şimdi web sayfasından da baktım, active versiyonunun içi çok kalitesiz ve basit görünüyor...![]()
şimdi web sayfasından da baktım, active versiyonunun içi çok kalitesiz ve basit görünüyor...![]()
active de arka koltuk kafalıkları yok, yükseklik ayarlı sürücü koltuğu yok, klimanın iç hava sirkülasyon düğmesi kaydırmalı düğmeli dandik bişey olmuş, bagaj açma düğmesi basitleştirilmiş, elektrikli ayna yok, city zaten yok. kısacası 500 litre bagajın bedeli çok ama çok ağır olmuş. hemde punto active den 2500 ytl fazlasına. yani fiat yalnızca boyut arttırarak ve aksesuar eksilterek c sınıfı araç yapmış. akıl alır gibi değil.
ayrıca ben aracı bugün test ettim multijeti. tamam sürüş konforu yerinde ama donanım olyı rezalet (active için). kısacası hayal kırıklığı. GP active i on kere tercih ederim.
Bu arada bu söylediklerim active için geçerli..
Konu SANtO tarafından (05/05/2007 Saat 00:54 ) değiştirilmiştir.
Multijet Active 1.3 75 Hp Beyaz
Activede iş yok gerçekten. Ama Akın'ın dediği gibi baz donanımlı her araç göze kötü görünüyor. Yeni Corollanın baz donanımı inceleyin. Berbat tam anlamıyla . Bedava verseler binmem. 10 sene öncesinden gelmiş gibi. Tasarımda da iş yok pek zaten . Yazık o kadar paraya. Jettanın da baz donanımı kötü. yol bilgisayarı bile yok.
Ama Linea active hiç değilse dış tasarımı güzel.
Bu arada arabada 17'' jant opsiyonu da var. (lansmandaki)
38 milyara 1.6 benzinli düz Jetta alacağına millet, 1.3 dizel full Linea alır. Corollanın da dizelinin baz donanımı 38 milyar. Linea Emotiondan sonra akıl karı değil o arabaları almak artık.
Ama daha önce dediğim gibi keşke donanım hiç değilse GP kadar olsaydı.
26.500 ytl lik bir araç bu arkadaşlar bugün bu fiyatın 4-5 bin ytl altına dacia alıyorsunuz o bakımdan bu fiyata bu donanım bu kalite pekte anormal değil kanımca..sonuçta araç dışarıdan güzel ve 2500 ytl daha verip dynamic alınırsa bence 29000 ytl ye alınabilecek en iyi araçtır şu anda..
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
gittim gördüm geldim . dışını zaten autoshowda da görmüştük o zamanda sevmiştim yine sevdim doğal olarak. ancak içi puntonun kuşa çevrilmiş hali
bir tek blue&me ve direksiyonda windows tuşu var başkada bir olayı yok ne yazikki. o koca bagajı albeanınkinden bile küçükmüş satışcı kız öyle dedi.
1.4 fire ın kaput içi punto ile aynı. tabi kimi parçalar artık yerli . hemen gözüme çarpan radyatör kale , farlar mako. yerli parçaların olması sevindirici , en azından bizim puntolarada uyumlu yerli parçaların bulunabileceğinin ve ileriki yıllarda bakım masraflarımızın düşeceğinin habercisidir.
aşağıdaki resim punto değildir
showroomdaki aracın sağını solunu mıncıklarken kendi puntomuda showroomdan
aldığım aklıma geldi ve fazla kurcalamaktan vazgeçtim![]()
Granit Gri F.I.R.E Dynamic KP + SP + AJ
Uzunluğu iyi ama genişliği sınıf standartlarına göre biraz düşük bence (1730mm)
Fiyat listesi doğru ise önceden de belirttiğim gibi T-Jet, Mjtd den daha ucuz doğal olarak.Sonbaharda 120bg lik versiyon da iyi satabilir...
Büyük hayalkırıklığı yaşadım. Baz donanım gerçekten çok zayıf; (sınıfında tabiki) Ama fiyat avantajı var kesinlikle;
Ama bunlar lansman fiyatları ileride ne olur bilinmez;
GP den farklı bir araç olacak iddaalarıda çürüdü bu arada. Düpedüz GP nin sedanı işte;
GP daha iyi hem fiyat/ donanım olarak hemde kalite; İllede bagaj mı?
bağlarız GP nin arkasına bir römork al sana kocaman bir bagaj
Ama sınıfına göre "bu fiyatları korurlarsa" en iyi fiyat/perfonmans/donanıma sahip araç olacak gibi;
yapma allah aşkına hocam neresi çirkin? bence dış görünüş focusa da jettaya da beş çeker..
Multijet Active 1.3 75 Hp Beyaz
Bagajın sırıtmadığı ender sedanlardan biri.
buz mavisi 16 jant ile mükemmel duruyor.
demek ki her göz aynı görmüyor.
bana da bir arkadaşım fabia sedan ı beğendiğini söylemişti.
honda city yi beğenebilen insanlar da var
hatta bununla ilgili tartışma dahi çıkarabiliyorlar.
kimseyi yargılamak için söylemiyorum ama city yi beğenen de zevksizdir
resimlere göre büyük lastik ve jantlarla güzel göründüğü doğru. ama benimde gördüğüm ve bayilerde inceleyen çoğu arkadaşın da gördüğü gibi 15" lastikler ve kapakli jantlarla çokta hoş gözükmüyor. resimlerde çamurluk-lastik araları çok az iken bayide canlısını gördüğümüz linealarda kocaman boşluklar var. tofaş az daha bekleyip lansman için bayilere yüksek donanımlı araçlar gönderebilseydi ilk izlenimler daha da olumlu olabilirdi.
Granit Gri F.I.R.E Dynamic KP + SP + AJ
Haksızlık ediyosun bence. C sınıfının en şık sedanı bu araba. Orjinali sedan gibi. Hiçbir şekilde sırıtmıyor.
Görünüş olarak Jetta ile kıyaslanmaz. Jetta tam toplama bir araba.
Ama denildiği gibi bayiilere önce dynamic veya emotion gelmeliydi ve çok sayıda gelmeliydi. Dün gittim sadece 1 tane active var o da satılmış.
Kırmız Fiat logosu ve Linea yazısı dışında hiçbişini beğenmedim. Dediğim gibi logo ve yazım stili hoş, araba pek öyle değil. Yani Jetta'nın filan yanından geçemez
Fiat'ın en güzel neyseki bizim arabalarımız![]()
Hülya Çorakçı Ertan
konuyla alakasız ama bu logolardan gpye uyuyorsa takmayı dusunuyorum ne dersınız? ıkıncısı bence dıs gorunus olarak kesınlıkle kotu degıl ..
Tip olarak beğendim ama donanım hakikaten büyük bir hayal kırıklığı!
Ve bu göstergeler: Kötü bile olsalar GP'dan daha iyi olmuş bence...:steamed:
![]()
Fiat redline olayından vazgeçti herhalde. :evillol:
Eee motorlar kaliteli adamlar korkmuyolar yani :icon_smile_big:
Bu arada Linea, 1.4 T-jet 120bg ile 9sn de 100km/s e ve 200km/s lik son sürate çıkacakmışEğer doğruysa bence çok iyi değerler...
9sn de 100 km çok iyi değer...
GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri