Sayfa 4/5 İlkİlk 12345 SonSon
96 sonuçtan 61 ile 80 arası

Konu: Linea Satişa Hazirlaniyor..

Ahmet Özgür Doğan
    Lordrivendel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 38

Grande Punto üzerine Linea'da piyasalara girdikten sonra Tofaş'ın "kuş serisi" imajı tamamen düzelecek bundan hiç şüphem yok. Bence pazar araştırmalarında Toyota,Ford'un Tofaş'ı biraz hafife alması ilerki senelerde kendilerine çok şey kaybettirecek, çünkü Tofaş'ın çok iyi projeleri var gelecek için...

zeynep ...
    ... zeynepc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    06 ******
    Edilen teşekkür: 13

ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE ŞUNU BELİRTMEK İSTİYORUM ÇÜNKÜ ÇOK ÖNEMLİ.tofaş bir marka deil.(kuş serisi geride kaldı.şuan için konuşuorum)tofaş fiat ın marka otomobillerini üreten fabrikalardan biri..bu yüzden marka imajından ve piyasada söz etmesinden bahsederken fiat die bahsedersek bence daha doğru olur
    Orhun Kitabeleri Yıl 731
    Bilge Kül Kadir HAN
    "Ey TÜRK milleti işit;Üstte mavi gök çökmedikçe,altta yağız yer delinmedikçe senin devletini ve yasalarını kim bozabilir!
    Ey Türk Milleti TİTRE ve KENDİNE DÖN"...

Göksel S.
    grande41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kocaeli
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    41 R XXXX
    Edilen teşekkür: 11

Yinede Fiat halkın gözünde yerli ve parçası, servisi ucuz imajıyla satıyor ki, ben gp alacağım dediğimde tüm çevremi karşıma almıştım. Neden Fiat alıyorsun diye. GP yi aldım herkes hayran kaldı. Ama herkes yakında dağılır diyor ve hala clio alıyor.

Sonuçta Fiat mevcut servis fiyatlarını değiştirmediği sürece, zamanla söylediğim imajınıda kaybedecek ve çok kötü duruma düşecek. Yoksa herkes gp yi tipoyla doğanla kıyaslıyor burada..

Bide reklam olayı var. "Fiat kullanıyorsan selam ver" muabbetiyle Türk tüketicisine ulaşmak mümkün değil. Arabanın sınıfındaki (örnek GP) en iyi araç olduğunu, en az yaktığını, yol tutuşunun süper olduğunu, ABS nin standart olduğunu çarpma testlerinde 2007 Honda Civic ve Toyota corollanın önüne geçerek 5 yıldız aldığını halka anlatacaksın ve siparişleri yetiştiremeyeceksin.....

Bunlar benim görüşlerim tabii.Saygılarımla ...........

Ahmet Özgür Doğan
    Lordrivendel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 38

Alıntı zeynepc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE ŞUNU BELİRTMEK İSTİYORUM ÇÜNKÜ ÇOK ÖNEMLİ.tofaş bir marka deil.(kuş serisi geride kaldı.şuan için konuşuorum)tofaş fiat ın marka otomobillerini üreten fabrikalardan biri..bu yüzden marka imajından ve piyasada söz etmesinden bahsederken fiat die bahsedersek bence daha doğru olur
    Bence fiat markası nın araçlarından TOFAS diye bahsetmemiz gurur verici bir hadise "Turk Otomobil Fabrikaları Anonim Şirketi"

Arda BULUT
    ABNEW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 4298

Alıntı Lordrivendel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence fiat markası nın araçlarından TOFAS diye bahsetmemiz gurur verici bir hadise "Turk Otomobil Fabrikaları Anonim Şirketi"

Araçları tamamıyla burda tasarladığımız ve ürettiğimiz herhangi bir yurt dışı kuruluştan bağımsız bir firmamız olsa da daha da gururlansak olmaz mı?

Cem Cebeci
    civcivx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 932

Valla Fiat iyi şeyler yaparsa, insanlar ister istemez kayacak bu markaya. Öyle önyargıymış falanmış kesemez önünü.

10-15 yıl önce Skoda deyince gülünen marka şimdi alım listelerinde VW ile kıyaslanıyor. Keza 10 yıl öncesinin mütevazi Kia'sı şimdi 4x4 üreticilerine kafa tutuyor. Örnekler çok.

Fiat ta GP ile bir çıkış yakaladı, Linea ve Bravo ile bunu sürdürürse, daha da tepelere çıkmaması için bir sebep yok.

. .
    Korhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kastamonu
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 254

Alıntı grande41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    GP yi aldım herkes hayran kaldı. Ama herkes yakında dağılır diyor ve hala clio alıyor.

...........

Asıl dağılanın Clio olduğunu millete anlatmak lazım. Zaten Megane ne ki Clio bişey olsun.

nejat brohi
    nejatb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 1

arkadaslar hala bir haber yok linea'dan dun kartas'a gittim. onceden tel ile aramama ragmen burosur cıkartamadılar, oyle dondum. benzinime yazık oldu.

ilk partide en ust modelde bile esp nin olmaması sinir bozucu. bakalım ne cıkacak hala bekliyorum.

nihat özgörmez
    nıcola - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Adıyaman
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 0

arkadaşlar lınea puntoya rakip değil lınea kendi sınıfının en güzel örneklerinden birtanesi olacak.işçilik mükemmel araç sürücüsüne büyük zevk veriyor.daha da güzeli lınea kendi yüzünü uzun süre değiştirmeyecek.artı puanları maksimum grande punto cizgileri de taşıyor onun için linea yı fazla dışlamayın yeni bir kardeş olarak düşünün ben inceledim test ettim ve onayladım.grande punto başlattı lınea devam ettirecek,lınea gençruh olarak tüm halkımıza hitap edecek umarım fazla dışlamazsınız çünkü grande puntonun yeri ayrı lınea nın yeri ayrı..

Samet GÖKKADAR
    smtg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    34 J 0854
    Edilen teşekkür: 8

linea dışlancak bir araç değil aslında.. hatta gpden çnce çıksaydı kesin bir çok gb alıcısı tercihini lineadan kullanabilirdi.. en az gp kadar karizma bir araç.. yol tutşu bizimkiler kadar iyimidir bilmiyorum..

zeynep ...
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    06 ******

bişe diicem inanmıcaksınız ama ben bugün beşevlerde ostim dolmuşu bekliodum bianda gözlerime inanamadım 16 geçici plakalı multijet vals mavisi bi linea geçti önümden içindede bizim eğitmenlerden biri bardı..hatta ışıkta yanımda durdu.yanına gidicektim ama rahatsız etmek istemedim..ne şans ama heralde trafikte linea görenlerden ilklerdenim...süperdiii ama gurur duydum aracımızla çok şık yaaaa
    Orhun Kitabeleri Yıl 731
    Bilge Kül Kadir HAN
    "Ey TÜRK milleti işit;Üstte mavi gök çökmedikçe,altta yağız yer delinmedikçe senin devletini ve yasalarını kim bozabilir!

Ali İLHAN
    microab - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Nevşehir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    50 A* 4*4
    Edilen teşekkür: 690

Vay vay şansa bak yahu...
    GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06

İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru

M.Bülent ATASOY
    Forumun Manyağı Bülent A. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Yok
    Plaka
    07 ATA 35
    Edilen teşekkür: 214

bişe diicem inanmıcaksınız ama ben bugün beşevlerde ostim dolmuşu bekliodum bianda gözlerime inanamadım 16 geçici plakalı multijet vals mavisi bi linea geçti önümden içindede bizim eğitmenlerden biri bardı..hatta ışıkta yanımda durdu.yanına gidicektim ama rahatsız etmek istemedim..ne şans ama heralde trafikte linea görenlerden ilklerdenim...süperdiii ama gurur duydum aracımızla çok şık yaaaa
    Aman bee sevindiğin şeye bak.Ben her İstanbul yolculuğumda görüyordum zaten.
    Bu arada siparişi iptal edip Ekim ayını beklemeye karar verdim.:ok:
    Photoshop Değil , Gerçeğin Ta Kendisi

SÖZDE DEĞİL , ÖZDE MODİFİYE

zeynep ...
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    06 ******

valla insan dolmuş beklerken lineayla karşılaşınca önünde linea durunca pek bi sevinio be bülocan... demek erteledin hayırlısı olsun diorum ama çok geç bence
    Orhun Kitabeleri Yıl 731
    Bilge Kül Kadir HAN

M.Bülent ATASOY
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Yok
    Plaka
    07 ATA 35

valla insan dolmuş beklerken lineayla karşılaşınca önünde linea durunca pek bi sevinio be bülocan... demek erteledin hayırlısı olsun diorum ama çok geç bence
    Ne açıdan çok geç.
    Otomatik vites ekimde
    Esp ekimde.
    Olursa ekime alıcam.olmasada biraz daha kasıp 1.6 multijeti beklerim.

Arda BULUT
    ABNEW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 4298

Alıntı kkaan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1,6 multijet kesin çıkıcakmı?

Sitemizi takip ediyorlarsa kesin çıkar

nejat brohi
    nejatb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 1

Alıntı Bülent A. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aman bee sevindiğin şeye bak.Ben her İstanbul yolculuğumda görüyordum zaten.
    Bu arada siparişi iptal edip Ekim ayını beklemeye karar verdim.:ok:

mantıklı karar,

esp cok onemli bugun abs si olmayan arabamda sert fren yaptım, ki kısa mesafede idi, tekerler kilitlendi ve hafif kızakladı, yarım metre icinde olsa arabanın kontrolunu yitirdim, bu cok kucuk bir durum ama sinir bozucu.

esb abs'den de onemli kontrol saglıyor arabaya, bu devirde arac yenilerken yeni arabada esp olmadan eskisini elden cıkartmak mantıksız.

bence linea espsiz seri yuzunden musteri kaybedecektir, cok degil ama yine de bizdede bilincli bir alıcı toplulugu olustu.

bu arada nacizane kisisel tavsiyem, disi sıkıp sabredip 1,6 multijeti beklemektir. 90 bglik 1,3 motoru 120 bg'e cıkardık diye konusuyordur kız, kartasta ama zaten chiple, powerbox gibi uygulamalarla 10-20 bg kazanc saglanıyor.

sabırla beklemek en iyisi. .:ok:
    Konu nejatb tarafından (27/04/2007 Saat 09:32 ) değiştirilmiştir.

M.Bülent ATASOY
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Yok
    Plaka
    07 ATA 35

Evet Nejat.
    1.6 multijet ve esp li otomatik beklemek en mantıklısı.Zaten hazırda bir aracım var ve acelem yok.

nihat özgörmez
    nıcola - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Adıyaman
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 0

yol tutuşu mükemmel bir araç. Aslında aracı inceden inceye anlatmak isterdim ama şimdilik susmamız gerekiyor......

. .
    Korhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kastamonu
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 254

Yol tutuşu GP den iyi olamaz çünkü aynı platformun sedanı. Ama lastik ve Jant ebatlarına aşırı bir artış varsa GP seviyesine gelir.

Sayfa 4/5 İlkİlk 12345 SonSon