Alıntı Mtturmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
2008 model grande punto sahibiyim 2 senedir bende 85 binde aldım şuan 112 binde aracım 2 gün önce arabayla seyir halindeyken çok kücük tümsekten geçtim hemen direksiyon arıza ışığı yandı ve direksiyon sertleşti kontağı açtım kapattım düzeldi ilk defa başıma gelen bir şeydi araba konusunda pinpirikli olduğum için ertesi günü eskişehir Birmontta götürdüm sorunun direksiyonun motorunda olduğunun değişmesi gerektiğini söylediler. Öncesinde garanti. İyi niyet gibi başvurularda bulunuldu ama hepsi red edildi daha sonra parça yok biz yapamayız denildi daha bugun müşteri hizmetleri tekrar arayıp parçayı tedarik edebilceklerini işçilikle beraber 7 bin küsür lira masraf çıkartılar.6 bini parçanın geliş fiyatıymış. 7 bin küsür cidden akıl mantık işi gelmedi bu arızada sanırım en yüksek fiyat bana söylenmiş sanırım. Eğer dışarıdan yaptırağa bilceğim bir yer varsa eskişehir yalova yakını bildiğiniz önerebilceniz yer var mı . Birde aracımdan ilk defa arıza geldi bir daha yapmadı direksiyonda ses gıcırtı hiç bir şey yok bu şekilde ne kadar kullana bilirim.
geçici hata verip tekrar etmediyse hiç bir yere gitmeyin boşuna. bu geçici bir sorun olabilir. tekrar ederse bir arayışa girin.
şöyle diyeyim. değişim yapılıncada bu işten kurtulmuyoruz. yine aynı sorunun yaşanması muhtemel. diyelimki değişim yaptınız ve bu parça 2 yol sonra yine hata verdi yine başa dönersiniz. belkide şu an kullandığınız parça 10 sene daha arıza vermeden kullanacaksınız.