demon Nickli Üyeden Alıntı
Klasik türk mantığı seninki. Evet memnun olmazsam hoşuma gitmeyen yönlerini yazarım. Sallamak değil ama eksik yönlerini yazarım. Servisleri hoşuma gitmezse onlarada lafımı esirgemem. Söylerim. Hayat ne getirir bilinmez şimdi memnunun ve memnuniyetimi belirtiyorum. Gün gelir memnuniyetsiz olursam onuda belirtirim. Siz benim arabam konusunda takıldınız. Meselelere objektif bakmayı öğrenin. Fakat şu var ben sizin gibi değilim. Birşeyden memnun olmadığım zaman onu gözden çıkartırım. Satarım, değiştiririm. Dünya malı dünyada kalır. Bana mutluluk vermiyorsa afedersin egsozuna patates tıkayayım.
Bir arkadaşta Opel servisinden bahsetmiş. Ben çevremde birçok insanın sırf Opel servisleri yüzünden aracını sattığını, birçok kişininde servisleri yüzünden Opel almadığını görüyorum. Dahada dürüst olayım kendimde bu duyumlarımdan dolayı vazgeçtim. Yazmayayım, yazmayayım diyorum sürekli insanı tahrik ediyorsunuz. Konuyu kişiselleştirmeye çabalıyorsunuz. Linea konusuna dönseniz daha iyi olur kanaatindeyim. __________________