Cem sana katılıyorum.Müşteriler ilk önce en donanımlısını görmeliler kesinlikle...
İşte demeye çalıştığım buydu. Donanımsız modeli gören bir kişi hayal kırıklığına uğruyor ve donanımlısında ne varmış, bayiye gelince tekrar bakarım diye düşünür mü düşünmez mi, onu Allah bilir. Bayilere ilk olarak full donanımlı modelin gelmesi gerekir düşüncemi tekrar ediyorum. Ben kendi GP'mi Dynamic modele bakarak aldım, çünkü kesin kafama koymuştum GP almayı. Ama kararsız ve incelemek için yollara çıkan müşteri ne alacağını görmek veya cezbedilmek ister. Umarım 5-10 gün içinde Emotion modeller bayilerde olur.
Cem sana katılıyorum.Müşteriler ilk önce en donanımlısını görmeliler kesinlikle...
amaç müşteriye ucuz gösterilmek olsa gerek
Şimdi geldim,araç çok babayiğit olmuş...
Muazzam bagaj var-"Active" çok ama çok sade-boyutları oldukca büyük geldi bana-yan taraftaki Albea falan küçücük kalmış yanında.
Kontak geçişleri bizimkilere göre oldukca yumuşak.İçine binildiğinde Nitrojenle şişirilmiş Puntodaymış hissi veriyor
Neredeyse bizimkilerin aynı çünkü,fakat yüksek ve genişi.
YArın 3 araç daha gelecekmiş inşallah,test aracı 90 hp Emo imiş.Bakalım nasıl farklılıkları var.
Birkaç fotoğraf çektim,belki görmeyenler için fikir verecektir...
GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
abi oraya kadar gittikte fotoğraf çekmeyi akıl edemedik iç dizaynında fotolarını çektinmi
arkadaşlar şuanda ortadoğu fiat bayinden yeni geldim...linea ile bi arkadaşım vasıtasıyla test sürüşü yaptım(bal Köpüğü)....inanamazsınızz.......bi gidin ve deneyin.....
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
dış görünüm güzel direksiyon yanlarına kumanda yerlerine baktınızmı allah allah
Bu arada eline sağlık fotolar çok güzel
şahsen ben hiç beğenmedim benim arabam çok çok daha güzel
cıks cıks cıks daha iyi yapabilirlermiş..
arkadaşlar, yaklaşık bir saat önce kartaş'ta aracı inceledik. kapanmasına yakın bir heyecan koşturmaca oldu.
öncelikle görüşlerimi yazayım, araçta iyilerde var, kötülerde.
aracı görmeye teyzem ile gittik, teyzem fiat'ı hiç sevmez, ben inmicem diye tutturdu. neyse linea ya yakın park ettim, baktı uzaktan sonra indi oda baktı.
aracın dış görünüşünü beğendi, güzel araba yapmışlar dedi. gerçekten dış görünüşü aracın güzel olmuş.
akıncı'ya katılıyorum ayrıca, moda cok açık bir araç.
zaten, o kalıba tekerler inceymiş gibi geldi. daha buyuk jant ve küçük oynamalarda aracın tipi dahada guzellesecektir.
bagaj hacmine gelince, herkesin ovdugu kadar var, hangar gibi bagaj olmus. skoda octavia mı ne, onun kadar olmasa da, ona yakın dev bir bagajı var. taksiciler affetmez bu aracı.
aracın iç hacmide, mukayese edersek nerde ise yeni corolla sedan'dan rahat. arka kısım zemini tam düz degil, hafif bir aks çıkıntısı var ama çok rahatsız etmiyor, ustunden kolayca gecilebilir yada orada birisi rahatca oturabilir.
aracın dış görünüşünde begenmediğim tek kisim yan aynaları, ama honda civic sedanın yan aynları da oyle cok matah degil.
olumsuz bir ozellik.
iç plastik kalitesi. burada fiat'ı suçlamak istemiyorum ama sanıyorum bizim yan sanayi plastik ureticilerinin kalitesi pek iyi degil. mesela turkiye'de uretilen auristede aynı sorun vardı, onun plastikleri de adi geldi. linea'nın en düşük modeli olan active de ise genel olarak ic aksamların kalitesini düşük buldum.
kartaşta önde punto duruyor, baktım onun ic malzemesi çok benzer olmasına rağmen daha kalite hissi veriyor.
neyse, bu active modeli tabi, active modelinin içi çok sönük bayilerin bunu sunması hata olmus. test aracları dynamic, daha akıllıca.
onlarada baktım, active ile farkı var. depo kapagı içerden acılıyor, guzel bir ozellik, sonunda fiat dedim. iç mekanda vites kafasını begenmedim, bizim punto daha kaliteli. gostergeler, dynamic icinde, puntodan daha iyi.
endiselerim aracın yol tutusuna yogunlastı, guzel gozukmesine ragmen, suphelerim var. daha buyuk jant ve esp secenegi olsaydı epey iyi olacaktı.
toyota corolla'ya özenip arkada bagımsız suspansiyon kullanmamaları da kotu olmus.
fiat'ın ince dengeler ustunde gittiğini tahmin edebiliyorum. bir taraftan fiyatını dusuk tutacaklar, bir taraftan aracın tutmasını saglamaya calısacaklar, ic materyal kalitesinden feda edilmesi normal tabi.
kapı kapanma sesi tok geldi lakin mutlaka euroncapten belgelenmesi gerekir. altta motor koruması yok, multijette. hem iyi hem kotu. bizim o plastik korumalardan, forumda var resimleri, alırsak bu aracı taktırmamız gerekiyor.
neyse, bunlar ilk izlenimlerim. genel gorusum olumlu yonde ama alınacak olursa, dizel, multijet, 90 bglik ve en asagi emotion modeli alınmalı. hatta esp olsa ciddi tavsiye olunabilir.
İç plastik kalitesi bizimkilerle aynı bence.
Görüntü 5-5 lik yalnız...
Bendeki ilk düşünce aracın yol tutuşunun kötü olacağı ve özellikle arka kontrolü çok çabuk kaybedeceği şeklinde...Test sonuçlarını okuyunca hatırlatırsınız) yanıldığımı...
Active tam şirket aracı olmuş.
feci filo satar.Akın söylemişti dersiniz.
kafamdaki modlu Superman aracın Clark Kent tipi
yanlız emotion ın acil bayilere yollanması lazım.
gp deki gibi döşeme ve plastik kalitesinin emotion da yükseleceği aşikar.
dağ fare doğurmuş.
beklentiler çok yüksekti ama ortaya cikan arac beklentilerin gerisinde kaldi. satar mi satar. ama gp gibi fanatik bir kitleye sahip olmasi zor gözüküyor![]()
Granit Gri F.I.R.E Dynamic KP + SP + AJ
Bizim bayi,ancak yetişenin bu olduğunu (Active) söyledi.
Fakat 3 adet yarın öğleden sonra geliyor dedi ve test aracı 90 hp Emo.
Hiç fena olmaz,ileri teslim satışı da yapılmış Linea nın Nevşehir de,siftahı var yani...
EKLEME : Bu arada Linea KAtalog çok şık olmuş...
Konu microab tarafından (04/05/2007 Saat 22:16 ) değiştirilmiştir.
ben sordum bugün,çorluda 5 ad satılmış şuana kadar araçlar gelmeden,çok mu satacak bu araç ne!!!!
Ali abi resimler için teşekkürler :ok:
araba dıştan gerçekten çok hoş ama içini hiç beğenmedim, gerçi bu active versiyonu ama gene de kötü görünüyor....
Granit Gri F.I.R.E Dynamic KP + SP + AJ
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri