Ben de ilk aldığımda bir depo ile şehiriçi 550 km gidiyordu.Şimdi aracım 12000 km'de ve en son ölçümde şehir içi 625 km gitti ama yazın.Şimdsi yakıt arttı havaların soğuması sebebiyle.Araç beklenenden fazla yakıyor ama çok inişli çıkışlı yollarda çok daha fazla yakıyor.Bir de motor geç ısınıyor zaten.Kısa mesafeli yolculuklarda yakıt çok artıyor.Bu araç şehirdışı için ideal aslında.Ben Konya-Beyşhir yolunda 3.9 km'yi gördüm ama şöyle:80 km hız,sadece ben ve düz yol.Bu şartlaar dışında artıyor yakıt.Benim ağırlıklı ortalama tüketim de 7 lt'den aşağı düşmez.Bence de çok yakıyor araç ama 20.000 km'den sonra daha da düşer.Arkadaşım aracını değiştirdi 75 bg'den 95 bg'e transfer oldu.75 bg olanın yakıtının 20.000 km'den sonra düştüğünü söyledi bana.95 bg olanın yakıtı da aynı diyor ama araç daha yeni mutlaka 10.000 km'den sonra daha da düşer. Çok da canınız sıkmayın.Yazılım olayına gelince de yaptırın,zaraı olmaz ama iyi bir yerde yaptırın.Ben arkadaşa yaptırtmıştım baya bir fark etti aracı ama şimdiki 95 bg kadar performanslı değildi o da bu yüzden sattı."Şimdi yazılım yaptırmam buna,bu motor yetiyor." diyor.