Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
73 sonuçtan 41 ile 60 arası

Konu: Bravo alıyorum yorumunuzu esirgemeyin!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Hakan Onur
    narkoz30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 1020

FİAT Deha otomotivle görüştüm brc turbo kiti takarız ancak fiat garanti kapsamından çıkarıyor dediler bende taktımaktan vazgeçtim servis ile konuşarak bu durumda aracı ya satacağım ya da diesel bravo ile değiştireceğim . Yıda 30-35 bin km yapıyorum diesel e geçersem araç kendini 1 yılda fark olarak amorti eder 4-5 yıl da hizmet eder sonra satılır.
    Fiat bravolarda lpg taktırmamasının sebebi lüks segmente girdiği için deniyor. İzin henüz çıkmamş lpg ye anlayacağınız 12 ay 2 misli vererek trafikte olacağım hele istanbul trafiği benzinli araç ile kabus gibi aylık 1200 lira tutacak benzin masrafm

Telefex ile de görüştüm turbo için özel en randımanlı sistem ve en iyisi kendilerinde olduğunu ve bu yüzden kaliteli ürün ve işçiliğin fiyatlarına yansıdgını ancak yararlanım olarak hakkını verdiğini söylediler kime sorsam iyi bir işçilik ile telefex taktırın başınız ağrımasın diyorlar. İngilterede 3 aylık kuyruk varmış telefex taktrmak için formlardan öğrendiğim kadarı ile
    brc : 1650 lira
    telefex : 2000 lira montaj proje dahil fiyatları ayrıca 10-12 arası taksit yapıyorlar ve fiytlar üzerinden %10 a varan iskonto yapabiliyorlar.(fiat bravo formlarndan geliyorum derseniz daha da bir etkili oluyor bu iskonto olayında merdiven altı ve küçük iş yerleri iskonto yapmaya yanaşmıyorlar merkez ankara tunalı oto bu fiyatlara yapabiliyor ancak mesafnin uzun olması montajın kaliteli ve mükemel olacağı ile kıyaslanınca hiçbir sorun teşkil etmiyor benim için. Telefex takmak zor ve bilgi gerektiren br işlem oldugu için aracımı kobay olarak kullandırmayı düşünmüyorum. Garantiden çıkacak isede brc yerine telefexi taktıracağım ancak biraz düşünmem lazım bu konuyu.
    Konu narkoz30 tarafından (12/11/2009 Saat 09:40 ) değiştirilmiştir.

2. 12/11/2009, 21:55

Sebep
    Konu dışı mesaj

3. 13/11/2009, 11:11

Sebep
    Konu dışı mesaj

4. 13/11/2009, 19:38

Erdem Bozdağ
    GP Hastası Erdem Bozdağ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1126

olcaksa emotion olmalı zaten

Hakan Onur
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri

valla piyasa durgun o paraya satamaz ise ben gideceğim muhtemelen 95 model mercedes ve üzerine bir miktar para ile takası kapatırım diye düşünüyorum ama şartlar şu anda benim için oluşmadı.

7. 14/11/2009, 22:20

Sebep
    Konu dışı mesaj

8. 14/11/2009, 23:20

Sebep
    Konu dışı mesaj

Hakan Onur
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri

LPG işini araştırdım T-jet motorlara telefex yılbaşından sonra sistem yapacakmış yani şu andaki kitleri t-jetlerle uyumsuzmuş o yüzden BRC taktırdım bende 600 km yaptım bi problem göremedim üstelik FİAT tarafından yapıldı montaj.BRC KTİ HERŞEY DAHİL 1750 liraya taktırdım sanırım world karta da 5 taksit yapıyorlar ama ben peşin taktırdım çünkü worldkartım yoktu. 3 depo bitir gel dediler şu anda km de 0,212 krş yakıyorum. Ayar yapacaklar yakında DEHA otomotive gideceğim. Bu arada 50 000km oldu araç.

Tenten ten
    tenten77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 0

Ne zahmet çekmişsiniz. Ama hayırlı olsun uğraşmanıza değmiştir umarım. Bende de GP 90MTJ var aynı takası araştırıyorum. Aslında çok memnunum ama garantisiz bir şekilde biniyoruz çıkma ihtimali olan bir city arızasından korkuyorum ben de Bravoya bakıyorum değer mi sizce takasa bu kadar deneyimden sonra

bahri cincioğlu
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. GPS2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 399

Alıntı tenten77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ne zahmet çekmişsiniz. Ama hayırlı olsun uğraşmanıza değmiştir umarım. Bende de GP 90MTJ var aynı takası araştırıyorum. Aslında çok memnunum ama garantisiz bir şekilde biniyoruz çıkma ihtimali olan bir city arızasından korkuyorum ben de Bravoya bakıyorum değer mi sizce takasa bu kadar deneyimden sonra
    sanki bravo*da city yokmu?aynı sistem ...servomotor...ayrıca hayalleri süsleyen bir araçtır BRAVO ...TERCİHİM 1,6 MJT OLURDU AMA T-JET 120-150 BG LPG İLE NEDEN OLMASI... GÜLE GÜLE KULLAN HAKAN...
    Konu GPS2 tarafından (06/03/2010 Saat 21:32 ) değiştirilmiştir.

Hakan Onur
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri

Kesinlikle değer ayrıca ben garantimi uzattım 2012 hazirana kadar garanti kapsamında bir de lpg taktırdım brc marka dieselden daha ucuza geziyorum. Alacaksanız mutlaka turbosunu kontrol ettirin. Bravolar çok tatlı araçlar yol tutuşu başka araçt böylesini görmedim seri ve kıvrak bir araç hatta arkadaşlar kafa mı buluyorlar nedir çok seksi oldugunu söyleyen bile oldu GP den sonra

bahri cincioğlu
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. GPS2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Titanyum Gri

Birde şu yol bilgisayarı nasıl tepki veriyor bu LPG sistemine...yakıt durumu AOT anlık tüketim menzil gibi...mesela...?

Hakan Onur
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri

Alıntı GPS2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Birde şu yol bilgisayarı nasıl tepki veriyor bu LPG sistemine...yakıt durumu AOT anlık tüketim menzil gibi...mesela...?
    LPG sistemi devreye girdiğinde yakıt sarfiyatını sanki benzin kullanıyormuşsunuz gibi veriyor ekrana çünkü benzin kesici devreye girdiğinde yol bilgisayarı lpgye enteğre olmadığı için siz sadece alttaki ışıklardan depo seviyesini kontrol ediyorsunuz. Yakıt sarfiyatım 1 dpo ile 400 km ye yakın yani 100 liralık lpg yaktım geçenlede soguk havada olmasına rağmen 443 km gittim daha da lpg vardı ama doldurmam gerekti o yüzden tam olarak 200 ile 250 krs arasında yakıyorum km de.

15. Bu mesaj için teşekkür edenler:

bahri cincioğlu
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Titanyum Gri

şehir içi dizel ile hemen hemen aynı...ama yol bilgisayarı out oluyor anlaşılan...belki gözümden kaçtı ...şu garantiyi uzattım demişsin peki LPG ile garanti nasıl olacak...? servisin bu konudaki görüşü ve tavrı nasıl...?resmi olarak tabii...?GP almadan önce LİNEA 120 t-jet veya BRAVO t-jet düşünmüştüm ciddi ciddi(0km ve doğru LPG SERVİSİNE) ama FİAT servisten bu konuda doyurucu ve çok net cevap alamadım ...forumlardada herkes farklı şeyler söylüyor...

Hakan Onur
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri

Alıntı GPS2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şehir içi dizel ile hemen hemen aynı...ama yol bilgisayarı out oluyor anlaşılan...belki gözümden kaçtı ...şu garantiyi uzattım demişsin peki LPG ile garanti nasıl olacak...? servisin bu konudaki görüşü ve tavrı nasıl...?resmi olarak tabii...?GP almadan önce LİNEA 120 t-jet veya BRAVO t-jet düşünmüştüm ciddi ciddi(0km ve doğru LPG SERVİSİNE) ama FİAT servisten bu konuda doyurucu ve çok net cevap alamadım ...forumlardada herkes farklı şeyler söylüyor...
    Motor ve enjecsiyon sistemi garantiden çıkmış oluyor onlara bişey olursa ki lpg den dolayı olmaz fabrikasyon üretim ise de aracım 55000 km ye geldi şimdiye kadar çıkardı sorun ki çıkmadı. Yani için rahat bakımlarımı da servise yaptırdıkça en ufak bir sorunla karşılacağımı sanmıyorum.
    Dğer yürüyen kaporta paslanmazlık elektronik sistem city sistemi vs hepsi garanti kapsamında yani 27 ay garantim var bakalım 100 000km yapınca kesin satarım bunu amacım eylül e kadar mercedes B150 almak ama nafakayı doğrultmak lazım Tarkan misali piyasayada atılkurt olayına girmişim.
    Ne yapıyosak araba sevdasına işte.

hayri yılmaz
    hayriyilmaz2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Edirne
    Rengi
    Bolero Kırmızı
    Edilen teşekkür: 24

Alıntı narkoz30 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Motor ve enjecsiyon sistemi garantiden çıkmış oluyor onlara bişey olursa ki lpg den dolayı olmaz fabrikasyon üretim ise de aracım 55000 km ye geldi şimdiye kadar çıkardı sorun ki çıkmadı. Yani için rahat bakımlarımı da servise yaptırdıkça en ufak bir sorunla karşılacağımı sanmıyorum.
    Dğer yürüyen kaporta paslanmazlık elektronik sistem city sistemi vs hepsi garanti kapsamında yani 27 ay garantim var bakalım 100 000km yapınca kesin satarım bunu amacım eylül e kadar mercedes B150 almak ama nafakayı doğrultmak lazım Tarkan misali piyasayada atılkurt olayına girmişim.
    Ne yapıyosak araba sevdasına işte.
    Kardeş sende Merceses C yokmuydu?Yatırım için aldığın..

Ç T
    ITALIAN STALLION LeoN48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1011

Günün birinde GP'mi bırakıp başka bir oto alacaksam bu bir dizel Bravo olacak.
    2020... Fiat 500L
    2014... Alfa Romeo MiTo
    2012... Lancia Delta
    2009... Fiat G.Punto

Murat Gürakan
    varmı denemek isteyen :) Murat Gürakan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 354

Vallahi ben bi bravo kullanıcısı olarak ( Yılların anti fiat insanı hayatta binmem derdim)
    kesinlikle öneririm. Çünkü fiyat olarak vadettiklerinin yanında çok iyi bir araç. Aynı özellikte bir golf alsanız en az 40 ödersiniz ama ama bravoyu 10000tl ucuza buluyorsunuz Yakıt olarak belki onlardan biraz daha fazla ama lpg takılcaksa bence çok tatlı olur.
    Bu arada esp li alınmasını şiddetle tavsiye ederim.
    Ben ilk aldığımda yani fabrikasyon yay, amortisör, vede lastikler varken her dk başını atıyordu gerçi bunda benim esp ye güvenip zorlamamdanda kaynaklı bir durum olduğunu zannediyorum ama ben şahsen esp liyi şiddetle öneririm( şu anda esp devreye sokamıyorum o ayrı konuda ). Keyif alacağınız bir araç. Ama arka koltuk yerleri çok dar Koltuğu geride kullanan birisi için arkaya biri oturunca çok rahatsız edici bir durum olabiliyor

Hakan Onur
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri

Yok biliyon sattık onu iyi bi takasa şimdi yatırım için B150 alacam sence iyi olur mu? 10-15bin km kullanır onu da çok sevdalısını bulup satar başka araba alırım aslında B150 den sonra bi 4x4 nissan quashai almayı düşünüyorum ama gelecek 5 yılı müneccim olmadığım için planlayamıyorum. Ben Arabaya çalışıp kazandığım parayı yatırmam geceleri internette sanal alemde iş yaptığım paraları biriktirerek değerlendirerek araba sahibi oldum bu 10 yıldır böyle maaşa dokunmuyorum araba alacam diye prensip bu ne kadar ekmek o kadar köfte eğer Allah kzanç kısmet ederse serbes girişim olarak E200 de alırız. Yaş ilerledikçe gönül bu dünyada toprağa basacağımız sürenin kısalacağını bildiği için vazgeçemeyeceği şeyleri de dünya gözüyle istiyor tabii Allah herkese nasip etsin.
    Hayri arkadaşıma bol kazanç ve Mercedes E270 li günler dilerim.

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon