FİAT Deha otomotivle görüştüm brc turbo kiti takarız ancak fiat garanti kapsamından çıkarıyor dediler bende taktımaktan vazgeçtim servis ile konuşarak bu durumda aracı ya satacağım ya da diesel bravo ile değiştireceğim . Yıda 30-35 bin km yapıyorum diesel e geçersem araç kendini 1 yılda fark olarak amorti eder 4-5 yıl da hizmet eder sonra satılır.
Fiat bravolarda lpg taktırmamasının sebebi lüks segmente girdiği için deniyor. İzin henüz çıkmamş lpg ye anlayacağınız 12 ay 2 misli vererek trafikte olacağım hele istanbul trafiği benzinli araç ile kabus gibi aylık 1200 lira tutacak benzin masrafm
Telefex ile de görüştüm turbo için özel en randımanlı sistem ve en iyisi kendilerinde olduğunu ve bu yüzden kaliteli ürün ve işçiliğin fiyatlarına yansıdgını ancak yararlanım olarak hakkını verdiğini söylediler kime sorsam iyi bir işçilik ile telefex taktırın başınız ağrımasın diyorlar. İngilterede 3 aylık kuyruk varmış telefex taktrmak için formlardan öğrendiğim kadarı ile
brc : 1650 lira
telefex : 2000 lira montaj proje dahil fiyatları ayrıca 10-12 arası taksit yapıyorlar ve fiytlar üzerinden %10 a varan iskonto yapabiliyorlar.(fiat bravo formlarndan geliyorum derseniz daha da bir etkili oluyor bu iskonto olayında merdiven altı ve küçük iş yerleri iskonto yapmaya yanaşmıyorlar merkez ankara tunalı oto bu fiyatlara yapabiliyor ancak mesafnin uzun olması montajın kaliteli ve mükemel olacağı ile kıyaslanınca hiçbir sorun teşkil etmiyor benim için.Telefex takmak zor ve bilgi gerektiren br işlem oldugu için aracımı kobay olarak kullandırmayı düşünmüyorum. Garantiden çıkacak isede brc yerine telefexi taktıracağım ancak biraz düşünmem lazım bu konuyu.
Yer imleri