel Corsa 837 2.812
Fiat Grande Punto 618 1.740
![]()
Renault Symbol o tiple, o fiyatlarla nasıl olur da o kadar satar akıl sır erecek birşey değil. :bandit:
Araç gerçekten mükemmele yakın. Zaten kullandığımız araç emotion deri döşemeliydi. full dü yani. ama motor muazzam güzel. 1.6 ile rahat kafa tutar. bazılarını geçer bile... her kalkışımda asr devreye girdi...bir kaç eksiği var tabiki... mesela city yok
direksiyon taş gibi sert gelio
klima çift bölgeli değil.
konsol kısmının plastiği puntoya göre daha yumuşak ve daha pahalı görünümlü olsa da yolcu airbag i kenarlardan belli oluyor(bariz) Bagaj inanılmaz yol tutuş güven verici... Ama motora laf edilmez gerçekten çok çok çok iyi. ve normal benzinliye göre daha az yakacaktır turbo motor olduğu için... Gerisi aynı punto işte![]()
vaybe helasl olsun kardeşım ne dıyeyım bu lınea nasıl bışeyya hala görmek nasıp olmadı puntonun sedanımıdır nedır ya öyle dıyoırlar doğrumu?*
Buraya getirmediler o motoru yav. 1,6 ları bırakın 2,0 larla rahat başa çıkar. 1,6 ların içinde 0-100 'ü 10,2 sn nin altına inebilen yok rakipleri arasında. Civic 125 hp 10,2 sn corolla 10,3 sn. 2,0 FSI Passat 9,4 sn. Yokuşlarda falan o torkla ve 1.180 kg ile hepsini harcar. Bu arada resmi olarak açıklanmasa da EURO N-CAP x x x x x yıldız aldı Linea.
doğru valla dizelin tork zevkini benzinde yaşamak buna denir. tahmin ettiğim kadar iyi gerçekten. bu arada vedat abi niye sen kullandığını sölemiyosun![]()
biz canberk ile kullandık tjeti, yanımızdaki birmot yetkilisi 15 saniye sonra emniyet kemerini bağlamak zorunda kaldı arcın performans mükemmel derecede, asr yi kapatımmı arac gücünü gösteriyor ,cruise control süper en az 5 kilometre ayağımı gaza frene basmadım koldan hızlan vede yavaşla her seçeneği düşünmüşler benim cruise çok hoşuma gitti virajı 90 la aldığım halde araçta en ufak bir sarsıntı yoktu ankarayı baya dolaştık eee birmot o kadar da tölerans tanıdı bize saolsunlar ama önce zeynepe teşekkür ederim
vay bee
bende kullancam ınsallah bu cumartesı cok merak edıyorum ya bu lınea bıze sattırmasın gp lerımızı![]()
sen benle alay edıyorsun galıba onur ben arabayı bıle görmedım daha be sen nıye kulandığını yazmadın dıyorsun))))))))))
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri